39

Habu

преди 13 години

Добре, че чета коментарите, че да науча нещо от 'мъдростта на народа' :))) Значи рецептата на Кока Кола била патентована, така ли?! И колко време е продължителността на един патент? Май трябваше вече да е изтекъл и всички да си правим Кока Кола в мазата... Айде сега да се напънем всички заедно и да измислим защо рецептата е търговска тайна, а не патент... На печелившите - честито!

38

Анонимен

преди 13 години

Тя рецептата добре звучи..ама къде е боба в нея :D

37

Расъл у Расник

преди 13 години

Едно време имаше "Етър" - дайте ми нвговата рецепта...

36

Софиянец

преди 13 години

Митко Пайнера е разкрил тайната им от мноооого време. За 80 ст. можете да си купите вкусна "Дерби Количка" и да споделите с приятели! ;)

35

Анонимен

преди 13 години

Кока колата съдържа и фосфорна киселина , а не виждам в рецептата.(ако знаете , кока колата се използва за развиване на ръждясали болтове)Тези нещо не са в час!

34

ined

преди 13 години

Много малко кока слагат гадовете, 3 капки в повече от 10 литра концентрат. И тоя концентрат като го разводнят до крайния потребител все едно изобщо не са сложили кока, а може и вече изобщо и да не слагат - все пак рецептата е от преди 30 години. Тогава защо изобщо се казва Coca-Cola?

33

веве

преди 13 години

Трябва да се спре в търговската мрежа ако съдържа това !!!

32

Анонимен

преди 13 години

хахахааааааааа -каква е тази голяма тайна ...!!! В нашия супер ОТДААААААААВНА Я ЗНАЯТ и има "кола "по 60 стинки за литър ,,,:)))))

31

Анонимен

преди 13 години

Причината е в теб...

30

Трифон

преди 13 години

Наздравеееееееее... хлъц!Ти мене уважаваш ли мъ...?Ква кола, кви 5 лева... тук ракия се пие с лимоната!Честит празник колегииии.... хлъц

29

S-ou

преди 13 години

Ех, Жорее, кога се научи да четеш, пък и да пишеш.Рецептата е тайна именно, защото не е патентована.Ако беше, щеше да е известна на всички!Ама от къде ще ги знаеш ти тези дребни нещица, когато само за местни величия като Дембеле и Янев четеш...

28

До 13

преди 13 години

Май ти си пил нещо... никъде не е казано това, дето си си внушил... прочети пак. От 7Х може да приготвят колкото си става, но се взема даденото количество... май Трифон рано-рано ви е навестил някои...

27

Мануела

преди 13 години

Мишо, съставът е изяснен, но пропорциите на смесване не са ясни, а и е пантентован от компанията Кока-Кола. Пепси си имат отделен патент и рецепта.Колкото до това вредна ли е - колата е не повече, нито по-малко вредна от всяка сладка напитка - Фанти, Спрайтове, Редбули, сокове, мокове (най-вече мокове). Мисля, че всеки интелигентен човек би трябвало да е наясно с това.

26

Гражданка

преди 13 години

Съдържание "Три капки течен екстракт от листата на южноамериканския храст кока". Трябва да се проведе акция "Коките" и да се опандизят производителите на Кока Кола. Как може да дават кока на малки деца за по 2 лева 2 литра?

25

Мандраджия

преди 13 години

Провокацияяяяя, не Ви ли е срам, в един от най-светлите алкохолни дни да ми пишете за Кока-Кола-та :)Честит празник, лозари, винари и консуматори на течността, позната и като нектар на Зевс :)

24

Тъпунгер

преди 13 години

Как в 56,7 грама се съдржат 227 грама алкохол и дузини капки неразбрах!

23

Анонимен

преди 13 години

Мишо Бирата и Джо Колата - тайните им са разкрити.

22

Мишо

преди 13 години

На мен пък ми е по-интересно как напитка с неизяснен състав е разрешена за продажба? Как доказват, че няма нищо вредно в нея без никой да знае какво има вътре?

21

Жоро

преди 13 години

Открили тайната на Кока-Кола казвате а...че те хората разбират от какво е направена планета на милиони светлинни години от тук, ама кока колата е друго а? Естествено че рецептата се знае от години, просто е патентована. Абе, да не свършиха новините за Гара Дембеле, или Яне Янев?

20

Марсианец

преди 13 години

А някой държи ли оригиналната рецепта за варене на боб ? Има една издадена:1 голям или 2 малки моркова 1-2 глави кромид лук или 1 стрък праз 1 чушка (ако има) 2 домата или 2 с.л. доматено пюре 1 ч.л. червен пипер чубрица, джоджен, пресен магданоз С това количество продукти пълня трилитрова тенджера!!!!!!!!!!!!!!! И приходите ми са около 3 пълни гърла и спестявам за парно!