92

rumen221

преди 13 години

Приятели,Внимавайте...!- Няма съмнение, че Атака е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ...! Още по-малко има съмнение, че и ДПС е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ...!Извод: - И ДВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ...!!!От друга страна, защо:- Щом тюркския Волен Сидеров им е премиер, защо пък нашия да не е Президент???

91

Стефка

преди 13 години

57 Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!!!!

90

до моя

преди 13 години

Не съм фен на АТАКА!Но партията се появи ,защото имаше политическа ниша. И тя става все по- голяма. Прекалено много права са дадени на *** , мюсулмани и какви ли не за сметка на българското население ,което е православно. Няма друга страна с партия на верска основа като ДПС. Нещата ескалират и не Атака е виновна , те само използват ситуацията. Всеки дето драпа за власт - иска пари. За да получи властта напипва болни места и обещава да ги оправи. Това е начина на политика :)

89

БГ.

преди 13 години

ВОЛЕН-ПРЕМИЕР

88

Анонимен

преди 13 години

eййй 66 - във връзка с въпроса ти "..."... да хване хубавеца с ножа, който не беше един ..." - и искаш обяснение - крайно време е да спрете да си мислете отрицателно за Волен Сидеров - ти ако си бил там или най-малкото ако беше обърнал внимание на записите по телевизията - ЩЕШЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИШ ПОНЕ ЕДИНИЯ ОТ ДПС С БЯЛА ТЕНИСКА С НОЖ В РЪКА - НЕКА КОКИНОВ ПЪРВО НЕГО ДА ХВАНЕ И ДА ГО ПОПИТА - КЪДЕ ДАВАТ НА БОГОСЛУЖЕНИЕ С НОЖ!!!!

87

Българан

преди 13 години

Ани Цолова от БТВ е мюсюлманка.

86

АЗ

преди 13 години

ЩЕ ВИ ИЗЛЕКУВАМЕ !!!!!!!!!!!

85

Атака

преди 13 години

Мюсулманите не ни обичат, за тях ние сме неверници и не трябва да живеем! Не си мислете, че толерантността трябва да означава и глупост!

84

АЗ

преди 13 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ АТАКА...ТУРЦИТЕ СЕ ГАВРЕХА С ВСИЧКО БЪЛГАРСКОКОГАТО ОБАЧЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ИМ СЕ ОПЪНЕ...*** СЕ СЕТИХА ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ПИСНАХА НА УМРЯЛОТУРЦИТЕ СА БОЛЕСТ,А АТАКА Е ЛЕКАРСТВОТО

83

до 80

преди 13 години

Точно защото е само президент е народен човек и би трябвало както Волен да е в тълпата и да да запали свещ заедно с хората. Волен като е Депутат и председател на парламентарна група, защо бе сред народа, а Първаноглу трябва да го пазят...и аз не знам от какво. Тоя пък точно не знам от какво го пазят, може би от прекаленото навеждане към турците си мисли че някой българин ще го свитне? Няма бе, той народа само го ненавижда, НИЩО ДРУГО!

82

ева

преди 13 години

Вижте само какви хора са симпатизанти и членове на Атака - деградирали ***, назубрили два-три урока от учебника по история и вече с претенции да раздават правосъдие и да отреждат кой къде има или няма място. Който мисли, че Волен Сидеров е загрижен за България много се лъже. Той е загрижен единствено за собствените си интереси и джоб.

81

Анонимен

преди 13 години

tia da vlizat da se molqt v djamiqta kato sa mnogo she stane ga4kanica she izmrat 100-200 rezaka i si4ko she e to4no otkade nakae na trotoara she se opavat gnusni kilim4eta s mirizma na kraka da hodat v djamiqta vatre i nqma da ima problem da gi *** i skapanite rezaci ALAHH E SVINQ

80

Пейтриът

преди 13 години

Всички медии представят Сидеров като чудовище, а той всъщност е един родолюбец българин, който милее за всичко българско и родно.

79

разбридано килимче

преди 13 години

Сидеров го чакат в лудницата!

