429

бЕдНяК

преди 13 години

Още ли не сме разбрали накъде отиват нещата. Като ще сме част от "нова римска империя", трябва и "преторианците" да имат съответните законни права. Интересното е, че някой взема мерки срещу народната "обич".

428

Анонимен

преди 13 години

Поредният опит за прокарване на репресивна наредба. Типично за *** от мутренска порода. А герболизачите ще се скъсат да скачат и да защитават тая наредба, която направо си намирисва на 'червен терор'!

427

c0ldblooded

преди 13 години

@431 ТЪЙ ЛИ? Я ХОДИ ВИЖ ГЕРМАНИЯ - ТАМ СИГУРНО НЕ СА "НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА"! Там и в Англия както и в доста други страни ОСВЕН Русия и САЩ ако отцепят движението или избутат някой от пътя ще настане революция. В нормалните страни всички са равни пред закона! Тука им дават още права щото са им малко да си вършат още по-некадърно и безотговорно!

426

11

преди 13 години

сега остава да ни наложат полицейски режим и полицейски час и ще сме ОК, ай си мръднал, ай си в преразход

425

Анонимен

преди 13 години

Дидо , те хем казваш , че чрез вътрешните правилници законно се урежда стрелбата на НСО /виж 436/ , хем казваш , че до момента няма ясна законова уредба /виж 438/. А според теб при стрелба от страна на НСО , как ще ги осъдиш по-лесно , ако са уредени със закон - законно са им разрешили да те стрелят или ако са уредени със неясна законова уредба ??? Ха отговори си ти !

424

Анонимен

преди 13 години

Щом светофарите не важат за тиквите от НСО,на всяко кръстовище в БГ да има регулировчик.Вместо куките да стоят в храстите,да ръкомахат по кръстовищата.Така ако стане катастрофа,ще гърмят тях.

423

Анонимен

преди 13 години

Дааа. След историите с катастрофите сега им разрешете на тия мутри и да стрелят на месо, когато "преценят" (т.е. като им се прииска). Тогава може и след като блъснат някого на пътя да решат, че той им се е изпречил нарочно и да го застрелят за всеки случай!!!

422

Има проблем

преди 13 години

Ясно е, че хората са настроени негативно към НСО. И причината няма как да е в хората. Ясно е, че там работят неквалифицирани кадри. Задачата им е да прекарат безопасно и възможно най тихо и спокойно туловището на някой си от точка А , до точка Б. Но предвид селския произход и съответните комплекси, това пренасяне се превръща в шумен и дрънчащ панаир. А скоро цирка ще е и гърмящ.

421

1979

преди 13 години

ДО Оле затвори очичкиТи май въобще не си наясно...и като гръмне свинята и примерно се свлече на пътя по-малко опасна ли става?Пишеш колкото да не заспиш.

420

Глас Народен

преди 13 години

Е какво толкова странно видяхте бе? Така се налага стабилен закон, а не шефът на НСО да си ги променя както му е удобно! *** народ. Те и досега можеха да ви гръмнат, ама после щеше да ви се види тесен света за да ги осъдите за това. Най-хубаво е като ги видите тия просто да им дадете път. Навсякъде по света го правят.

419

до Оле затвори очичк

преди 13 години

Много си ***/а! Искам да ти се случи да те гръмне някой от НСО, когато най-спокойно си караш, след това да те съдят, че си препятствала движението им, през това време да трябва да се лекуваш от произшествието, също колата ти да не става за нищо и да трябва да си купуваш друга! И това само ако си бил/а сам/а в колата, а не със семейството си и не си причина да катастрофира и още някой и той също да те съди и да трябва да му плащаш лечението и автомобила и т. н. и т.н.

418

Анонимен

преди 13 години

А бре , Дидо , прав си ама какво трябва да значи това като извод??? Че като ме застрелят и аз ще имам право да ги съдя ,а до сега не сме имали това право???Много хубаво!!! Явно народа не е знаел ,че могат да го стрелят безнаказано и затова така реагира! Какво значи мрънкат??? На хората им преля отвсякъде от глад и беззаконие!!!

417

Dido

преди 13 години

429 - *** нещастен!Ти наясно ли се че дейността на НСО до момента няма ясна законова уредба?!?!?!Сега се прави опит нещата да се регламентират,т.с. да се направят като в нормалните държави и вие мърморите.Не е истина какви *** живеят в тази държава.....

416

"опасни животни

преди 13 години

Кои са тиа "опасни животни",тръгнали да нападат въоръжените до зъби Охранители ???!!!Каква е тая снимка на английски служители закичени с макчета???!!!

415

Dido

преди 13 години

424 - ти наистина не си наред.Щом в закона пише НСО урежда използването на оръжие с вътрешни правила, тези вътрешни правила са законни!!!Но проблема е,че досега тези правила са можели да се променят еднолично от шефа на НСО когато и както си поиска.Сега има законови рамки за това което освен правата,регламентира и задълженията на НСО.Т.с. сега можеш да ги съдиш по-лесно.НЕ ЗАЩИТАВАМ ГЕРБ, ПРОСТО МРАЗЯ НЕВЕЖИ *** КОИТО САМО СИ ТЪРСЯТ ПРИЧИНА ДА МРЪНКАТ!!!!!

414

bg

преди 13 години

Цитирам " Според експертизата сега шофьорът Цветомир Богданов е имал три секунди, за да реагира, но не го е направил. Той ще се изправи пред съда, защото в рамките на 3 секунди, бил задължен да направи всичко възможно да спре превозното средство. Колата на НСО с военния министър пък е минала на червено и е била без звукова сигнализация и без проблясваща лампа върху тавана. "Аз предлагам всеки водач , да минава курс за ясновидски способности , за да има повече от 3 секунди за реакция !!!!!!!!

413

Анонимен

преди 13 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!Те не се движат с влак,защото не сме в осемнайсти век,не ходят на работа,но им се плаща.Не стига ,че возят тиквите с наши пари,но и ще ни стрелят.Ако искат да очистят някого,просто го причакват с кола на НСО!!!ББ е по зъл от Хитлер и Сталин взети заедно.

412

Анонимен

преди 13 години

Дидо , ти си оФцата моето момче. Виж мнение 424, за да ти стане ясно.

411

12324

преди 13 години

Това е за да може , след като те блъснат , ако нещо протестираш да могат да те респектират с 2 куршума в капачките!

410

до 421

преди 13 години

Гербер заблуден - да те светна, че няма нормална държава в света, която да създава такива закони `на тъмно`. Един вид - айде, закона е готов, мълчете си !Очевидно обществото не иска точно този закон !