29

Примат

преди 13 години

Куманизма беше лош...за нас,човешките ***...разстрелваха ни по повод и без повод...Един авер го разстреляха само защото 2 дечица бяха пожелали интимност с него!!!Слава богу,вече е демокрация и можем да изявяваме истинската си същност безпроблемно и всекидневно!!

28

do koga ?!

преди 13 години

Поредния пиян ***,който е помлял нищо неподозиращи празнуващи хора?До кога ще е така по пътищата? Къде е КАТ? Или те вече са само имагинерни виртуални единици изпращащи 'честитки' с пожелания за по 100лв... Това ли е засиления полицейски контрол по пътя?Ееееее, писна ми от тия ! А на вас писна ли ви?

27

sas

преди 13 години

до СалахадинТова не е вярно. Курсът беше 3 месеца, провеждаше се отговорно, шофирахме достатъчно градско, извънградско и на полигон и излизахме подготвени.

26

Анонимен

преди 13 години

Намаляване на населението на Земята върви по план. Нали искахте демокрация и свободи ? Е, всяко нещо си има цена!Логиката ви тотално е збъркана, защото повечето изхождате че всеки може да згреши и затова видите ли дайте да не е тежно наказанието му. Това не е ПРЕВЕНЦИЯ. Превенция е когато за дадено престъпление се носи отговорност умножена по-две или ако си откраднал 10 милиона връщаш двадесет и лежиш поне 20 години в затвора...Ама нали всеки крои планове да напраи далаверката...ако му падне..

25

Анонимен

преди 13 години

След като крият имената значи са замесени ***,както случая в Бордо,Франция от преди 3 дни!!

24

yachtsalesbg

преди 13 години

до 21...незнам *** ли си или се правиш, но беззаконието е тотално...и по пътищата и в *** махали...на двете места е анархия...по пътищата трябва да се глобава и да се събират глобите, а ченге с подкуп директно в затвора...*** да се скопят и да се затворят в гета с високи огради и бодлива тел

23

Анонимен

преди 13 години

По Бай Тошово време .Един такъв селски бек уби на спирка в Шумен ако не се лъжа 4 -*** души.Точно един месец след инцидента беше осъден и разстрелян като куче .НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО.

22

Анонимен

преди 13 години

ne i ako pri44inata e na d 100km/h i netrezvo sustoqnie

21

Анонимен

преди 13 години

i nari4ate tozi kele6 - 6ofior?!!

20

Анонимен

преди 13 години

"23-годишният мъж карал колата с висока скорост, която се ударила в стълб..." Tц, тц, тц....

19

Мангоджери

преди 13 години

Преди два дни, имаше подобен нещастен случай във Франция, тогава в тоя форум се изказаха доста хора, относно етническата пренадлежност на пострадалите, това беше много грозно! Тъй като аз съм циг/нин, мисля да се изкажа по-цивилизовано, за да покажа кой, кой е в тая нещастна държава.Мир на праха им на тия младежи и нека всички ние помислим КЪДЕ ГРЕШИМ!

18

До 11

преди 13 години

Абе лесно е да четеш новините и да даваш *** коментари , ама следващия път ти може да си в новините !

17

yachtsalesbg

преди 13 години

всичко което пишете е дрън-дрън...проблема е, че няма наказуемост

16

Анонимен

преди 13 години

Българино, ние сами се трепимммм....докогааааа.....Нека да има яки глоби, щом мине някой на червено,без книжка за винагиии, да видим как се купуваттттт.....

15

:(

преди 13 години

Трагедия! А като ви чета коментарите, трагедията е още по-голяма. Колко сте жалки! Има ли значение кой от къде е и къде е станало?

14

$

преди 13 години

Лошото е, че колкото по-строги закони за движение по пътищата измислят, толкова повече стават катастрофите. Просто го няма превантивният фактор.На времето ме пратиха на неделно училище, защото ме хванаха да карам с 10 км/ч, повече от разрешената скорост в града. Сега това изглежда като отживелица, но там ни пускаха разни видеофилми, на които се виждаха последици от катастрофи, на които да ти настръхне косата.

13

Анонимен

преди 13 години

към9 Не е вярно това. Имам книжка от 1985. Тогава не е имало такова зискване.

12

Жо

преди 13 години

ЦИТАТ ОТ СТАТИЯТА:"23-годишният мъж карал колата с висока скорост, която се ударила в стълб..." ВИСОКАТА СКОРОСТ ли се е ударила в стълб или колата? Има ли грамотни хора в ДНЕС.БГ, които могат да съставят изречения?

11

Анонимен

преди 13 години

до 4А градските гЪзарчета различно ли го правят?

10

селяния

преди 13 години

Типично селска история - върнали се селяните да запразднят на село, старите са се запили и са оставили малките селянчета безнадзорни и те са хукнали по селските пътища през ноща. Там обаче минавал селски бек-газар с Вектрата си и ги помлял. Лошото е, че селяните завзеха и София, та софиянци се изнесохме извън чалгарията. Ама и тук почнаха да идват селяните...