35

1234

преди 13 години

Ами разбира се! Без даньци, няма заплати за правителство, за парламент, за екскурзии...

34

Анонимен

преди 13 години

Хайде бе! така ли мислиш:))) Затова ли актуализираха бюджета защоо времената минаха:) Купувам си всичко директно от производител и без ДДС:)) Реви! Няма да даваме пари за хунта:)

33

Патриот

преди 13 години

***,по-***,най,***,Бъбъ и ЦъЦъ

32

Анонимен

преди 13 години

Eй *** като гледам снимката не може да се отрече, че на Цуци много му мяза да е зад решетки :))))

31

Той

преди 13 години

Как кой ? Този, който държи контрабандата и няма интерес да влезем бързо в Шенген ! Той !Този, на когото Галерия бръкнаха отзад ... :) Той ! Или по-скоро те !!!Това, че Галерия сами са си сложили бомбата е твърде елементарно, но за елементарен народ като нашия е приемливо.

30

Анонимен

преди 13 години

23 - Същото викат и Дянкова Люински, Дим Дуков и Цвъцко за Боцето! Дерзайте гей дружинка от Банкя:)

29

Анонимен

преди 13 години

То бива наглост и идиотщина, ама поведението на тоя минава всякакви граници.Махай се бе, Цецко никой не може да те търпи вече, включително и собствената ти партия, че я закопаваш жестоко.

28

Патриот

преди 13 години

ГЕЙБАРИСТ!

27

до наблюдател

преди 13 години

"И тъй като Тиквата и Пъпеша не желаят да подадат оставка и да си поемат отговорността аз реших да подам оставка като данъкоплатец. "Ти не може да подадеш оставка като данъкоплатец, защото никой не те е назначил за такъв. Опитай само да не плащаш данъци и ще видиш какво ще ти се случи тогава, уверявам те че горещо ще съжаляваш и ще молиш за прошка - минаха времената когато данъците се заобикаляха.

26

Анонимен

преди 13 години

Като имат очертаващи се версии - нека ги споделят с нас във форума, за да им помогнем! Досега всеки път, когато бяха сигурни, се продънваха с гръм и трясък, дегенератите..

25

до 17

преди 13 години

Абе,човек,ти ходил ли си на училище?Кой те образова?

24

Napushen-Buhal

преди 13 години

Абе, комунисти и селяни ***, днес няма ли да вадите картофи, ми сте седнали пак да обсъждате ГЕРБ? Видяхме ви колко можете, сега мълчете, защото сте смешни. Блъскайте минуси, папагали червени.

23

Анонимен

преди 13 години

Платени червени мижитуркиелеметарни сте... Точно 3-червенотивеници сте и създавате впечетление че сте малко.... Ай СерГей ва вика, че го сърбяло нещо... Доган не го посещавал.....

22

Гласоподавател

преди 13 години

"Възможна е и хипотезата хора, близки до Галерия, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно"Не всичко е възможно, Цуци! Никога няма да бъде възможно ти да си изчистиш образа и да бъдеш отново ония Цветанов, който хората познават от първите ти дни във властта. Не е възможно също така ГЕРБ да излъже отново 1 600 000 души на следващите избори.

21

1234

преди 13 години

Абе то е ясно 4е никога няма да узнаеме истината , ами поне пестете персонала и парите на данькоплатеца!

20

Анонимен

преди 13 години

Боко вчера как си мереше мъжествеността:) Мислеше, че в залата са само Дим Дуком, Моника Дянкова Люински и Цвъцко:))))))))))

19

нервна

преди 13 години

Цвъки,а да поработиш по вилнеещата ромска тълпа в Казанлък?! Дарик:Стотици роми разграбват бившето млекопреработвателно предприятие в Казанлък МаркелиНа мястото, където ромите с каруци, колелета и колички разграбват предприятието, има около 20 полицаи, които безсилно стоят и наблюдават ужасяващата гледка около час ромите са успели да демонтират около 300 м метална ограда и са нахлули в двора на предприятието, където са се качили върху ламаринените покриви и с чукове и брадви свалят всичко, което е от метал.На мястото на инцидента дойде и конна полиция, но безчинството на ромите продължава.

18

Анонимен

преди 13 години

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза."Противоречиш на Боко, а Цеци!Боцето нали ти каза, че са от Галерия, заедно с цялата опозиция:)

17

НЛО

преди 13 години

ВЗРИВНИЯ МАТЕРИАЛ Е ОТ ФАБРИКАТА В ЧЕПИНЦИ ТОВА ЯСНО-НЕЙЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ДЕЛОТО ПРИКЛЮЧИ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЦВЕТАНОВ СЕ ПРАВИ НА КЛОУН.СТАВКАТА ЩЕ РЕШИ СЛУЧАЯ НО БУДА МУТРА БОРИСОВ НЕДАВА И КОСЪМ ДА ПАДНЕ ОТ СЦЕНАРИСТА ЦВЕТАНОВ.ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА ГЕРБ ПРОПОДА.И ДА СЕ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ ОТТ СЛУЖБИТЕ ДОТИ.

16

Анонимен

преди 13 години

Тоя е *** за село Сусурлево.Изяснил бил как е поставена бомбата...