183

Анонимен

преди 13 години

не само пияница ами и убиец.

182

pissed off

преди 13 години

Излизаш да запалиш свещ(уж за здраве го правят това) и те размазва пиян дивак....и това ако не е ирония!

181

iffaylo

преди 13 години

"Бог да им е на помощ" , "Бог да ги пази" , дрън-дрън. Къде беше, Богът в тази нощ? В Неговата нощ?

180

Пич

преди 13 години

Пичове, не бързайте да съдите, бе бързайте толкова да хвърляте камъни. Не се знае и на вашата глава какво може да се стовари без да очаквате. Тези неща стават за секунди. Може един път да е решил да покара по-бързо, да е дефектирал този стар опел и всичко е приключило за няколко мига. Това може да му е първата и последната грешка на това момче. Не бързайте да хвърляте камъни. Има кой да го съди, ако оцелее разбира се. Голяма трагедия ...

179

До 431

преди 13 години

Да прав си човешкия живот е безценен.Но няма справедливост разбираш ли няма.Пфу можело да им дадат 100 000 лв"ама те мнооого тия пари бе"напараво така ще им помогнат че нямам думи.Колкото държавата даде на моето дете социална пенсия 100 лв/подигравка/,защото съпругът ми няма години стаж ,ами как да има като го убиха млад как?

178

22471

преди 13 години

После ми викат "Що не слезна до селската църква ,а толкова искаше..." ми щото знам че на село дивия селянин се е накъркал и вилнее вече в 12 ! За родителите на тоя *** бой с пръчка на площада ,че са го възпитали такъв ! А на него да му дръпнат системите по добре не да го спасяват!!!

177

Анонимен

преди 13 години

Да го съдят,болката им няма да утихне,но това ще е за погубените им деца!Да му искат не по 100 000 лв.,а по 1 000 000 лв.Кой може да ОЦЕНИ един човешки живот???НИКОЙ!Той е БЕЗЦЕНЕН!Дано не се събуди никога!

176

гост

преди 13 години

Да се въведе и психотест за любителите ,за да се проверят кой до къде му стига сивото вещество и психиката!Да се въведат най-строгите превантивни мерки срещу тази простотия по пътищата!

175

Анонимен

преди 13 години

Да си замълчат,със сведени глави!Но не!То НАШЕТО ,е света вода ненапита!Тогава ние ще приемем,че 6 невинни деца, са се хвърлили на невинното детенце под колата!***! Вярвам,че е бил ПИЯН!При такива родители- такъв *** излиза!Ще се опитат да хвърлят вината на мъртвите деца!!!

174

Анонимен

преди 13 години

Всеки трябва да сърба попарата , която си е надробил сам!

173

gost

преди 13 години

Не е задължително да си пияница за да караш с непозволена скорост и да си причиниш освен на себе си телесни повреди ,застрашавайки живота си и отнемайки живота и на невинните!На пътя движейки се с МПС трябва да имаш личната си отговорност и дисциплина да се движиш безопасно!Каква е тази скорост в населено място?!Възпитаниему липсва на момченцето!Жало за невинните жертви!

172

Анонимен

преди 13 години

Хайде престанете да роните крокодилски сълзи на чужди гробове.Аман от менте-оплаквачки.

171

Анонимен

преди 13 години

Лека им пръст на децата!Горко на родителите им.Ако шофьорът оцелее и го съди държавата,защото родителите нямат право да госъдят че е убил децата им,а само да искат обещетения за нанесени щети,може и да му дадат максималната ефективна присъда,защото е пил алкохол и отне живота на толкова млади души.А тези копито отнемат живота на един човек/както на моя съпруг /им дават условни присъди от 1,6г и си продължават живота,а нашите любими гният в гроба!Да е... и правосъдието,ще ме извините за израза!

170

Анонимен

преди 13 години

В повече са децата на майка България..... не ги пазим.

169

Анонимен

преди 13 години

Лека им пръст на децата :(Ужас ужас.. и когато,отиват точно на църква!

168

с.

преди 13 години

Това момче е проявило типичната безотговорност за възрастта си и нищо повече!Из малките градчета и селца масово се кара на 1-2,че и повече чашки!Празник,подпийнали и тръгнали на църква!Той се направил на пич,карал като *** без никакъв опит и ето ти белята!И лошият път е фактор в случая!Момчето е аут!И да оживее ще е инвалид и ще гние в затвора!Загиналите ще гният в гробищата!Тоя,който му е дал колата и той ще го отнесе!Един куп млади животи са опропастени!Гадна история!Бог да ги прости!

167

Jack Wilshire

преди 13 години

Досега четох из другите медии за случката- това какъв шок е било за родителите...и особено в момента на катастрофата, да излезнеш и да видиш разпердушинени тела...ужас, моите най-искрени съболезнования. Не мога и не искам да си представя какво е на тия хора в момента, Бог да им е на помощ!

166

Кьоравата Темида

преди 13 години

Ако момчето има кинти, да не се притеснява, че е карал пиян. Онбашиите, които се блъскат пияни и трепят хората как ги пускам? Ако няма пари - дупе да му е яко...

165

Килъра

преди 13 години

Всичко е от възпитанието, точно така! Всичките ми познати като бяха деца ги учеха да карат, само че на мен баща ми не ми даваше изобщо да опитам докато стана на 18 и беше прав. Дори не съм си помислял да се правя на комплексар като изпреварвам на завой или да не слагам колан!

164

Калеко Елинчо

преди 13 години

Много съм съгласен с Алеко К . и главата с "шофирането" Жалко за децата... и за почернените им семейства. Много жалко.