58

Майко мила ..

преди 13 години

Този физкултурник наистина е изумително ***. На записа ясно се вижда как *** милиционери не се спират да обикалят всяко кътче на помещенията. Без свидетели, без `поемни лица` !!! Не подкуп, не наркотици, ами и зенитна установка са можели да подхвърлят. Няма съд в бяла държава, който да приеме твърденията им ако ще вагон кокаин да е намерен. Те просто оакаха де що има законови процедури.

57

sako

преди 13 години

Полицейската държава е много опасно нещо, налагащо терор на населението , но хората не го разбират.

56

до смешниците

преди 13 години

от Цвъц и Боко нищо не става,поредните които ще се накрадат

55

mind twist

преди 13 години

Нищо сериозно, изтървал го е и с ие ударил главата във вратата, Дори няма кръв, само еидн комбал.

54

Анонимен

преди 13 години

Ми като е недопустимо, си подай оставката, ако имаш и грам достойнсвто...

53

Анонимен

преди 13 години

АЗ НАСИЛИЕ НЕ ВИДЯХ ,НАСИЛИЕ ИМАШЕ НА 14.01.2009 Г НАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ШАЙКАТА КРАДЦИ КАТО ТЕНЧО ПОПОВ,ХОРАТА БЯХА МЛАТЕНИ КАТО МАГАРЕТА

52

стопанин

преди 13 години

куче дето лае ,не хапе

51

познай кой

преди 13 години

Цветанов още ли е министър?

50

Анонимен

преди 13 години

Насилието би трябвало да е абсолютно задължително при арестуване на червени въшки както и мафиоти от дебел калибър. Щом си нямаме правосъдие (в ръцете на Червените Прашки) нека имаме арестантско насилие.

49

ха-ха-ха

преди 13 години

Да, от записа многа ясно се вижда как Тенчо като Рамбо разхвърля тъпите милиционери :))) и те с огромни усилия го залавят :))). *** Пъпеш аре сега като ни осъдят в Страсбург да шитваш апартаментчетата от тъста, че да покриеш обезщетенията от простотийте койито направи. И къщето на Тиквата за продан, че и той е в далаверата. *** скапаните милиционери, не стига че ни подяждат 3 млрд. на година, ами трябва и обазщетения за комплексарщината им да плащаме.

48

g

преди 13 години

гербаджии некадърници!!!един арест не могат да направят като хората!!!

47

до 45

преди 13 години

То от `лаят` до замярането с павета стъпката е съвсем малка ...

46

Анонимен

преди 13 години

Двама дърти пенсионери и 5 пъпчиви анархокомунистчета си мислят, че пишейки тук ще повлияят на народния вот....хахаха....***...

45

42

преди 13 години

сигурно някой, който не ти е разчел маймуницатакато с енаучиш да пишеш на български, може и да те четат повече

44

Анонимен

преди 13 години

Лаят ви срещу полицията е като оня срещу сцените на горивата:)))Стотина лумпенизирани безделници, набипулирани от мераклии за политически постове...Смешници!

43

Анонимен

преди 13 години

Мутрата борисов,пак се опитва да замита случая и говори глупости за тези дето давали подкупи.Той и подобните нему мутри,така свикнаха още по времето на зората на "застраховането" и тъй като са чели само "Винету" - това знаят и така могат.

42

Психиатър до 38

преди 13 години

Не драги, не е хлапашка историята. Обичайно насилие над слаби и ниски хора се упражнява, когато има силни вътрешни комплекси. Обичайно - сексуални. А пък това със снимките накрая си е като по учебник по психиатрия.

41

Анонимен

преди 13 години

цялото МВР е една селяния ,каква е цялата държава

40

Обективен

преди 13 години

Каквото и да си говорим, няма да променим манталитета на комплексираните ни полицаи. Силно се надявам делата в Страсбург да минават по бързо и тази държава да се съди до тотален фалит поради милиционерски малоумия !!!

39

ами

преди 13 години

гледайте, слушайте, четете, и ако пък чак толкова много ви харесват, идете и пак си ги изберете същитекаквото сме си надробили като народ, това си сърбаме, няма на кого да се сърдим че са такива