205

до УО!хова

преди 13 години

а къде е вашият храм? Защо не кажеш къде хората могат да научат повече и да бъдат просветени... А конкретно за случая. Според мен такива издеватлества като каране пиян с висока скорост в застроен терен си е чиста проба неуважение към околните. Само се замислете за отношението към непознатите. Масово се избиват комплекси към непознати. Дали на улица, дали в заведение. Всеки гледа да унижи някой за да се почувства пълноценно. Защо трябва да умре някой за да се усетят около него 5 човека... Защо?!

204

се

преди 13 години

Това е съдба и тя няма как да бъде променена, жалко за младите хора който си отидоха много нелепо.

203

Анонимен

преди 13 години

600 години затвор или 6 доживотни присъди ако оживее и е добре момчето,а не 6 месеца условна с 3 години без книжка докато трае условната присъда,но сме българия все пак-1ви вариант отпада май.

202

до233

преди 13 години

Разследване се образува от разследващ орган!Знае ли тъпата ти глава кои са разследващите органи в България?

201

mazeto

преди 13 години

4i4o ti ne te puska mnogo navan,svikna li ve4e tam

200

:))))

преди 13 години

Истината е че трябва да сложат ограничени на годините за вземане на канижка.Какво е това на 18г, с книжка,та те дори още акъл нямат кат хората.Всеки тенейджър мечтае за кола и хубава жена до себеси и после ела те ме вижте...така не става...трябва и разум и акъл..

199

Курти

преди 13 години

Аз немога да разбера защо арестуват момчето което му е услужило с колата на баща си или пак се търси изкупителна жертва ако онзи не се събуди от комата.Ами то по тази логика да арестуват и този който му е продал колата че и този който я е внесъл и тнт.Аз разбирам да е бил с него и онзи да е бил пиян и той да му е дал да кара-ок виновен е,ама той човека си спал в леглото сигурно бил на 200км от мястото на произшествието ама виновен нещо не ми е много ясно ама все някой трябва да издуха супата.

198

Анонимен

преди 13 години

Колко от вас,***, карат пили?Д**а и *** ***!Голфаджии!

197

terziev

преди 13 години

to po taq logika vseki moje da e vinoven

196

terziev

преди 13 години

i togava kakvo izliza,nikoi ne go videl da kara v momenta na sblasaka no toi e vinoven poneje ima 1,3prom v kravta,a drugite u4astnici v slu4kata te trezveni li sa,kade sa bili v momenta na katastrofata,nikoi ne pita,zatva sme na toia red ,obshtestvo ot tapi ovce

195

фффф

преди 13 години

боже, пак *** полицейщина, в случая се образува разследване срещу шофъора причинил ПТП и по непредпазливост смъртт на тези дечица, а пък има квалифициран случай ако е управлявал под въздействие на алкохол пише го в Нак.кодекс, какво ще му направят на този, който е преотстъпил, искам да се присъединя към вс.за отправяне на моите съболезнования към роднините на починалите деца. Много тъжен случай, още повече когато починат млади хора. Така че *** ченгета нека не говорят днес поне

194

new koz

преди 13 години

ако пътя беше читав, ако имаше мантинела, ако алкохола е забранен дали щеше да се стигне до тоя инцидент. употребата на марихуана или кафе е много малко вероятна да доведе до катастрофа. най опасните наркотици са хероин и алкохола за шофиране и въобще за употреба. Закона които налага арестуването на пасазерите които не са оправлявали колата е апсурт, няма как да знаят дали е опотребявал алкохол, не всеки има дрегер!

193

4i4o

преди 13 години

dobre 4e sa tezi diskusii,ina4e kade shtqhme da sreshnem stanovishta na takiva goveda

192

СЛЕДЯ СЛУЧАЯ

преди 13 години

ДО ТЕРЗИЕВ 204 НЕ СЛЕДИШ СЛУЧАЯ ,НЕ СА 7 ЛИЦАТА В ЕДИН И СЪЩ МОМЕНТ А 11 ТРИМА В КОЛАТА, ДВЕ ДЕЦА В БОЛНИЦАТА ПО ЧУДО ОЦЕЛЕЛИ И 6 УБИТИ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ А ШОФЬОРА СИ Е БИЛ ЗАД ВОЛАНА И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ КОЙ Е

191

Краси

преди 13 години

Факт е че е карал пиян с превишена скорост отговорността за последиците от тези му действия е лично персонално негова.

190

Анонимен

преди 13 години

В потрес съм! До къде стигнахме,какво общество сме станали....Само коментарите тук, като представителна извадка за обществото ни е достатачно...Всеки знае най-добре,псувни,обиди,сектанти,нетърпимост,злоба,обвинения.....

189

А ти...

преди 13 години

...си много убедителен и силен като обиждаш/// като всичките други форумни лъвове които си изкарвате живота в избиване на комплекси и мастурбиране пред монитора. А като се покажете навън сте такив абунтари, че като трябва да вземете становище всичко свършва с "е**л съм му майката"... Евала, браво!

188

Краси

преди 13 години

До Анонимен:Стига с тия глупости. Не са ви виновни нито пътищата нито законите нито политиците, къде е личната отговорност и съвест. Пияни и превишена скорост от кога я пеем тази песен. Има много причини да посегнеш към чашката и много причини да не посягаш. Въпрос на личен избор, култура и дисциплина е да не се качваш зад волана пил. Когато искаш да намериш оправдание за идиотско деяние винаги можеш, но е факт че винаги има корено различен път.

187

terziev

преди 13 години

i togava kakvo.

186

tur4in

преди 13 години

какво се опитват да набият в главите тези медии за това колко му е стажът? или просто няма какво друго да се каже? може би всеки с толкова стаж не трябва да кара кола ли, или всички млади карат като бесни и пияни, или какво??