194

mind twist

преди 13 години

Форумите бяха основното място за обсъжане на предисборните настройки през 2009. БКП са си взели поука, но не както те казват за пред народа, а са наели драскачи, които да хвърлят мътилка по форумите. Пишат неверни глупости с 1000 акаунта, аха да обезверят истенските потребители.

193

Анонимен

преди 13 години

Тази година се навършват 20 години откак Бойко Борисов ОТКАЗА да се хвърли партийната книжка, на членство в БКП (Българска Комунистическа Партия). 1991 г. всички нормални хора престанаха да членуват в тая партия. Но Боко й остана верен. За да може верно да пази живота и да разтрива ушите на Партиец номер 1 - Тодор Живков. Ако продължавате ГЕРБЕри гнусни да плюете против комунистите, продължавате да плюете по собствения си вожд!

192

Анонимен

преди 13 години

Не е само това. Строителството е замряло. Всички кариери за инертни материали се държат 100% от мутри. При строителство на магистрали те отново работят. Това е в основата на този инат да се строят магистрали.

191

Анонимен

преди 13 години

Пич, просто ме дразни как някакви необразовани псевдодемократи обиждат на комунист всеки,който е учил и вижда гаврата сега и СЪЩЕВРЕМЕННО се кланят на подобен.Това се прави с цел да се шизофренира вярата в МЕСИЯТА и да се преразкаже произходът му.Такъв произход, такива закони , такова мислене.Иначе е ясно,че всички са живяли ЕДНАКВО под комунизъм - смешно е обаче тези,които са се облажили да се пишат дисиденти, че даже и демократи.

190

за 195

преди 13 години

Кой му пука какъв е ББ.............освен на позитанци ? Да разкара червената мафия е достатъчно...........

189

Анонимен

преди 13 години

195Комунист- първи смисъл - имал партийна книжка преди 89г.- втори смисъл - имал достъп до висшите ешалони на властта.Та Пожарникарчето отговаря и на двете. Колкото и безмозъчни агитатори да се опитват да втълпят,че той е фронта на борба против последиците от комунизма - това очевадно не е. Жена му, щерка на бивш генерал от ДС, най-богатата дама в БГ-филоложка, той мутра по време на прехода и забогатяващ...

188

mind twist

преди 13 години

Стратегията на БКП да омаскари превителството:1) Хулене по всички с висок рейтинг (Цветанов, Трайнов, ....)2) Пишат че ГЕРП са били от ено котило с БСП (увличане)3) Пишат за измисллени и изфабрикувани "грешки"4) Изливат написани глупости с манипулативнаце, с емоционален характер, осново с цел емоционалното да вземе превес над рационалното.5) Да обезверят колебаещите се - всички които се колебаят, всъщност помагат на БКП да окупира властта или да има по-голямо влияние6) Наетите драскачи

187

Анонимен

преди 13 години

Комунист- първи смисъл - имал партийна книжка преди 89г.- втори смисъл - имал достъп до висшите ешалони на властта.Ха, сега господа герберасти, отговорете ми кой е комунист - аз ли или Бостанския ви Вожд ?

186

за 192

преди 13 години

Всеки спечелен ден за Борисов е изгубен ден за БКП ! :(

185

Анонимен

преди 13 години

Пирова победа на мутрата Борисов! Ще спечели малко време, но скоро ще трябва да плаща дълговете си с лихвите!

184

Анонимен

преди 13 години

Всеки спечелен ден за Борисов е изгубен ден за България ! :(

183

за 186

преди 13 години

срещу червената мафия това е начина.........има и по радикален - калашников

182

Анонимен

преди 13 години

А бе, тук май една и съща *** от Герб лепи постове и минуси

181

Анонимен

преди 13 години

Браво , правителството на Ипон-ия стои здраво на краката си , стиснало в едната ръка полицейска палка в другата микрофон

180

за 183

преди 13 години

Естествено.............нали трябва д абием шут на ***.........точно така ще стане

179

sofeto

преди 13 години

Тук някакви манипулатори непрекъснато налагат мнение че в България било диктатура, полицейщина, цензура а на мен ми се струва че никога до сега такава слободия не е имало и единствения закон който се спазва това е АНАРХИЯТА!!!

178

Анонимен

преди 13 години

В България припознатият като прочистващ реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат сравнени с методите на мафията. Но Европа не реагира", се посочва в коментара на "Ди Велт".

177

Анонимен

преди 13 години

ДС щяла да прецака Борисов? Че Герб Е Държавна сигурност - бивши охранители, неграмотни милиционери, шофьори, слугини и партийни секретарки. Как са попаднали в парламента, според теб? Как ББ спечели властта, ако не с помощта на ДС? Щото е много умен сигурно, пффффф!

176

за 181

преди 13 години

Е няма такава държава прав си............не знам що го пишеш обаче

175

Анонимен

преди 13 години

Няколко месеца преди изборите,Дянков развързва кесията повишава подаянията на пенсионерите /рязането на ленти не спира/,Отварят торбата с обещанията и Горанов отново ще ни обещава реки от мед и масло.ГЕРБ печели изборите,Парламента решава БГ да стане президентска република.ББ става прзидент.Програмата е изпълнена 100%.А Вие,младите ?Има държави,където няма ГЕРБ.