380

Анонимен

преди 13 години

Абе гледахте ли снощи Бойко Борисов по БТВ а по-късно и по БНТ. Ей ама тоя човек ми напълни душата, абсолютно с всяка материя е на ти, говори ясно, разбрано с аргументи и цифри. Е точно такъв политик до сега не сме имали, всички досегашни бяха едни празнодумци и дърдорковци. Радвам се че точно такъв човек ни управлява. Патриот, истински българин, милеещ за родината ни и няма да е пресилено че много се доближава до националния ни герой на всички времена Васил Левски. Гордея се с Бойко Борисов!

379

Анонимен

преди 13 години

АМОРТИЗИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА МЪЛЧАТ

378

XXX

преди 13 години

Abe i az ne go harevam toia(lichen konflikt),no e absoliutno parva na 100%..!I ne samo tova no ako toi rukovodeshe ikonomicheskata politika na durjavata ni niamashe da sme v toia giol.Pak shteshe da ima trudnosti za naroda,no ne v tazi velichina!A inache kato cialo...vsichi nashi taka narecheni politici sa mi protivni!Vseki raboti za sebe si..nikoi za naroda!

377

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 13 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ВИ ГРЕШКА Е, ЧЕ НЕ МЕ ПОГРЕБАХТЕ НАОПАКИ!СЕГА КАТО МИНАВАТЕ, ДА МИ ЦЕЛУВАТЕ ***! ЯЖТЕ МУ Х....Я СЕГА НАЛИ НЕ ИСКАТЕ СОЦИАЛИЗЪМ НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!!!

376

аз вече реших

преди 13 години

Мдааааа, май за командира ще се гласува пак. То е ясно, че всички са крадци, ама той поне е най-умният и знае какво прави. Всички други са пълна бутафория - хем крадат, хем прости, хем не знаят какво да правят.

375

Анонимен

преди 13 години

Вижте, не мога да разбера управляващите не се ли гледат по телевизията, за да имат реалната представа в какъв комикс са се нацелили. По цял ден слушаме за прословутите магистрали, че няма да има пари, защото сме в криза и т.н. Съгласна съм. Но какво правите вие там, горе, след като безпомощно ми обяснявате за световната криза, след като оставихте народа да изпадне до просешка тояга. Все е било, но чак толкова - никога, повярвайте ми. Дядо ми, Бог да го прости, още по комунистическо, ми казваше, че политиката е изкуство, та ми е останало в съзнанието и до... още днес. Ами то с оправдание и аз мога да застана начело на държавата и да рева. Изкуство е да управляваш държава в криза, уважаеми г-н Борисов, Дянков и сие. С пари всеки може. Не ви е срам, че и имате очи да заставате още пред телевизионните ни екрани и да ни лъжете отвисоко.

374

...до 390

преди 13 години

Братле, ти след кварталните кучета ли разбра ,...добро утро?ДС от всякъде, то други нямаше и сега няма !Трябва да осигурим ...внос от запада !

373

Анонимен

преди 13 години

Точно така Костов, набивай поредната порция лютиви чушки в разгонените за пари червени ***, нека реват от непоносимата болка, мислят си че като се излаят по форумите и ще се облекчат.

372

Анонимен

преди 13 години

ALO,КАЖЕТЕ МОЛЯ КАКЪВ Е ПРИВАТИЗАЦИОННИЯ ДОГОВОР С КОЙТО ХАРИЗАХТЕ НА ЛУКОВЕТЕ ЗА 1 ПАРА НЕФТОХИМА И ЗАПАЗИХТЕ ЗЛАТНА АКЦИЯ-ТАЯ АКЦИЯ ДА НЕ БИ ДА ВКАРВА В СМЕТКАТА ВИ НЕЩО ОТ НАШИТЕ ПАРИНИЕ СМЕ С НИСКИ ДАНЪЦИ,АКЦИЗИ ЗАПЛАТИ ИМАМЕ СИ РАФИНЕРИЯ И НАЙ СКЪПИ ГОРИВА КАК СТАВА ИСКАМЕ ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА РАФИНЕР ОТ ДЪРЖАВАТА

371

ДААА,

преди 13 години

Бойко Б.,с .....56.3% подръжка ,а къде е млякото бре Костов ?

370

Преход

преди 13 години

Tози ББ ни взе за мезе!!! Да не би тези 2 милиарда от акцизи и данъци да идват от Лукойл...Дали ще се облага горивото от Лукойл или от Гърция все тая. Данъка и акциза са неизвбежни ... Б-яби изгубила тези 2 милиарда ако продължават в същия дух да обеднява населението и да се изнася от Б-я. Тогава Лукойл и да работят 25 от 24 часа като няма на кого да продават а държавата да взема данъци от продажбите тези 2 млд ще са изчезнали безвъзвратно....

369

До 373

преди 13 години

Самата истина, тоя *** е човек на Държавна сигурност, но внедрен в тогавашните Демократични сили, *** е завършил специална икономическа школа в СССР, където икономисти са ги подготвяли за идващия капитализъм, учили са ги на пазарна икономика, защото тия бурсуци са изучавали само планова социал. икономика. Тоя знае че са му унищожили досието и за това се ежи толкова, но неговите кукловоди от бившата ДС го държат с нещо много здраво, за това тая *** играе като мечка по свирката им.

368

cofee

преди 13 години

А, някоя от старите банални мутри- професионални политици пак се е обадила...Знаем, че си жив, бе Ваньо, айде нема нужда се напрягаш...

367

Анонимен

преди 13 години

Тоя, ако сложи мустак и гугла ще замяза на Кадафито ..... ха, ха, ха ......

366

da be ,

преди 13 години

Костов е най-добър ,...ама само в БГ !

365

Анонимен

преди 13 години

Со керез бе Костов? Говори на български бе крадлива мангусто, окраде България, а сега ми говориш на ***. Бегай да береш тухли и жИлезо у Факултето, там ти е мястото или в някоя ромска телевизия /ако напиша циг_нс_ ще ми махнат коментара/ до там е докараха такива крадливи и лицемерни *** като тоя наглец.

364

не се надявайте

преди 13 години

командира не е демократ а тъмночервен !

363

Икономист

преди 13 години

По-голям икономически *** не се е подвизал в България или може би Иван Ангелов , но дори и той ми се струва по-велик "капацитет" от Ванчо. За определянето на цените роля има и либийският петрол ,защото :"От руската компания заявиха, че основният фактор при определянето на цените на горивата е цената петрола на средиземноморския пазар". Амортизационните отчисления са от значение за изплащане на инвестицията , а не чистата печалба. Ванчо е куха лейка ,

362

7

преди 13 години

KAKTO VINAGI, KOSTOV E NA 200% TOCHEN! I ESTESTVENO CHERVENITE KASKETI VAV FORUMA VASTANAHA, REVETE NESHTASNICI...

361

мис

преди 13 години

Маймуняк, ти защо не си мълчиш?Заради теб сме на това дередже.