179

Анонимен

преди 13 години

Моля Ви пишете вече новини, само ако осъдите някой. Че, ми писна оправдали тоя и ония бай х-уи.

178

до 180

преди 13 години

Демек ти си наясно кой е виновен и кой не.Защо не вземеш да тръгнеш по улицата и да разстрелваш всеки виновен

177

Соломон

преди 13 години

Цецд, Цецоо,Лъчо Мозъка те чака на ъгъла.Ще те води при Руми Желева.

176

Dimo

преди 13 години

Този *** и пластична операция на носа си прави доколкото си спомням. И откъде са милионите за скъпата му къща, която писаха че имала и фитнес салон даже?

175

Анонимен

преди 13 години

Гледам герберите искат щом Цецо и Боко посочат някого и разстрел! Е! Не става мили! Ще се научите да живеете в правова държава, а не по мутренските ви правила:)

174

MURDOC

преди 13 години

''Разноските по делото остават за сметка на държавата. '' ХА защо ли не съм изненадан ?Докато тия си играят на "съд" ние плащаме сметката .Народа заборчля от червени ,сини, ДПС ЧЕРВЕНИ . Искам ги всичките на китайски съд - ЧРЕЗ РАЗСТРЕЛ !!!

173

Анонимен

преди 13 години

Do 133Истината е, че сега Цонев с пълно основание може да осъди държавата в Страсбург, за онези срамни сцени, които Цветанов показа по телевизията.----------------------------------------Истината е, че ако съда си беше свършил работата, нямаше да може Цонев да осъди държавата, ама още малко и специализирания съд, ще помета крадливата партийна върхушка, начело с баш мафиота - гоце!

172

Соломон

преди 13 години

Да наваксам...казваш.Ваксата е патент на Гербераста.Ваксай, цапай, пращай в ареста, пък после ще събираме доказателства.Ама тъй не можело.

171

Анонимен

преди 13 години

Аз не ги виждам на изборите нито за общини,нито за президент ГЕРБ!Как си мислят,че някой ще гласува за тях незнам?!Уж тоя престъпник,уж оня..Ми те пуснаха всички и резултат нулев.Съда им бил крив!Е добре де,а на предишните не беше ли крив?Какво е по-добре от както ГЕРБ са на власт?Факт е ,че в криза повдигат цени.Факт е ,че безработицата расте.Факт е и ,че престъпността от битов характер расте.Какво е по-добре не се вижда нека обяснят.

170

Анонимен

преди 13 години

"Ай на бас, че Мафията има свои хора в съдилищата!"Ай на по-голям бас, че Мафията има свои хора в правителството! :)

169

до 165

преди 13 години

Защо говориш така. Не си прав. Атака няма НИТО ЕДИН министър или зам.министър. Няма никакви управленски лостове. Подкрепя с гласовете си ГЕРб, за да не е в опозиция с ДПС и БСП и СДС, които обраха държавата. Всичко това с цената на опасността от НЕВЛИЗАНЕ в следващият парламент. КОЯ друга партия в България, поставя на карта бъдещето си в името на държавата ? НИКОЯ !!! Някои казват, че Волен е крал. ДА КАЖАТ КАКВО И КЪДЕ Е ОТКРАДНАЛ > Доказателства да покажат.

168

е де

преди 13 години

Соломоне, спри се малко. Или трябва да наваксаш надника след празниците?

167

Манол кехая

преди 13 години

На Гоце Първанов и Красьо Черния хората. Те ли са българския съд??? Еничари!

166

Анонимен

преди 13 години

Ще го оправдят я, то само с лаене не става, трябва и акъл... сега като осъди държавата в Страсбург, предлагам глобата да я платят Тиквата, Цвъ. Цвъ. и оня залухавия прокурор, който се направи на американски шериф при ареста му...

165

Соломон

преди 13 години

Ай на бас, че мафията си има хора в правителството!Защо ги подслушват тогава?

164

Анонимен

преди 13 години

167 - Вярно е! Последният го назначиха като единствен кандидат за шеф на ВАС и случайно се оказа, че той подписвал СРС-тата за Танов без наличието на достатъчно доказателства:)

163

Анонимен

преди 13 години

Кво стана бе ТВ ГЕРБ? Всичките ви платени репортажи се оказаха по зле и от биг брадър.

162

Анонимен

преди 13 години

"А съм съгласен с хората тук, че докато не утрепаме накой друг *** публично за назидание, нещата няма да започнат да се движат в правилната посока."Да започнем с Цоцко Цветанов, понеже си е доказан престъпник, пък после ваша воля!

161

Соломон

преди 13 години

Цецо още ли е тука?Да се качва на багерчето и на тръстиката...

160

Василев

преди 13 години

Ай на бас, че Мафията има свои хора в съдилищата!