85

Злобюл

преди 13 години

Боко е много, много некадърен управленец, но де да беше само това! Освен всичко друго той е алчен, користолюбив и тщеславен субект, който обслужва преди всичко личния си интерес и задоволява чрез поверената му държавна власт личните си амбиции.

84

Анонимен

преди 13 години

abe hora 11 god.zivea v centalna Evropa moga da vi kazya che i tuk e AD nikde ne se vdigat zaplati a se svalyat s 10 procenta

83

аз

преди 13 години

До 61:*** то сега едно управлениеее едни фондовееее бе не ти е работа.Ти шегуваш ли се с нас?

82

27.03

преди 13 години

До агент СаваМаймуни от ГЕРБ толкова ли сте ***, и не разбрахте, че този ПРОТЕСТ няма нищо общо със политическите ПАРТИИ !!!!Целта на платените драскачи на ГЕРБ е да омаскарят /както обича ТИКВУНЯ да се изразява/ ПРОТЕСТА !!!!Но никой вече не се повежда на вашите провокации....СМЕШНИ СТЕ ГЕРБАВИ *** ЗА ДВА ЛЕВА И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ !!!!!

81

сссс

преди 13 години

Алооо днес.бг,кво искате е? Да ми докарате гауакома ли...Как можахте да изтипосате гнусната физиономия на Миков с още по гнусната му пъпка....Сравнения с тоя, съм като брат бит...бате.....Тоя не се е поглеждал в огледало

80

Анонимен

преди 13 години

Много сте прости бе хора, защо не мислите - Не се чувствайте както Ви убеждават че трябва да се чувствате и не мислете това с което ви промиват малкото мозък. Не огладняхте ли вече? Не виждате ли дрогираната младеж? Не изпитвате ли жал към родителите си и възрастните хора? Каде са човешките ни права? Мизерията води до оскотяване

79

pier

преди 13 години

Този *** горе не се притеснява за демокрацията, а от предсрочни избори... Нали никой не си мисли, че БКП ще вземе някакви гласове? Най- много той и другарите да минат към ДПС, по- ще имат шанс.

78

До 84

преди 13 години

Това никога няма да стане. Разбира се, че БКП-БСП е васална на протурската ДПС и са най-големите съюзници ПРОТИВ българските интереси. А Сер-Гея е "умен" като крив кюнец.

77

Марк - марксиста

преди 13 години

Другарю Миков, Според постановките на БКП от 70-те години, КомунизЪма в България трябваше да бъде построен около 2000 г.Какво стана с това обещание Другарю Миков?БКП/БСП обича да обещава, но когато не си изпълни обещанията не поема никаква отговорност! Просто забравя за КомунизЪма и се хваща усилено да "строи" КапитализЪма /за своите другари де!/Др. Миков , според всички марксистко-ленински критерии, вие социалистите/бивши комунисти/ сте едни долни опортюнисти и ревизионисти!

76

ссс

преди 13 години

Хамстеровите *** се активизираха и почнаха да цъкат минуси........Абе *** съм ви ве смешници........Няма избори на ,които да не сме ви били до сега...И на тея ще ви бием....Ако изгубите и президентските избори...ше ви заличим...

75

Ами да!!!

преди 13 години

До всички заблудени бесе-парчета. Четете писаното от форумист 33 и ако не ви се нрави значи не сте в час.

74

Генади

преди 13 години

Кураж другари!да се напънем за последнокат Балкан-че на баиртози ГЕРБ се вече клатидружно ний ще го свалимзаменки сладки пак ще имаза цялата червена дружинапесни танци до зорикрай държавните софризатуй всичи на протестас лозунг: Да се махат още днеска!!!

73

Ивка

преди 13 години

Ако БСП даде ОБЕЩАНИЕ, че ще разбие ДПС, ще спре турцизацията и памериканизирането в политиката ни бих ги подкрепила, Станишев е умен, но не осъзнава или не иска да осъзнае вредата от ДПС! В крайна сметка БСП власална партия на ДПС ли ще става?

72

:)

преди 13 години

Другари ,трябват ми два китайски мастифа и почвам бизнес.Измислих го 1вия милион

71

nakxx

преди 13 години

nesam gledal klipa ama moga da ti bada sponsor v praga sofia mi e dalech

70

до 76

преди 13 години

Ако не си забелязал заплати никъде в света не се вдигат.....НИКЪДЕ. Да неговорим че няколко държави фалираха а други благодарение на МВФ избегнаха фалита....ТО най лесното да изтеглим заем да направим минималната заплата 300 лв.....и всички да са доволни нали ??

69

До бйесйепйето

преди 13 години

Най интерестното е че всички анти-правителствени маймунки тотално забравят за съществуването на гражданина Трактор. Той е хванал вашите любими червени герои за мъдите, и е единствения който ще спечели падането на ГЕРБ. Един мъдър човек е казал "за човека съди по враговете му". Е погледнете враговете на Борисов - Трактора, Гоце, Сър Гей едно стадо червени баби.БОЙКО ЗАВИНАГИ

68

БГ

преди 13 години

е ГоУем О У игофрен си

67

агент Сава

преди 13 години

- Ида, ида-а-а-а-а-а-а!...и на 27 смело напред и по-бързо да сваляте ГЕРБ, че да се заема пак с разпределянето на парите в БГ, да си построя ново барбекю и най-вече да пускам гатерите и дървената мафия, че цяла Турция от мен паркет чака.

66

Изедник

преди 13 години

Така е!Това правителство на ГЕРБ е най- безпросветното и най- некомпетентното сборище на алчни и деградирали типове от 1989г. насам, но въпросът е кой ще дойде след тях. В края на краищата, който и да дойде няма да се различава коренно от предишните.