99

Milanski

преди 13 години

Стрихнин .... Стрихнин .... Стрихнин.

98

:)

преди 13 години

Две минаха аз не виждам решение до сега

97

shamkjui

преди 13 години

FANDUKOVICA DA SI XODI I PREDI TOVA GO OBESHTAVA ..... ZA TOLKOVA VREME OT KAKTO E KMET NE SI E MRUDNALA P...... VSI4KO SI E PO STARO MY SOFIQ TUNE V MRASOTIQ KY4ETA , SELQCI I SVINSHTINA ....

96

Фъндъчката

преди 13 години

И тая е една *** като всички в Гроб. То да е само ГРОБ както и да е, ама то навсякъде по партиите активистите са далавераджии и некадърници. Всичко работливо и кадърно или е в частния бизнес или в чужбина. Партократите са ***.

95

darmonko

преди 13 години

Абе ето го решението - събираме по 2 лева за билети и докарваме един автобус севернокорейци на "екскурзия" до братска България. За една седмица ще решат проблема

94

Анонимен

преди 13 години

До 92: Еми като има толкова организации и добри милосърдни хора, защо до сега това не се е случило ? Който харесва кучетата да си ги вземе в къщата !

93

Чукундур

преди 13 години

Решавам до 3 г. проблема с кучетата,,,ПЕТИЛЕТКАТА ЗА 3 ГОДИНИ! Да живей комунизъма!

92

Анонимен

преди 13 години

Абе неискат беее!Как ще се гласува народна пара иначе?Ако искаха досега едно куче да търси човек нямаше да намери.Нали сега ще се гласуват пари за построяване на приюти,за работни заплати на изпълнителите,то цял отдел ще хрантутиме.За фирма изпълнител(познайте чия).То са куп пари.И да е за една година ами поне за 3 ще е и после може и да продължи.Милиони ще потънат там и пак няма да се свърши работа.Защо ли?Да сте виждали куче да се оплаче?

91

до 82

преди 13 години

Моята задача ще бъде да ловя кучетата, по десет на ден, докато свършат за три години. В кучкарниците няма да се хранят с пари от общината а от организации, които защитават животните от столичани, които обичат кучетата и от еко-организации има предостаъчно такива организации и съвестни граждани.Ако на тях не им пука и не ги хранят, те просто ще изчезват по един естествен начин.

90

Реалист

преди 13 години

Кога и изтича мандата на Фанъдкова, т.е. докога трябва да я търпим? Тя е кметица от ноември 2009-та - досега за година и пет месеца какво направи? Нещо измени ли се в положителна посока? А ако прибавим и времето когато кмет беше Бойко Борисов, нещо положително по време на кметуването на ГЕРБ случи ли се?

89

Чукундур

преди 13 години

Абе, ония министър Мирослав Найденов не беше ли шеф на "Екоравновесие"? Та тоя какво направи докато беше шеф на тая фирма лапаше заплата?

88

Анонимен

преди 13 години

Жоре, научи се да пишеш !

87

joro

преди 13 години

молия хора от провинцията да не си предлагад услогите защо едвам се диша от вас в софия

86

Обективен

преди 13 години

Кучетата са измислен проблем. Ако нямаше тази страшна бедност и хората бяха с нормални доходи, никой нямаше да говори за кучетата. Нормални доходи - за семейство с две малки деца са примерно 10 хиляди лева месечно.

85

Леле,леле,леле ... !

преди 13 години

Фандъкова е една сива женица - селска даскалица, която започна да се увълчва около властта. Започна да се изказва неподготвена. Нарече футболните запалянковци "екстремисти", а всъщност футболните фенове са едни от най-интелигентните и будни момчета на България. Те явно са неудобни на една посредствена и агресивна власт като тази на ГЕРБ. Сега щяла да пребори и кучетата ... :) Пази Боже, сляпо да прогледне ! Аман от посредственици на високи постове !

84

Анонимен

преди 13 години

Общината ще отвори верига ресторанти с деликатеси от кучешко месо :))

83

Анонимен

преди 13 години

Церб ке падне

82

Даола

преди 13 години

Наскоро срокът, който кметицата посочи беше - до 2 години.

81

До 75

преди 13 години

Тия 10 000 кучета да не са на фотосинтеза ? Ако мисли да ги вкарва по кучкарници, по-добре да избием кучетата и да храним бедните пенсионери в обществени кухни с парите за храна на песовете.

80

Тялото

преди 13 години

Чудесно! При успех можем да приложим модела върху другата напаст - циг*ните!