63

Анонимен

преди 13 години

Бойко, снощи нямахме вода, скарай им се, моля, ако трябва смени някой друг шеф и там

62

ТАТО

преди 13 години

СИНКО,НЕ СИ ЛИ РАЗБРАЛ,ЧЕ БОКО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМУНИСТ ОТ КОМУНИСТИТЕ-СИН НА ЧЕНГЕ ОТ ДС,ОХРАНА НА ТАТО.ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ,СИНКО!

61

sedesar

преди 13 години

Гебравите комунисти и *** им атакисти за 2 години не остана област, която да не разсипаха. Нито заплати, нито пенсии помръднаха, а само оплюване на предшествениците за оправдаване на некадърното сди милиционерско управление. Дано по-бързо с вас да си отиде завинаги и комунизма от бугаристан

60

черна чума

преди 13 години

Гледайте и му се радвайте - всички вие дето гласувахте за Него!вместо да слагате минуси и да триете постове, кажете поне едно "извинявайте, сънародници"Бил против тройната коалиция - дрън-дрън..Нали партийната книжка мие някъде дОма, в бУфета.Тия около него и те същите "антикомунисти";)Мислете на следващите избори, преди да са ви омаяли или поредния "добър юнак"или"цар-спасител"Зор да им се даде властта в ръцете на такива, пък после оле-ле?След мандата си отицат, ама ни лепнат номи дългове

59

БРАВО ,БОЙЧЕ ....

преди 13 години

МАЛКО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ----ОЩЕ ЕДНИ ЯКИ "СМЕНИ "......!!!!ТАКА, СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИ!!ДА СЕ ШАШКАТ ПРОТИВНИЦИТЕ И..... ДА ИМ Е РАЗДВОЕНО СЪЗНАНИЕТО.....!ДА СЕ ЧУДЯТ , ОТКЪДЕ ДА СЕ ВАРДЯТ.....ХА,ХА,ААААА....1-СЕПТЕМВРИ ----ЗАПОЧВАТ ПРОМЕНИТЕ!!

58

Анонимен

преди 13 години

За какви експерти става дума, за какви професионалисти.... Експерт по гасене на пожари, експерт по спорт.... експерт по какво е точно шефа на експертите?

57

do 45

преди 13 години

Ама ти или си *** или не живее на тази планета....По времето на Хамстера в НОЙ да не би да назначаваха хора на Костов?? в САЩ като на власт са демократи да не би на висши държавни постове да назначават републиканци....Много ясно че управляващата партия ше си сложи нейни хора....Това компромат ли трябва да е ??

56

Анонимен

преди 13 години

34.Zastoto Kutev im plati.

55

Анонимен

преди 13 години

Друго си е като ни управляваха ***, сини, жълти и червени, хем крадяха като за последно, хем ни лъжеха с нищо не значещи думи и празни обещания за светло бъдеще, дори "пророка" Станишев ни обеща, че световната икономическа криза ще ни подмине като чернобилския облак. Те комунистите имат почти вековен опит в лъжи,у компромати, убийства и грабежи. Пак тях ли искате за управници?

54

"за две години е възложил да се направи реформа в енергийния сектор. Но към днешна дата абсолютно нищо не било променено в сферата на преструктурирането и реформите ... На мен не ми трябват зам.-министри, които като ги търся, по една седмица ги няма, заяви Борисов"РЕШИХ ДА СА СЕ САМОУВОЛНЯ!ЗА ДВЕ ГОДИНИ И АЗ НЕ СЪМ НАПРАВИЛ НИКАКВА РЕФОРМА У ДЪРЖАВАТА.НА СТРАНАТА И ТРЯБВА ДЕЙСТВАЩ ПРЕМИЕР, А НЕ ТАКЪВ ДЕТО КАТО ГО ПОТЪРСИШ ВСЕ ДА РЕЖИ ЛЕНТИ - Я НА КЛОЗЕТ, Я НА КРЪЧМА, Я НА ПРОЧИЕ БЕЗУМИЕ

53

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ не обича интелигентните хора:) Все пак няма как да общуват с тях герберите! Интелигентните хора не са още на стадия на нечленоразделната реч:)

52

Днес БГ

преди 13 години

При всяко кликане ми излиза надпис и реклама Днес БГ препоръчва използването на explorer - изтегли от тук20 цъкания 20 рекламки - Дами и Господа от днес БГизползвам Opera - a Explorer е възможно най тъпият вариянтняма да го изтегля и 300 пъти да ми го предложите най многода спра да Ви посещавам сайта - Понякога просташки и наглопредоставената реклама има обратен ефекттова може да се случи само в БГ разбира се

51

Ivan Grozni

преди 13 години

Вчера по радиото лично чух Боко да казва как нее пипнал никой от Тройната колаиция по дирекции, области и т.н. ... основното за коеот беше избран той нее направил... Боко пордължението на Тройната ламя и на над 65 години комунистичеки прозивол в България...

50

Анонимен

преди 13 години

Бившият вече шеф на НОИ призна, че от ГЕРБ са й спускани списъци с имена на хора, които трябвало да бъдат назначени в териториалните звена на НОИ. По този повод й бил оказван голям натиск да назначава хора на ГЕРБ, които били без нужната подготовка. ХОДЕТЕ НА КОНКУРСИ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОСЛЕ !!! Най-умните да сте- НЯМА ДА ВИ ВЗЕМАТ. Единственото спасение е в ЧУЖБИНА !

49

Анонимен

преди 13 години

Борисов, нареди им да махнат тази досадна рекклама да изтеглим Internet Explorer8, моля те !

48

БМ-13

преди 13 години

Генади е секретаря на Веско Маринов, Цвъцко му е наредил да пише цял ден постове в подкрепа на ГЕРП.

47

бойко борисов

преди 13 години

Празнувай, народе! В момента Фърлям боба и до довечера ще ти подхвърля още една глава.

46

Анонимен

преди 13 години

Боко, ти пръв трябва да се ометеш, защото на нас не ни трябват лаици и популисти, които проведждат рефрма само в собствен интерес и в интерес на разни олигарси и създадоха една бананова република, в която мутренско-милиционерската напаст коли и беси!

45

Анонимен

преди 13 години

Бившият вече шеф на НОИ призна, че от ГЕРБ са й спускани списъци с имена на хора, които трябвало да бъдат назначени в териториалните звена на НОИ. По този повод й бил оказван голям натиск да назначава хора на ГЕРБ, които били без нужната подготовка. ТОВА Е ГЕРБ !!! После Бойко се чуди защо младите емигрират. Еми няма без работа да стоим !!

44

ТАТО

преди 13 години

Брей,този Боко и от земеделие разбира!Сякаш ДС на нивата го е правила!аМА АКО НЕ БЯХ АЗ,ТАТО,НЯМАШЕ И ДА БЪДЕ НАПРАВЕН!ХА-ХА-ХА...!ТАЗ ГОДИНА ПОЛУБОКО,ДОГОДИНА ЦЯЛ БОКО И СТАНА...ПОСЛЕ ОХРАНА,ПОСЛЕ ГЕНЕРАЛ,ЧЕ ЗА БОЛНИЯ СИ МОЗЪК МОЖЕ И ГОСПОД ДА СТАНЕ!ДА ЖИВЕЯТ БКП И ДС!ХА-ХА-ХА...!