10

Анонимен

преди 13 години

почва се...жалко за хората , които тровят животни...Ако можеха да говорят,щеше да ви замръзне кръвта от жестокостта на хората по света...

9

До 4

преди 13 години

И аз се възмОщавам как може да има толкова глупави и необразовани хора като теб, но явн ще си остана с възмОщението.И още нещо - много повече домашни кучета нападат хора, отколкото бездомни. Замислял ли си се над този факт ?

8

Анонимен

преди 13 години

Еб..л съм ги у *** да си ги прибира общината иначе тровене му е майката .В София е същото и по зле даже ,ако всеки отрови по един *** край няма да има повече нахапани или изядени.

7

roza

преди 13 години

Докато общините не предприемат мерки - ще бъде така! Мястото на уличните животни е в приютите с определен срок за осиновяване!

6

Анонимен

преди 13 години

баси ***, ама така е, като общинските управи нямат адекватни действия за справяне с проблема, а тъпанарите си изхвърлят животните на улицата

5

-

преди 13 години

Който го прави това да убива по такъв жесток начин невинните животни, да го затигне същото

4

Анонимен

преди 13 години

А аз се възмощавам от простотата на т.н. "природо защитници". Хранят бездомните кучета скачат с/у всеки който ги нарани, а това че те нападат хора тях не ги интересува нали тях не ги. Но понеже те нямат много сиво вещество когато се появи агресивен водач на глутницата и ше гризни и тяхните дупари. Питам до кога *** ще ги защитават повече от хората??????

3

Анонимен

преди 13 години

Kakva hubava novina. Haide sega vsichki gradove da vzemat primer i da se izchistim ot taq napast.

2

4 безлапи

преди 13 години

Фондация 4 безлапи ви праща много поздрави от кучето Марийка! Добри кинти прибрахме от него!

1

марин

преди 13 години

да ги убиват, омръзна мио да ме нападат