55

Анонимен

преди 13 години

Браво на полицията, ама защо остави *** да разфасоват мандрата, а те ги пазеха! А! Да! Електората на ГЕРБ трябва да се толерира:) Избори идват:)

54

РОБОТ СРС

преди 13 години

ДОБРЕ ЧЕ ПАК ИЗПОЛЗВАХА СРС ОТ МВР И ДАНС ИНАЧЕ ОЩЕ ДА ОБИКАЛЯТ УЛИЦИТЕ ОТВОРКОВЦИТЕ.С КОЛКО ЩЕ СЕ ДИГНЕ РЕЙТИНГА НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ-ГЕРБ СЛЕД ТАЯ ТРАГЕДИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧОВЕК КОЙТО МУ Е ПИСНАЛО ОТ ТЕКИВА САМОХВАЛКОВЦИ.СЕГА ДА ВИДИМ В ПЛОВДИВ С ГАЗОВАТА БОТИЛКА КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ИНИЦИАТИВА.

53

az

преди 13 години

ЦЕЦООООО ЦЕЦОООООООО КАКВО СТАВА С НАМАЛЯВАЩАТА ПРЕСТЪПНОСТ БЕ ЦЕЦОООООООо.КЪДЕ СА ТИ СПЕЦ АКЦИИКИТЕ?Ч!?!?!?!?ЛЪДЕ СА КЛИПЧЕтАТА В КОЙТО ЗАКОПАВАШ НЕДОКАЗАНИ ВИНОВНИ!?!?!?!?ХОДИ ДА СКАЧАШ ЗАД БОРДА

52

защо

преди 13 години

Психологът Тодор Тодоров, който водеше преговорите със Стефан Стефанов, ще бъде награден с лично огнестрелно оръжие. Е защо му е? Нали е психолог

51

Негодяйко

преди 13 години

Боко е мегаломан парекселанс. Кому беше нужно това, той да съобщава на всеослушание пред цяла България, че е разговарял лично със Стефан Петров. За Боко граница между лъжа и истина не съществува.

50

Анонимен

преди 13 години

Я! Нов бизнес се очертава! Даваш жилище на полицаите и ти дават хилядарка:)))

49

Анонимен

преди 13 години

На 27-ми със сигурност целият министерски съвет ще се скрие ! Ще се крепят един в друг... И изобщо няма да изпитват необходимост да преговарят с хората, пък камоли ББ да се покаже. Помните ли на предният протест в централните емисии нито веднъж не показаха ББ къде реже ленти или репортаж с негово участие ?

48

веднъж

преди 13 години

напишете истината бе прости мутри.

47

ДО SSSS

преди 13 години

Ми да! Боко и Цвък не са пу*ки като хамстера и пикаещия, те са да речем пъp*ящи пу*ки. Аз няма да гласувам за никoй от тях!

46

Анонимен

преди 13 години

Поредната ода за полицията! като че ли не даваха по БТВ как хората протестираха срещу мърлячите в селцата:)

45

Голям Праз

преди 13 години

Полицейската акция в Сливен ще влезе в учебните планове на колегите от МВР,,,Ама разбира се! SWAT и АЛФА ще се учат от вас! Няма друга криза с заложници, където бездействието на полицията да е донесло толкова позитивна развръзка!

44

Полицейска измет

преди 13 години

В България няма полиция. "Полицайте" това *** на бивши комунисти и агенти на държавна сигурност - какъвто е Гейко Борисов. Държавна сигурност, полиция, военни - това са най-долните, подлите и мръсни в червта си "хора". Това са подлеци и манипулатори, които нямат никаква чест и достойнство (за която само парадират). Да не говорим за мъжественост. Чуете ли да говорят, че имали чест и достойнство - пазете се от тях.Такива не трябва да им се позволява да имат семейства и деца. Децата им 90% от случайте психясват.Това са незадоволени хомосексуалисти, при който сексуалната енергия се е трансформирала в злоба, омраза и агресия...

43

Анонимен

преди 13 години

Абе той още малко ще каже и че България си е била такава преди да дойде. Бил разговарял пък после не бил. Били сме некачествен материал пък после не го казал той. Бил построил магистралите пък не ги бил построил ми ги бил завършил. Пък после и не ги бил завършил очаквало се да бъдат завършени. Пък не ми бил най премиер най ми бил Тиква.

42

Гарабедчо

преди 13 години

Глупост след глупост излизат от болните им мозъци.

41

Анонимен

преди 13 години

Боко не ги крепи! То и на коча тъша.... се клатя, но не падат:)

40

Анонимен

преди 13 години

сега разбрахте ли Умници такива дето вчера бълвахте "защо МВР не казва колко са жените вътре"...разбрахте ли, щото е имало още един човек...и това е било използвано, а не се е знаело от похитителя...ЕХ *** народ, които от Всичко разбира за това виждам кво ни е дереджето!

39

анонимен

преди 13 години

Откакто Днес Бг се абонира за Станишев почервеня.Преди сайтът беше оформен и синьо и радваше окото!

38

до 29

преди 13 години

Не е важно дали е говорил. Слава богу има и други хора в МВР не са само тиквата и цървула. Важното е че лъже без да му мигне окото - и единия и другия. Нямат капка чест и достойнство - как може да си говори с някой за мъжки приказки и чест, като той самият ежедневно ни показва, че за него това са абсолютни непонятни неща.

37

Анонимен

преди 13 години

Верно Борисов само ги е крепял, но нали знаете кое е крепял Борисов!:)

36

Анонимен

преди 13 години

ББ е крепял голото дупе на таралежа !И то отдавна му крепи дупето... въпреки, че се оказа човек с неясни по произход доходи. До ден днешен не казва точно кои фирми е консултирал.