31

истината

преди 13 години

А БЕ ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ НАРОДА С ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ.ЯВНО НАИСТИНА ВИ ПЛАЩА МНОГО ЯКО ЗА ДА МУ ЛИЖЕТЕ...ЗНАЕТЕ КОЕНАРОДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТАКИВА ИЗРОДИАКО ДНЕС БЯХА ИЗБОРИТЕ БСП-МАФИЯТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ И В ПАРЛАМЕНТА...НО ТОВА ГО ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ

30

Чивас Р.

преди 13 години

И децата разбраха, че Бойко и Алексей воюват от години за ... пари. Днес също. Сиамски близнаци са.

29

'007'

преди 13 години

Дааа. На мене целта ми се изяснява. Сценария е следния: да накарат ББ да се скрие, да замлъкне, да се отдалечи от народа. Ако това направи ще се яви "месия", който ще го измести на следващите избори.

28

поля

преди 13 години

Ако някой грамотен дори си помисли да гласува за този аз се отричам от българите

27

до- един от всички

преди 13 години

ей, нямам думи и всички като теб докараха тези мутри като БОЙКО И ЦВЕТАНОВ.Те са 100 проц. както казва АЛЕКСЕЙ тези хора са способни на това-РАЗБРА ЛИ ***

26

Кирчо

преди 13 години

Гоце кара трактортрактор има 3 педалаЯнка, Гейчо, Алексейчо

25

Чукундур

преди 13 години

22Нормалните хора в България отдавна са отвратени и от едните и от другите. А тия, дето са ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА (независимо за коя партия става дума), аз лично не ги броя към нормалните хора - за мен това са партийните чукундури!

24

Анонимен

преди 13 години

aleksei mnogo se zablyjdava6 ako misli6 4e naroda e s tebe

23

Анонимен

преди 13 години

поредната простотия на трактора, та нали той е шефа на мафията

22

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО ВКАРАЙ ГИ В ЗАТВОРА .ЧЕ АКО ИЗЛЕЗНАТ В НЕЛЕГАЛНОСТ В ГОРАТА ,ЩЕ ПОЧНАТ ПАК ДА НАПОДАТ МАНДРИТЕ .И ДА ТОРМОЗЯТ СЕЛЯНИТЕ ..

21

кккккк

преди 13 години

Всички вече свалиха маските-от едната страна са Гоце,Трактора,Яне и комунистите,а от другата -всички нормални хора в тази страна.

20

Анонимен

преди 13 години

dnes bg kadee qneto vreme my e

19

Анонимен

преди 13 години

Бойко искаме да го размажеш този плазмодийписна ни от мръсните му номера

18

Чукундур

преди 13 години

Докато ченгтесарските мутри се трепят, взривяват и дръглят по медиите, народа става все по-беден и все по-гладен! ***!

17

ББ през 2002

преди 13 години

- съмнителния възход на охранителната фирма Ипон и подозренията за съпричастност към криминални деяния, включително и към убийството на лице на 05.12.1994 в Зона Б-5 (Ипон е била наета като посредник за възстановяване на дължими от убития няколко десетки милиона лева на известна фирма. Престъплението не е разкрито).- партньорството на Б. Борисов със скандални силови структури и подозренията, че е свързващото звено между СИК и Асоциацията на бившите барети, на която е учредител и пръв председател.- съдружието му във фирми с известния Румен Николов Пашата (СИК) Интербулпред, Цебра ООД, бургаската Тео интернационал.- участието на приятелката му Цветелина Бориславова в Церебра. В същата фирма дялово участие има и Живко Делчев, който пък от своя страна е съдружник в друга фирма с пак така известния Рахмат Сукра.

16

Анонимен

преди 13 години

aleksei izob6to ne me interesyva kakvo misli6 stiga si pravi reklama za6toto si bezinteresen nabii si go v debelata glava

15

един от всички

преди 13 години

трактора се включи в хора на яне и патрашкова. Ама мерси. Бойко от десет години показва, че работи за България, а тракторчето от двайсет години никой не го знае с какво се занимава (официално). Сега изведнъж да ми излезе от някаква сянка и да почне да разправя кой бил лош о кой добър... малко не ми се връзва. По-скоро безсилието на групичката им ги кара да държат хората във фокуса на някакви техни си събития. Дреме ми, ДАВАЙ БОЙКО РАЗМАЖИ ГИ, ТЕ ТОВА ЗЗАСЛУЖАВАТ.

14

Анонимен

преди 13 години

пропуиснали сте да напишете нещо и за Яне флашката, нямате ли по интересни новини, та само с лудите ни занимавате

13

hi

преди 13 години

Само немога да разбера кой услужливо предоставя възможност за изява по медиите на този. Много още от ДС трябва да си заминат от държавните структури - иначе оправяия няма.

12

Анонимен

преди 13 години

Как мазно се обединявате комунисти, турци, помаци и ***.. кефите ме, и по дупките сигурно си бъркате, то вече ясно че сте импотентни или хомита :)