19

Анонимен

преди 13 години

Боко-Магистралата.

18

10%

преди 13 години

Ако пожарникарят вземе само 10% комисионна от тези 720 280 лева, няма никак да е зле!

17

HAKATA

преди 13 години

Срам и пак срам,Румъния е готова Румънияяяяя! *** много сме злеееееДА ЖИВЕЕЕЕ БЪЛГАРИЯ И ПРОСТАТИЦИТЕ В НЕЯ

16

Къф Шенген,ве?

преди 13 години

Какви са тези мерки?! Какви са тези глупости?Тези гореизброените мерки май пак са само за парлама пред хората- ето,видите ли,ние всичко правим ама те не ни искат. И няма да ни поискат.Светофарите са последния ни проблем...Кво стана с корупцията по границите ни; с корупцията навсякъде; с неуредената ни инфраструктура; с неработещата съдебна система; с борбата с престъпността...да изброявам ли още?...За къф Шенген и кви шес лева говорим?Стига с тоя PR - на маймуни ни направихте, господа...

15

непрокопсаници

преди 13 години

Интересно как тези непрокопсаници от тиквения герб ще борят корупцията на границата със светофари?

14

borokaro

преди 13 години

ВЪЙ , ВЪЙ , ВЪЙ , *** НЕ КАЗА ЛИ ЧЕ КАТО ИЗМАЖЕМ НЕКАКВА СТЕНА НА НЕКАКВА КЪЩА И ХОП СМЕ У ШЕНГЕНА - ИЛИ ОТНАВА ШМЕНТИ-КАПЕЛИ ...

13

Анонимен

преди 13 години

Първите 3 комента ра са писани от един човек.РЕДОВНО ГИ КОПИРА И ПОСТАВЯ ДОРИ В ЕДИН И СЪЩИ РЕД ВСЕКИ ПЪТ???Вече не си интересен гербер ли си седесар ли си не те знам ама тъпичко е това разстроение на личноста.И ГЕРБ и БСП и СДС и коалициката,и ДПС НДСВ и Лакея сидеров.Всички са бити карти

12

реалист

преди 13 години

Нали ни казаха хората - освен Франция, и Германия е против влизанет ни в Шенген !Хората искат затвор за политици,олигарси,промяна в съдебната система ,ефективност в борбата с организираната престъпност! А не само акции с гръмки имена !

11

най-най.....простия

преди 13 години

Нема такова нещо!Има само да измажем една стеничка и ....готово!А и Цуцко да си сложи аларма на шестте апартамента и да си арестува тъщата за опит за подкуп на министър(ЗА СЪЖАЛЕНИЕ УСПЕШЕН)!

10

ДГХ

преди 13 години

ХА ТИРЕ ХА ТИРЕ ХА БОЙКО КУХА ДАМАДЖАНА МАХАЙ СА БЕ .И КУЧЕТАТА ТИ СА СМЕЯТ ВЕЧИ.УМРЯЛНЯК.БАНДИТЯН.МАХАЙ СА.ИЗЛАГАШ НА ПРИД СВИТА.МАРШ *** КОРАБА РАДЕЦКИ ШИ МИТЕМ.МАХАЙ СА НИГРАМОТНИК,ГОЛЯМ ***.РУМАНИЯ НА ИЗПРИВАРИ ДА НИ КАЗВАМ ЧИ ПУ БРУТЕН ПРУДУКТ СМИ НА 76 МЯСТУ У СВИТА.УКРАИНА Е 44 А НЕЙ В ЕВРУ СЪЮЗА КО СТАВА ТУКА БЕ ?Я СА МАХА И ЗАТВОРА И ТИ И ТЕЗ ПРИДИ ТЕБЯ ДЕТУ БЯХА.20 ГУДИНИ БУКЛУЦИ С БУКЛУЦИ.

9

Nerealen

преди 13 години

Ей ама *** правят ПР асфалтиране за избиращите ги ***. Германия нали е казала, че проблемът не е в доизмазването на една сграда, а в организацията и съда? Или после като ни кажат- ами добре сте се нагиздили, ама искахме друго то вас, Бойко и на тях ще се разсърди и няма да им ходи на гости?

8

Анонимен

преди 13 години

720 хилки - бааа теа светофари ...

7

Анонимен

преди 13 години

samo gerb

6

Иво

преди 13 години

Освен това съм гей и си търся кой да ме изпраска. Хайде, юнации, юруш.

5

Анонимен

преди 13 години

Ако управляващите махнат чадъра над котрабандата по митниците, още утре влизаме в Шенген , ама пуста далавера за това ли дойдоха на власт.

4

Иво

преди 13 години

СЪДЕБНИ РЕФОРМИ, не асфалтиране ни трябва.....

3

питащ

преди 13 години

За БСП или ГЕРБ ?За БСП +За ГЕРБ -

2

десен

преди 13 години

За Синята Коалиция или ГЕРБ на изборите ?За СК +За ГЕРБ -

1

да се преброим

преди 13 години

За или против ГЕРБ на изборите ?За +Против -