50

до 39

преди 13 години

Не се налага да делим Хари , принцове си имаме... само малко мозък да даде Господ на българите... ,но сега вече светлината в тунела се появи, щом идеята се заражда в Русия , то много скоро и тук ще се сформира съответния кръжец...

49

от 45

преди 13 години

Това е за 18

48

монархия - република

преди 13 години

Въпросът не е Англия срещу Русия, а парламентарна република срещу монархия. .. В Англия също има невероятна беднотия, особено в прованса. Дори според Евростат някои райони на Англия са бедни като Монтанско, Врачанско, Видинско. Поне на Евростат може да се вярва на 90 процента.

47

Jolly Roger

преди 13 години

Няма по тъпо същество от англичанин. Сега ще си берат плодовете от колониалната политика. Наздраве или чиърс.

46

Анонимен

преди 13 години

Според логиката на ганьовеца Англия е приказка. Там ИМА построени пътища, там ДАВАТ добри надници, там има ред създаден от някой вече. Изобщо това е което се цени от българите, защото манталитета на обикновения човек от малка и бедна държава е такъв - някой да му даде, някой да му каже какво да прави и така.

45

Некъв Нероялен

преди 13 години

На мен пък от твоя коментар ми стана ясно,че :1. Не можеш да си изключиш Caps Lock-a2. Падаш си по приказки за царе, царици, принцове и принцеси.3. Имаш ниско самочувствие, вероятно и комплекс за малоценност, ако си българин или мразиш България ако не си.4. Голям си сноб и се кланиш на суетата на "благородниците"5. Гледал си сватбата на Кейт и Уилям.6. Ти определяш човека за "***" и "ДИВАК" по начина по който пише (или се облича или яде) не по собственото му мнение и акъл

44

Анонимен

преди 13 години

38 Забравих да спомена и образованието:Кеймбриджкият университе е едно основно училище, сравнено с всеки московски университет, това го знае всяко русофилистично *** :)))

43

за 40

преди 13 години

И са много гладни!!!! И търсят някой да ги храни. Както в цялата им история от последните 200 години.

42

Анонимен

преди 13 години

На *** само Сталин им е майстора.Още го помнят и много му се кефят.

41

Анонимен

преди 13 години

През 9 век кинг Алфред лично превеждал от френски?!?!?! Главния редактор по превода сигурно е бил Шарл Азнавур по тая логика. Алфред изобщо е много съмнително дали е можел да чете камо ли да превежда и то от френски, който тогава не го е имало.

40

Анонимен

преди 13 години

38Прав си. Англичаните са по бедни от руснаците, здравеопазването им (на англичаните) НЕ е безплатно. Инфраструктура хич нямат. Бедни са като църковни мишки.

39

Анонимен

преди 13 години

"Целият ни придворен живот се върти около депутатите с наднормено тегло, бездарни певци и бивши участници в телевизионни риалита....."............е,то и у нас е така. сега какво,ще си делим принца ли ?

38

за 30

преди 13 години

ДА, Англия е по-зле от Русия - във всяко едно отношение. По-малка, по-бедна, по-слаба държава. Това е положението. Това вече не е Британската империя.

37

Цитат

преди 13 години

Hякъде във втората половина на тъмния девети век в Южна Англия управлява крал Алфред Велики - единственият "велик" английски крал.Не знам дали е говорил английски на конете си, но лично е превел от латински и френски половин лавица теологически и философски трудове, сред които "Утешението на философията" на Боеций. Същата книга у нас бе преведена и издадена около 1100 години по-късно, по-точно миналата година. И там, където Боеций разсъждава дали Бог предопределя всички постъпки на човека, или все пак му дава правото на избор, крал Алфред добавя следния коментар:"Ако сте крал, над какви хора бихте желали да властвате - над роби или над свободни хора?

36

Jolly Roger

преди 13 години

*** симеон трябва да бъде изпратен с една гора бой. ***, долна. Срам за името, долна ***. Преименувай се на хасан ***.

35

Hanover House

преди 13 години

"Когато английски крал се чудел да управлява свободни или несвободни хора, руснаците все още са нямали писменост :) " Нито английските крале са били англичани, нито пък са писали на английски, а на латински и френски. Сегашната кралска фамилия са германци - Hanover House. Мразете Русия - тя е фактор с нарастваща сила и може да има собствена политика. Англия е пуделът на Америка - американска поговорка, която англичаните обожават!

34

Анонимен

преди 13 години

Това е ново. На руските *** да им викаш пепеляшки :)))

33

боже царя ни пази

преди 13 години

Ако искат да им пратим нашето царче Симеончо да им свие дворците

32

Анонимен

преди 13 години

В русия бедни и гладни пепеляшки колкото си искаш.

31

13579

преди 13 години

В Русия богати и красиви Пепеляшки колкото искаш! Да си избира...