76

Мърто

преди 13 години

ЕГАТИ НАГЛЕТЦИТЕ!!!! ЕХООО ВИЕ, СДС, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ХОРАТА ВИ РАЗБРАХА МНОГО ОТДАВНА?!?!? СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА С НЕГРАМОТНАТА КРАДЛИВА ПРИВАТИЗАЦИЯ!!! НАДЕ, МАЙ ЯКО СИ СЕ ОТКЪСНАЛА ОТ НАРОДА, ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ЕС Е КОМПРОМЕТИРАНА КАУЗА!! ЕС ПАЗИ ИНТЕРЕСА НА БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ, ЕС Е ЗА БОГАТИТЕ ХОРА, А БОГАТИТЕ ХОРА... МНОГО ТРУДНО ПОЗВОЛЯВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА ЗАБОГАТЕЯТ..;) ЕТЕ ТОВА НАДЕ, ХОРАТА ВЕЧЕ ГО ЗНАЯТ.. ТА .. ЩО СЕ СКРИЕШ НЕГДЕ.. ДА НЕ КАЗВАМ КЪДЕ...;

75

РОТ ФРОНТ

преди 13 години

До - Голям Праз Това част от Надкината простотия.Оставяйки без представителство в Либия, България е принудена да води дипломатическата кореспонденция със посредничеството на Гръцкото или Сръбското представителство на Джамахирията. Овен това тая *** даваше интервюта за Арабски медии по време на плаж със съоветното облекло за къпане.

74

Анонимен

преди 13 години

Фарсът продължава другари, "Лепото" и неизбираемо Наде биде изместено в оспорвана вътрешно-партийна битка от световно-неизвестния и гарантирано неизбираемия Румен Христов, който и да е той.С тази кандидатура СДС може да разчитат "електората" да изпада в ступор като види кандидатурата и припадайки от потрес да изпуска химикалката точно на заветното квадратче. Реалистично, като за СДС.

73

ссс

преди 13 години

Кой го знае тоя ,че диша?? Румен Христов ??браво на Боко ако е договорил нещо с Костов да изкарат такъв *** на изборите ,че да не се цепи дясното...........

72

sssss

преди 13 години

Важно е да кажем открито и какви цели си поставяме на тези избори и президентските, и местните. Само да напомня, че на предишните местни избори СДС спечели 26 кмета и над 250 общински съветнициЕ да спечели......в с.Чуковец и с.Сърпово спечели да..А да кажем открито ,че Костов вкара 5 депутата и нямаше сега да е в парламента и ,че Мартин вкара 10 и той щеше да е в позицията на Янев с пария която само физически присъстват депутатите в парламента...на др.избори няма да ви има...Спете спокойно

71

батето

преди 13 години

Надка от някогашна елементарна кукла се превърна в елементарна ***. А руменчо продаде някога зърнобазата на фуражния завод в Д. Митрополия на тартора на джебчийската мафия само на цената на ламаринения и покрив. Ба ти кандидата за президент.

70

;-)))))))))))))

преди 13 години

nade kostov otdavna sasipa sinqta ideq.ve4e samo sas stani6ev moje da vleze v parlamenta i toi go e razbral predi 20 god.

69

След Гоце,

преди 13 години

само Неси може да бъде президент.

68

Голям Праз

преди 13 години

* През 1999 г. Надежда Михайлова отзовава посланика ни в Либия, Кръстьо Илов, който по това време успява да освободи 17 души български медици от затворите на Либия, но поради отзоваването му остават 6 души в либийския затвор, известните ни със своите перипетии български медици. Без посланик цели 9 месеца, те са без дипломатическа защита, без адвокатска защита, инквизирани и оставени на произвола на съдбата, която се казва Иван Костов.

67

Голям Праз

преди 13 години

Няма нищо Наде, Алексей Петров винаги ще те вземе за вице!

66

Надка, става за ...

преди 13 години

...*** ---зА президент , НЕ!!!!!!!!!!!ОПРЕДЕЛЕНО!

65

Гошо Тъпото

преди 13 години

Мамелъди Съндаунс е любимия ми ...футболен отбор от ЮАР.Ицата на времето и от там го...изгониха като...тренер.Тук родните спортни...***,с трепетследяха изявите на това оборче,докато Ицата беше там.Найй...накрая нашият не издържа и напсува тяхната футболна федерация и те му показаха червен ...картон(ама какво общо има това с Надето,не...знам).

64

ZHKA

преди 13 години

Тази българка "Надежда", отдавна си "изпя песента"! То, не бяха скандални ситуации с нея, не беше чудо! Макар и провалена, откъдето и да го погледнеш, отиде в ЕП! Е, това си е НАГЛОСТТА, да искаш дори и ПРЕЗИДЕНТ ДА БЪДЕШ НА РБЪЛГАРИЯ! Хората, които четат непрекъснато - знаят! Но, хората, които дори и стотинки за вестник нямат - са в пълна мъгла! В болшинството от селищата няма интернет, защото е много скъпо за хората! Това е целенасочена политика - ДА НЕ ЗНАЕШ!

63

ринго

преди 13 години

смотанячка

62

Голям Праз

преди 13 години

Надка се е разсъскала, не ще еврохранилка исска президентска хранилка!

61

Анонимен

преди 13 години

*** им дойде дюшеш да плюват и псуват Надка. Този път пребоядисани като герберасти. Все същите сте си бе, нещастници. Никого не можете да излъжете. Бивши милиционери, които се правят на демократи, но само пред малоумното мнозинство. Драйфа ми се от Кенефостан и жителите му кенефостанците с птичи мозъчета.

60

РОТ ФРОНТ

преди 13 години

Надке защо не рива когато взе гаража на ЦК на БКП ?Гаражната историяна семейство Михайлови е повече от банална. На 29 юни 1998 г. в разгара на лятото транспортният министър Вилхелм Краус обявява конкурс за приватизацията на гаража на ЦК на БКП - "Автотранссервиз". Обектът е доста атрактивен и безумно евтин. За продажба са обявени терен от 9580 кв. м, покрит гараж на 5 нива, административна сграда, работилница, бензиностанция, автопарк от стотина леки коли - лади, волги, чайки, микробуси, автобуси, камиони. Държавата оценява 67% от акциите на фирмата за $414 073. Според независими експерти само теренът и сградите струват над $1,5 млн.

59

До 46

преди 13 години

,,Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Но ще трябва да ни търпите още дълго време,,Преди 2 дни пак същото писа,само че като,,ние комунистите,,....Е хайде кажи си какъв си си го слагаш,и не ни занимавай повече,толкова си *** че и за това не ставаш

58

Бети :)

преди 13 години

Нада изпращя на умряло! Като не е тя, мачът не е честен. А, ***, ***, га беше ти, мачът винаги беше НЕЧЕСТЕН! Айде една храчка на муцуната ти погрозняла и марш навеки в забвение. Да си благодарна, че открадна пет години лайф из лайф Страсбург-Брюксел-Люксембург. Ама после ще ти се наложи да живуркаш с краденото. 10 живота няма да ти стигнат да го оплюскаш. Толкоз много краде.

57

Анонимен

преди 13 години

Нейнски, по неински пак нацупи хубавите си устни и си тръгна засегната. България спечели. Костов си отмъсти. Мартинчо, почти самотен обяснява пред оределите камери, демократичността на избора, а господин съветника Христов има да изживее своите няколко месеца слава, преди завинаги да изчезне от списъците на кандидат-управляващите... а един кон си пасеше...