32

Idiot

преди 13 години

саКалитката кърти!

31

Браво

преди 13 години

Така като гледам липсва още един необходим атрибут на *** КОЛИБА.САТЕЛИТНАТА ЧИНИЯ и един банкомат за да си вземат социалните помощи дето ние БУДАЛИТЕ ИМ ПЛАЩАМЕ.Иначе браво за идеята

30

Анонимен

преди 13 години

Бай Колю, не схващаш ли дженка? Всъщност може да мине за културно мероприятие - я пърформанс, я хепънинг на *** тема. Ама трябва още пушек, не е достатъчно автентично.

29

ВЪЛЧО

преди 13 години

ОТ ПАРЛАМЕНТА ДА ИМ ИСПИШАТ БЕЗПЛАТНА ХРАНА И КИЛО РАКИЯ И ЕДИН ГРАМОФОН И ЦЯЛ ДЕН ЩЕ ИМА ЧАКАРАКА. ЦИРК ДО ЦИРК СТАНА ВЪВ НАЩА ДЪРЖАВИЦА.

28

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за ВМРО на следващите избори. Единствената партия която реално им пука за българите, че изчезваме като етнос. Ето и днес,електронни фишове за българите, за ромите с каручките нищо. Само днес подминах две каруци, без регистрационни табели, като едната каруца бе изпреварено от полицейска кола и нищо не последва. Полицаите не се занимават с тях, само нас глобяват, а тях и да ги глобяват те актове не плащат.

27

Анонимен

преди 13 години

Тц, не ми харесва като поразгледах , не е достатъчно гнусно, няма тухли и ламарина, някак е много спретнато и представително.

26

Анонимен

преди 13 години

ZASTO NE VIZDAM *** PO PODA

25

Пред Кметството

преди 13 години

Трябва и пред офиса на Фандъкова да направят един кучкарник. Да съберат песовете на града и там да ги хранят с кремвирши, да им пълнят кофи с вода, че да се види колко сме зле.

24

ЛАЛЕТО

преди 13 години

И ДОВЕЧЕРА КАТО СИ ЛЕГНАТ И НАПРАВЯТ ЕДНО "КАЛАЙДИСАНО *** " И ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИМ БЪЛГАРИТЕ-КОЙ КАЗВА ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ТУЙ-ОТУУУЙЙЙ. А СЕГА ДА ДОКАРАТ 100 ГУМИ И ЦИГАНСИЯ ОРКЕСТЪР И ЦИРКА Е ПЪЛЕН. И ДВЕ КОКОШКИ И ЕДНО КУЧЕ ТРЯБВАТ .

23

Анонимен

преди 13 години

Яко :) Ако турят и един два *** вътре, никой не може да ги пипне.

22

Мерси

преди 13 години

за снимките. Ама не ми харесва байряка на ВМРО, кво търси там, така се опошлява цялата идея. Кат ще е гарга... Да го махнат и утре да направят пристройка с ламаринен покрив, зер семейството се е увеличило.

21

Титан

преди 13 години

Трябва да разпилеят *** наоколо и да опоскат сградата на Министерския съвет, че им е най- близо.

20

кой

преди 13 години

2007 година е годината в,която българите станаха малцинство в собствената си държава! Да ви е честито ***! Позволихте им на *** сега ще си носите последствията! Помнете хубаво тази година 2007!

19

DA - и ПСЕТА!

преди 13 години

Евалла! Евалла! Само така!Сега да завъдят и една глутница от 10 ***! Да им сложат кучешки колиби с кашони и парцали вътре. Аз ще идвам да храня псетата всеки ден.Нека пред МС да стане така както е във всеки столичен квартал!

18

Анонимен

преди 13 години

Защо не я построят в някоя *** махала?На такова безопасно място всеки може.

17

Бай Колю

преди 13 години

***!Защо не съдят държавата за ***, ами искат и те да правят ***, без някой да ги закача?! Т.е. не искат да се спазват законите, ами ако може, всички да не ги спазват!? Натискайте държавата да СПАЗВА собствените си закони, вместо да се напъвате, и за вас да има изключения! Това е сериозната политика, която би трябвало да води ВСЯКА една партия в държвата! Това е пътят да "се оправим"! А не, като искате законите да не важат за вас, щото не важали за някой си! Това вашето е все едно, да убиваш, за да се бориш с убийствата!!! Смешници!!!

16

Amenhotep

преди 13 години

Без нерегламентирано сметище около "катуна", това не прилича на катун!

15

MADE IN BULGARIA

преди 13 години

ЕДНИ СТРОЯТ НЕЗАКОННИ КОЛИБИ И БАРАКИ А ДРУГИ ПЪК НЕЗАКОННИ ПАЛАТИ И ВИЛИ , ЧЕ И ЧАСТНИ УЛИЦИ НО ТЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ

14

Анонимен

преди 13 години

Що бе, кво общо има СДС? От години не могат една остроумна акция да направят.Не е лошо активистите, дето ще живеят там, да ползват фонтана за естествени нужди, като истински *** и да озвучават президенството с чалга всяка вечер. Също и малък огън да си спретнат, да си варят чорбица там.

13

Amenhotep

преди 13 години

Браво на ВМРО! Интересен е факта, че допреди 1 седмица малко по-надолу (в посока пл. "Народно събрание") имаше един истински *** катун - *** се бяха заселили в ламаринените павилиончета в градинката пред "Кристал"!