78

АЗ

преди 13 години

ПОМНИТЕ ЛИ ЧЕШМАТА НА ОНИЯ УБИЙЦИ ОТ ГАРА БУНОВОЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ПОМНЯ КАКВО НАПРАВИ С НЕЯ БУЛДОЗЕРА :)))))))))))КАКТО БЕШЕ МРАМОРНА СЪС СНИМКИ И НАДПИЦИ НА ТУРСКИ И...ТАКА СЕ СРИНА:))))

77

моя

преди 13 години

Проблеми на етническа основа в България нямаше докато не се появи атака. След като се появи гласоподавателите в България се увеличиха значително. Какво е що е незнам. Да събираш подписки и да предизвикваш расизъм на политическа основа са 2 различни неща. Последния случай бе предизборен.Народа се събужда, и това е си пролучи...А за самите избори.. Христос е казал. Не гони мухите защото ще дойдат нови. Отново ще се избере някоя гладна партия и всичко ще се повтори..

76

Кой е заинтересован

преди 13 години

Кой запали Райхстага? Този, който имаше интерес - фашистите. Кой следователно по историческа логика е потрошил джамията - този който е имал интерес-ислямистите, които са като фашистите.

75

панта за 50

преди 13 години

Сидеров не е луд. то се вижда навсякъде - ислямизиране на нещата и в ЕВропа също. Повечето вестници, телевизии, новинарски сайтове се дирижират от такива. Какво му е лудото на сидеров - че казва истината ли? Та даже разни турчета тука в нета проповядват ликвидация на българия, признават че са въоръжени с оръжие, че чакали Анкара да им каже? И това ли е лъжа? ти да не мислиш че не се вижда всичко това? И муртапите дето подкукуросват и *** да гласуват и да правят поразии? Това си е истината. Аз лично видях, когато бях на гости в гр. Стара Загора и минах да си купя нещо до нон-стопа наблизо, оказа се,ч е клуба на ДПС е там? По едно време спря една тойота-микробус, от нея слязоха 7 *** и един човек ос куфарче. *** го изгледаха и рекоха: дай да се оправяме и да си ходим! А той каза: нека влезем вътре, че тука е неудобно. Та ти говориш за фантазии, а? Ха-ха? Аз се учудих, но съм наясно с реалността и не малко хора се търгуват за какво ли не, та за едни избори ли? А и какво да кажеш? Това са си техни отношения, аз нищо не мога да кажа? Но се запитах едно: ДАНС дали знаят за такива неща, дали там са българи, дали им пука за тая държава и народа ни или просто си вършат това, което им наредят отгоре? А отгоре не се знае кой е, но като съдя по реакцията на доста политици включително и Първанов, които оплюват Атака, а са на страната на джамията, която е извършила това нападение, съдя, че тая държава и институции са отдавна просмукани от антибългарщината, та дори и Президента се нареди с думите си в това число? А това не ми харесва лично на мен, защото ми е писнало да страдам от какви ли не хора, та сега и от ислямисти? Но това е работа на парламента, на МВр, на БА и те са длъжни да решават за държават и доброто и! Ако там са предатели ще ев наша вреда? Ако не са ще е в наша полза? Аз лично и по закон нямам право да се бъркам в неща, които не са ми работа, пък и защо? Толкова хора, служби, са длъжни да се грижат за сигурността ни, за нас, че даже и броят им не знаем? Но Сидеров казва истината и който го подиграва или не е българин или е враг на българите и България! Няма друга истина.

74

до 72

преди 13 години

там не беше Първанов,а беше президентът, колкото и да не ми се иска той да е президент......сега отговори ти на въпроса ми и задай други ако имаш

73

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а джамията не плаща- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- Имама ТРИ ПЪТИ моли мюсулманите ДА ВЛЯЗЯТ В ХРАМА ЗА МОЛИТВА, но тридесетината ислямисти, водени от Юзеиров, продължаваха да ТОЧАТ НОЖОВЕ пред джамията!!!- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, арестуваха атакист..., а задържания мюсулман бе пуснат от полицая- Докато траеше неразборията НЯМАШЕ ПАЛЕЖИ!!!И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС И какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в същия момент беше в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), СПРЯ ПАРИТЕ за Атака и ги прехвърли на НОВАТА ПАРТИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "Скат"...- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?! Дали и той ще ги получи от ковчежника на ДПС г-н Омеров (Алексей Петров)???Кой ще отговори...