131

Анонимен

преди 13 години

Време е да си плащаме сметките към Виваком с жълти стотинки !

130

Анонимен

преди 13 години

Да, при социализъма си спомням, че вестник Работническо Дело имаше онлайн вариант - с логото на Георги Димитров - анимиран GIF.

129

до 88

преди 13 години

Тия близу ми звъняха на вратата преди месец-два да ми предлагат интернет. Казах им, че за пръв път ги чувам и да не ме занимават с глупости. :)

128

Тодор

преди 13 години

Кво им се цероминиш на тия мошеници? Влез в офиса на Виваком с един голям ПРЪТ затвори си очите и почни наред по хора, компютри и прозорци. После си вземи оборота и 2, 3 лаптопа и си компенсирана.

127

прецакан

преди 13 години

до118-мерси.Но проблемът е там,че имам официално подадена жалба с вх.номер,но от офисите им и от колцентровете им,ми казват,че жалбата ще ми бъде разгледана в едномесечен срок,което автоматично означава,че губя срок за второто заявление за прекратяване,дай ми моля те съвет!

126

Анонимен

преди 13 години

"При социализма нямаше нет, сега откакто има свобода и демокрация има и нет."Льольо, нета тепърва стартираше по онова време. Стига лъгал ще ти се увреди устата.

125

keoma

преди 13 години

Държавата трябва да съдим, тя позволява да не се спазват законите .

124

ДО 118

преди 13 години

Какви контролни органи, кви 5 лв?Казват ти разкарай се с тая жалба и можеш да се оплачиш на филанкишията.

123

Бомбето

преди 13 години

До Бай КолюПри социализма нямаше нет, сега откакто има свобода и демокрация има и нет. Стига си ревал. А ти явно си много заблуден и в техниката, щом си мислиш, че само телефонни компании могат да доставят нет. Точно техния е най- калпав. А, има и друго- ако компютъра ти е скапан, тогава и нета ще ти върви зле

122

ДД

преди 13 години

Днес.бг дръжте се ! Не сваляйте новината !

121

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ ДЕТО ПРОДАДОХА БТК ТРЯБВА ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯТ.БТК Е СОБСТВЕНИК НА ВСИЧКИ ПОДЗЕМНИ КОМУНИКАЦИИ В ГРАДОВЕТЕ, И СЕГА ЗАКОНЪТ "КАБЕЛИТЕ ПОД ЗЕМЯТА" ЩЕ ИМ НОСИ НАЕМИ ЗА МИЛИОНИ.НЕЩАСТНИ БЪЛГАРОПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.НАЧЕЛО С ОНЯ СМОТАН ТРАБАНТЕН ЕВРЕИН.

120

venci

преди 13 години

На М Тел още ни им работи системата за да можеш да си провериш оставащите минути.Предсатете си какв обир на Клиентите е това.

119

Хана

преди 13 години

"Едипе всичко ти е простено върни се вкъщи"МАМА

118

до 112

преди 13 години

Нотариално заверена молба и внодящ номер на молбата когато я приемат в офиса.Там има дати и т.н. после в съда само може да мрънкат адвокатите им.ако не ти дадат входяш номер, на момента трябва да се обадишн аконтролните органи и пред тях да подадеш молбата.Успех

117

Обобщение

преди 13 години

Клиент 1: Виваком е зле!Агент 1: Е дааа ,ама и М-Тел и Глобул са зле.Клиент 2: Вивиком е най-зле!Агент 2: Аааа, Глобул и М-Тел са по-зле - имат повече оплакванияКлиент 3: Виваком са зле, обслужването е под всякаква критика, не си казват фамилията...Агент 3: Е даа ама, е да амаааа, то таковата, М-Тел надписват, Глобул са гадни гърци!:D :D :D :D

116

ДД

преди 13 години

Странното на Виваком е, че прави дискриминация За юридически лица цените са едни... по-височки.. спрямо тези за физически лица. Вмомента плащам 20лв. такса телефонен номер без включени минути или нещо подобно.Виваком тотално се гаври със своите абонати. Все едно да ида в магазин и да си купя сирене за 5 лева и да реша да поискам фактура и да ми кажат.. ааа цената за фирма е 10лв за кг

115

Анонимен

преди 13 години

да го сложа на жената на оня гадния французин ли белгиец ли дето е шеф на Виваком.Ама не жена му, щот на него ще му хареса.

114

Анонимен

преди 13 години

Какви неустойки да ти плащат бе човек?Един политик продава една компания без пари и взема една комисионна, после слага цялата си рода из разни комисии и институции като ръководни функционери.И кой ще даде права на обикновения човек срещу тези монополисти???Кой?

113

Заклещени кучета

преди 13 години

Българина твърдоглав и стиска до последно. Именно поради тази причина има недоразумения като "Виваком", които даже и печелят. Нека да печелят, щом има толкова много балъци, които да си дават парите за глупости. Само, че е адски нагло тъпака да се оплаква от това, че е ***. Защото стаията е именно това.

112

прецакан

преди 13 години

Моите проблеми са с мутрите М-тел.Договорът ми към тях изтича на 28.04.Като нормален и над 10г. лоялен техен клиент отидих в централният им офис и поисках прекратяване на договора ми на 30.03.,поради невъзможност да ми предоставят по-добър удовлетворяващ ме план.Подадох заявление,но управителят им като скочи и се развика,че не можело,поради изтърван срок.Като се погледне реално предизвестието е предходния месец,а и от30.03.до 28.04.са 30дни.Подадох жалба,но още нямам отговор.Помогнете с идеи!