56

ivan

преди 13 години

А честито! Много е важно да има култура при положение, че храните и тока поскъпват.

55

само питам

преди 13 години

ЗАКОН ЗА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЛИЦА С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛЧл. 3(3)Юридическите лица с нестопанска цел могат да извършват допълнителна стопанска дейност само ако е свързана с предмета на основната дейност, за която са регистрирани, и като използват прихода за постигане на определените в устава или учредителния акт цели.ДАЛИ Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ?

54

гого

преди 13 години

МАФИЯ!!!!

53

Анонимен

преди 13 години

С толкова кинти направо могат да докарат Металика пак на ст. Васил Левски.

52

Анонимен

преди 13 години

В статията е дадена умишлено подвеждаща информация, която цели да внуши, че Цветелина била взела някакви 800,000 лв от Столична община за култура пък си била купила банка с тези пари! 1. БАКБ не струва 800,000, а поне 80 милиона. 2. Цветелина си продаде дела от 16% в СИБанк миналата година за 140 милиона на белгииците и има достатъчно свои пари да купи БАКБ.

51

borokaro

преди 13 години

Важното е да му пазим мантинелите ... останалото няма значение

50

Анонимен

преди 13 години

Акциите на БАКБ поскъпнаха с над 20%, след като стана ясно, че Цветелина Бориславова е купила 49.99% от банкатаСилен ръст отбелязаха акциите на Българо-американската кредитна банка (БАКБ) при отварянето на пазара днес, след като вчера стана ясно, че фонд на приятелката на премиера Бойко Борисов Цветелина Бориславова е купил 49,99 % от банката. Минути след започването на търговската сесия на Българската фондова борса днес цената на акциите на БАКБ отбеляза ръст с 22.8% спрямо вчера. Късно вчера стана ясно, че Цветелина Бориславова е купила 49,99% от БАКБ. С тази покупка приятелката на премиера се връща в банковия сектор пет месеца след като продаде дела си в СИБанк на белгийската група КВС.Продавачът е Allied Irish Bank (AIB), които от месеци насам търсеха купувач за дела си. Инвестиционното дружество CSIF, което е купувач на 49,99% от БАКБ, е основано през 2005 г. Негови акционери са Цветелина Бориславова и фондацията й Credo Bonum. Фондът на Бориславова инвестира приоритетно в сферата на възобновяемите енергийни източници.Засега не е оповестена цената, за която Цветелина Бориславова придобива почти половината от БАКБ. В момента фондовият пазар оценява цялата БАКБ на 108,57 млн. лв., а само частта от 49.99% на 54,275 млн. лв. Договорът ще влезе в сила след одобрение от Българска народна банка и КЗК.

49

само питам

преди 13 години

Фондацията CREDO BONUM е създадена през 2006 г. като независима неправителствена организация.- Организира и подпомага изследвания свързани с прехода и развитието на пазарна икономика в България;- Организира публични дебати по важни за обществото проблеми;- Подпомага реализацията на хора в неравностойно положение и деца в риск;- Подпомага възстановяването на обекти с историческа стойностЗАКОН ЗА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЛИЦА С Н

48

БСП

преди 13 години

ВСИЧКИ БАНКЕРИ СА ГРАБИТЕЛИ

47

бг

преди 13 години

ББ ще пере парите си другаде, свърши се със СИКБанкя

46

дядо

преди 13 години

@ 32 -съвет- хубаво е ама по-червени *** от гейберите няма бе чедо,то само БКП и ДС в тоз ГЕРБ бе-"роднина,милиционер,роднина,милиционер и тъщи дет купуват апартаменти и приятелки дет купуват банки-кафа от зомбирани гейбери бе,болни от "Стокхолмски синдром"

45

Анонимен

преди 13 години

Таз година банка, догодина ... още пет!Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни!

44

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Бойко Борисов е виновен!

43

Oleee

преди 13 години

Браво на вас! А знаете ли, че в БГ има около 6000 фондации? А знаете ли, че при тоя факт всички проблеми в БГ относно култура и деца би следвало да са решени? А знаете ли, че това няма нищо общо с действителността? А още по-интересен е фактът, че никой не го е грижа какви ги вършат тия фондации. Може би се питате защо? Ами новината ви го казват в прав текст - защото служат за далавери, прикрити зад благородна цел! И тка ще е докато си траем!

42

Анонимен

преди 13 години

Тя новината е от вчера. Обаче статият много добре обработва червените оФце. Внушава се, че е получена безвъзмездна помощ от 800 хил от нашите пари (парите за заплати по 2 хил евро, за пенсии по 800 евро, за бензин по 10 ст.) и вместо с тия 800 хил да се дадат заплати по 2 хил евро, за пенсии по 800 евро, а бензина да стане по 10 ст. те са похарчени за Цветелинка да си купи банка! Гениално! Само дето има малък проблем как така с 800 хил. е купила акции за около 170 милиона? Всъщност тая помощ от 800 хил евро няма абслоютно нищо общо с купуването на акциите от БАКБ, но това червените оФце не могат да го разберат и си блеят задружно беее, беее, беее...

41

ДЪРТ КОМУНИСТ

преди 13 години

БОГАТИТЕ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

40

Анонимен

преди 13 години

отчаяни съпруги

39

Анонимен

преди 13 години

100% - МУТРЕСА !

38

Cs

преди 13 години

do 26 Sladur vuprosa e, 4e sa vse edni i su6ti hora pe4elqt konkursi , ako neznae6 da ti kaja kak stava pla6ta6 i pe4eli6 , no v neiniq slu4ai vruzkata e qka

37

свой човек

преди 13 години

Ама то, всичко хубаво..и парата си я бива...и фондацията с модерно име...и покупко-продажбите на разни банки са си мурафетлииски.....и културата ще се въздигне до небесата....!!! Амааааа.....едно не ми харесва...много е дъргелива(демек...слабичка) тази Цветелина бееее....не яде ли,пари за храна ли няма,кво..."ша земе а са скръши от дъргеливост"...?! Викам...да земе да и отпуснат от Общината, и некой лев за йедене.....не само за култура...!!!