215

ААааааааААААаааА

преди 13 години

аАААААААААА хора сега пристигнах от Солун и там заредих,безина е малко по-скъп АМА НЕМОГА ДА СИ ПОЗНАЯ КОЛАТАаааааааааааа,направо лети 14 годишната бабичка ААААААААААаааааааааааааа

214

Анонимен

преди 13 години

при Станишеф като поскъпваха горивата, Гейчо мълчеше кат гъзсега много приказва

213

Анонимен

преди 13 години

до 217 не те знам на каква полиция си звънял, ама май много лъжешна мен като ми откраднаха колата, полицията я намериха и никакви мутри не са звънелимай ти си мутра

212

ХОЛМС

преди 13 години

Колко е просто ,....Уотсън, някой случаааайно да знае за 20 г., кой е контролирал ....горивата ,ТА СЕГА СЕ УЧУДВАМЕ ....на случващото се ?Без контрол ,....и то в БГ ,където няма корупция ?Всичко друго ....отпада ,много приказки ,...на пазара !

211

Анонимен

преди 13 години

V tozi site ima tolkova "kompetetni" che napravo strah me hvashta :)))

210

до 211

преди 13 години

каква полиция,огледай се в какъв *** живеемшефа на полицията Цецо заиграл със 600 бона консултацииминалата година ми откраднаха колата и ми се обадиха за откуп.Веднага се обадих в полицията. След 15 минути ми се обаждат мутрите и ме питат защо съм звънял в полицията.

209

Калин

преди 13 години

ЛУКОЙЛА НА ЗЛАТЕВ .. ПРАВЕШКИ ОСВЕН СЪС СЪВЕТСКИ НЕФТ.. С ДРУГО РАБОТИ ЛИ ? ЩО СА МУ ТАКИВА РАЗХОДИТЕ .. ЗА КОИТО ТОЛКОВА РЕВЕ.

208

До 192

преди 13 години

Интересно, какво ли си купуваш от Македония, при това на по-ниски цени, та да избиеш разхода за гориво??? Там няма нищо интересно, нито нещо по-евтино, така, че очевизно лъжеш и дори до Македония не си ходил.

207

209

преди 13 години

Е то оставаше и Златев да е на загуба....

206

Анонимен

преди 13 години

do 206 te tova sa nay4ili

205

Анонимен

преди 13 години

до 205а вашите земеделци от Кюстендил за полиция не са ли чували ????

204

Az

преди 13 години

То хубаво цение били почти равни ама на фона на техните заплати и нашите някак си е доста по скъпо у нас въпреки че като цифрички почти съвпадат цените!!!

203

Българин

преди 13 години

До 194, Г-н Разбирача, ако навремето сте си учили уроците и слушали лекциите, а не бъркали в носа, веднага бихте зацепили, че амортизационните отчисления влизат в себестойността на продукта, като разликата между нетна цена и себестойност е т.нар. Брутна печалба. А генерирането на чистата е печалба след разпределяне на Постоянните и общопроизводствени разходи и е доста по-сложна материя, която не е необходимо да ти я обяснявам... Каквото и да си говорим, Златев е на печалба след данъци.

202

Калин

преди 13 години

комунярска му работа.... лъжат мажат .. както си знаят, САМО МОДЕРАТОРЧЕТАТА НА ДНЕСА СА РЕДОВНИ :)

201

Анонимен

преди 13 години

Бойко и Златев са от един отбор.Отборът се казва Ипон (СИК 2).И министър Трайков вече го разбра.

200

Анонимен

преди 13 години

В статията не пише нищо за Бойко Борисов, но разни платени *** на БСП, ДПС, РЗС, НДСВ, РЗС и на Трактори други ***, ежедневно и за всичко го намесват и плюят. Питам: През последните 20 г. непрекъснато се увеличава цените на горивата, без финансова криза и война, и тогава ли беше виновен Бойко Борисов??? Не съм фен на Б.Борисов, но ежедневното му оплюване ме провокира да гласувам за него на следващите избори, защото явно пречи на всички до сега управлявали България, крадци и измамници.

199

до 196

преди 13 години

ти май не загряваш,те нямат избор.ако тръгнат да продават другаде мутрите ще ги пребият

198

за 192

преди 13 години

Смехурко ,като заредиш един резервоар македонски за 40 ст по-малко на литър спестяваш огромната сума от 16 лева!!!! Което на фона на 5 хиляди, които получаваш е супер икономия :))) Да не говорим, че докато идеш до македонско ще изгориш повече, ако си софиянец :))) Бегай дда си пишеш домашните и дано ти порасне мозък :))

197

DoKoMO

преди 13 години

22.03.2011 09:58След унижението, на което премиерът Бойко Борисов и приятелят му Валентин Златев подложиха министър Трайков, правителството вече съвсем не прилича на правителство, пише Иван Бедров за в. "Пари"

196

До 192

преди 13 години

Взимаш толкова много и си в този форум по това време? Сигурно си зашеметяваща професионалистка!