225

Анонимен

преди 13 години

248 - Ако се научиш да пишеш правилно, всичко правим :)

224

Анонимен

преди 13 години

До 170:ти каза:Младежите са толкова напред във всяко едно отношение, че скриват шапката тотално на по възрастното поколение. Всички ние които сме прекарали тинеиджърските си години при социализма, сме най-прецаканото поколение."скриват шапката" само по отношение на простотия и разврат. По-добре няма и да става. Всяко следващо поколение ще е по-тъпо, по-меркантилно, по-арогантно и това което наричаме култура ще се сведе до забравена колекция грънци в музея.

223

Анонимен

преди 13 години

ПРОСТАЦИ ЗАГУБЕНИ,МНОГО ВИ МОЛЯ,НЕДЕЙТЕ ВЕЧЕ ДА СЛУШАТЕ ТАЗ *** МУЗИКА.мНЕНИЕТО МИ ЗА ВАС ВИНАГИ Е БИЛО САМО ЕДНО-ДОСТА ПРОСТИ

222

Калоян

преди 13 години

винаги ще има хора които ще са против младите хора да са изучени мислещи и мъдри,защото такъв народ трудни при приел да го управляват хора с ценностна система на банкомат.Ако вие хора на 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 години не излезете сега на улиците и не си вземете България поради самия факт че имате интелекта да прецените последиците.то България ще е загубена като народ история и бъдеще.След вас идва поколение което е загубено за родината,Вие сте армията която е нужна на България сега в този момент

221

Анонимен

преди 13 години

Живота ви е поп-фолк

220

Наблюдаващ

преди 13 години

Е чак сега ли го открихме това? 21 години...

219

Брад Пит

преди 13 години

За жалост чалгата в Бг победи, защото изпълнителите в другите стилове не могат да създадат нищо съдържателно, което да грабне хората. Освен една ВОДА и донякъде ДЙИП ЗОУН, който стигнаха напред на Евровизия, всичко друго е някаква абсолютна тъпотия, неразбираема и несмилаема. А за днешната младеж кое е важно? Ние също сме били млади в края на краищата и няма какво да ги упрекваме. Хляб и зрелища, и повечко секс. Така е и при тях, само че са по-елементарни сегащните хлапета.

218

Анонимен

преди 13 години

Стига сте търсили проблемите в другите и не в самите вас." If you change, everything will change for you" - извинявам се за латиницата

217

asdf

преди 13 години

В нашата мила държавица младите които искат образование получават... нищо. И това не е защото университетските ни преподаватели не са на ниво. От гимназиите се излиза с празни глави. На абитюрентския ми бал, който се състоя в хотел Шератон се пускаше... чалга. Минавайки по жълтите павета от няколко места звучеше... чалга. Айде - музиката е гълтаема донякъде, но текстовете са вече прекалено зле. Пошло е, противно е и ми е криво за това, което става. Вместо да има клубове по интереси в училищата..

216

мен

преди 13 години

Мъкааа, мъка, мъка...

215

Анонимен

преди 13 години

Деградирали чалгари

214

228

преди 13 години

Тони, хвани се да работиш в Лондон. Стига си дуааааал там на който свариш.

213

Анонимен

преди 13 години

В Кипър не е така както го описа някой по-долу, но това не е важно. Важното е да разберете, че докато търсите проблемите в държавата, политиците и т.н. няма да се подобри стандарта Ви на живот. Колкото повече предприемчиви и умни хора има в България, толкова по-добре ще става. Жалко че са прекалено малко и трябва да носят всички останали на гърба си.

212

Баровец

преди 13 години

Брей, като ви чете неграмотнонаписаните бисери, човек остава с впечатлението, че сте бедни. Обаче всеки път като се съберат 3-4 почивни дни всички хуквате по курортите и към Гърция.

211

Тони

преди 13 години

прекрасно е да живееш на място, където мечтае да дойде да живее почти целия свят! Може би отстъпва само на някои Американски градове!

210

до 230

преди 13 години

кажи кои духовни книги искаш и мога да ти ги купя...аз имам пари ама немам здраве...абе на никой не е лесно в бг...

209

абу4урент

преди 13 години

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ЙЕЕЕЕ!

208

195 до 204

преди 13 години

За духовност ти трябва пак известна материална сигурност. Като не можеш да си купиш нормална храна от недоимък, дали може да си купиш една книга. Пък и както казах, като си на 15 и отвсякъде те бомбардират с простотия и родителите ти работят по 10 часа, за да има храна на масата и дрехи през зимата и не могат да обърнат внимание на децата си, какъв е шансът тези деца да тръгнат в правия път. И с риск да се повторя -примера от предишния коментар- мутрата с бмв бащата и учителя с опел. Избери си?

207

Анонимен

преди 13 години

Ами то е ясно чалгата погубва народа. Тя и затова е създадена с помоща на USA.

206

тони

преди 13 години

хей елате тук в Лондон, Англия! Тук е центъра на света, нямате си идея какъв кеф е да живееш тук! Аз бих живял само в САЩ, Англия, Франция, Германия и Милано! Не се лъжете да ходите в някакви Астрии, Скандинаски държави т.н където ще умрете от скука! В Лондон се усеща пулса на света!