164

охо

преди 13 години

И аз искам некое РМД на цената дето Костов ги даваше, ама няма

163

Логиката

преди 13 години

Щом и Командира го взе на мушка, Цецо е пътник.

162

Цвъки

преди 13 години

Не бойте се, братя! Аз моята глава празна съм я положил на олтара на Отечеството. Ако спечеля, печели цялата пасмина около ГЕРБ, ако изгубя - нищо не губя.

161

Спонги

преди 13 години

Крименче, ЦЦ е "rihgt men" само за контрабандистите, наркопласьорите и *** убийци. Много си готина, но Батко ти Бойко няма да ти обърне внимание. Той предпочита шопския, а не заралийския диалект. Пък и ти не умееш добре да се правиш на заралийка, ако въобще си жена.

160

До 171

преди 13 години

Да, прав си. Достоен да си ходи. Той със достойнство показва неграмотността си, не можейки да върже едно изречение правилно...пелтек. Достоен да размята вестници и да показва колко акции е направил, но недостоен да каже колко от тях са с ефект. Достоен да позволи битовата престъпност да се върне на нивото от .... щях да напиша 90-те, но сега като се замисля... такава битова престъпност не е имало през последните 60-70 г. да не и повече. и т.н, и т.н.

159

Анонимен

преди 13 години

В нормална държава министъра да си е подал оставката отдавна,в нормална държава Костов,Станишев,Доган,Бойко и всички подобни политици да са останали в миналото и народа отдавна да се е оправил,но народа сам си се прецаква на изборите...и после само се оплаква,слуша чалга и цъка с език как добре се живеело в другите страни.

158

Анонимен

преди 13 години

Случаят "Горна Оряховица" беше рядък шанс за държавното обвинение да покаже на вътрешния министър къде му е мястото, но не посмя. Прокурорската смелост у нас стига само до известните крясъци "Ти си абсолютен престъпник! На колене!" към бивш министър в болница. На държавното обвинение силиците му стигат само за безобидния Божидар Нанев. Но стане ли дума за МВР и лично за министъра му, прокуратурата се превръща в обслужващ персонал. Случаят с разсекретените СРС-та на лекарите в Горна Оряховица и отказът й да образува досъдебно производство срещу Цветанов след сигнала, че е нарушил Наказателния кодекс, е позорен. Според чл. 145 "а" всеки, който използва информация, събрана чрез СРС, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва със затвор до 3 години и глоба до 500 лева. А ако това е извършено от длъжностно лице, наказанието скача до лишаване от свобода от една до 5 години и глоба до 5000 лева. Очевидно е, че Цветанов, който е длъжностно лице, използва събраното с горнооряховските СРС-та за политически цели, а не за защита на националната сигурност или за наказателното производство. И за третокурсник по наказателно право е ясно, че ако не друго, прокуратурата няма как поне да не образува досъдебно производство. Вместо това главният прокурор обяви, че Цветанов по никакъв начин не е нарушил закона.

157

до 166

преди 13 години

Да, построи никому ненужни 17 завода за високи технологии с милиарди заеми, които сега връщаме. Точно през 80-те икономиката ни затъна, а комунистите поддържаха предишните харчове с международни заеми. Големи разбирачи сте, като Мао, във всяко село - стоманолеярна, а ориза да се гледа сам... Аман!

156

Анонимен

преди 13 години

До маскирания AZ-Вие комунистите отдавна не сте тук,като щъркелите отлетяхте в топлите страни,но вашите деца и внуци са тук ,сега и са капиталисти и грабят от народа.

155

До 132

преди 13 години

Ей, от месеци насам все "мачкай Бойко, мачкай" ами измисли поне нещо ново и по - оригинално. Например: "Мачкай таралежа, Бойко недей само хамстера..."

154

lbr

преди 13 години

Цецко по един или друг повод отдавна трябваше да бъде изхвърлен от този пост. Той беше човека с най- високия политически рейтинг, спряган дори за президентска кандидатура!!! Интересно ми е как стана това, та той няма никаква харизма, дори си изглежда и говори като милиционерска старшинка. И вече дори сам се оплита в собствените си лъжи и бръщолевения, на които никой нормален човек не може да се върже. Секнаха вече поредицата "Акции на МВР" със сюжет от "Углавни престъпления" и химна на Веско...

153

Анонимен

преди 13 години

Сините могат да получат само едната глава на Цветанов, и тя не е тази, която е на раменете му. Но за нея трябва да се наредят на опашката, след СерГей и Янка :)

152

До 1234

преди 13 години

Скамейката се изпразни ... Но като се замисля тя винаги е била гарнирана с *** полизурковци ... Боцко е пътник

151

Анонимен

преди 13 години

Стандарта на Станишеф по крадене и далавери ли?

150

До 138

преди 13 години

Много си прав. Бай Тошо е виновен. Виновен затова, че построи толкова много заводи, предприятия... и за 22 години още не могат да ги окрадат. Ако беше строил малко, отдавна сегашните некомунисти да бяха окрали всичко и да бяхме забравили вече. Всички зяпате, че ви бил окрал...е колко да ви е окрал за 45 години, след като сега за 22 ви окрадоха 100-кратно повече...ама не зяпате нали. Щото сега ви е гот да ви крадат.Друго е като го правят нагло и ПРОЗРАЧНО. И сега давайте всички: "Конунист" :D

149

Анонимен

преди 13 години

"КОМАНДИРА ЩЕ ДОЙДЕ РАНО ИЛИ КЪСНО - И ТОГАВА ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО мръсни комунисти и свяка друга ***!"Все едно гербераст чака идването на Боцето! Хвани единия удари другият!

148

Анонимен

преди 13 години

Странджа аре бе, бия нашите. Удари едно рамо на Цвък!

147

до 1234

преди 13 години

Е, как да намери Боцко грамотни хора за министри като ги търси по разклоните? :)

146

Анонимен

преди 13 години

Според изказване на Ц.Ц. , няма да си подаде оставка дори Б.Б. да му я поиска.Тихата война в ГЕРБ , вече е на лице . Не случайно Фидосова е сменена с К.Велчев - познайте на кого е човек." Номинацията на Велчев бе направена пред ПГ на ПП ГЕРБ от заместник-председателя на ПП ГЕРБ и вицепремиер Цветан Цветанов." - Издигане на верните на Ц.Ц. депутати за сметка на тези около Бойко.

145

Анонимен

преди 13 години

ВОТ че е малко лунатик си е истина но и че е прав в случая е също верно .... Да обясни Гаргамел защо не гласува против правителството в парламента .... не били ТООООЛКОВА много против !?? за Мартинчо ***..та ( да ме извинят дамите) въобще не ми се и говори