134

ОХ.....

преди 13 години

Яне президент .......тогава нещата ще потръгнат ...Герб са изпета песен ....

133

Уто

преди 13 години

Георги Първанов!е в основата на вси4ки скандали в държавата ....МАХНЕТЕ ГО ЗА ДА ИМА ....МИР В ДЪРЖАВАТА ...ОКТОПОДА ДАВА ВСИ4КИ ПОРЪ4КИ ЗА СКАНДАЛИТЕ КАК НЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ТОЗЙ ...ТРИПЕРОВ ДОКАТО МЕ СИ ОТИДЕ МИР НЯМА ДА ИМА......ЗА БОГА БРАТЯ ИЗГОНЕТЕ ГО......

132

Анонимен

преди 13 години

Тоя ще разцепи Боко от всякъде! Разбира се, за държавата е най добре накрая да се омитат и двамата. Но, за сега, Алексей ще свърши добра работа. Другите опоненти на бандитите от ГЕРБ нямат достатъчно ресурс.Опозицията е слабичка, Яне е доста луд, а Костов пипа прекалено деликатно. Така, че в този е надеждата!

131

До 138

преди 13 години

Точно така - единият е рязал уши на хора, другият - на животни.

130

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

За този не ми трябват никакви доказателства... - достатъчно е само да му погледна тъпата физиономия и разбирам, че е мръсно ченге от ДС...

129

Анонимен

преди 13 години

tozi govori kato prorok bre

128

Чичо от село

преди 13 години

Преди да се занимава с Бойко Борисов, Алексей Петров трябва да победи Искра Фидосова. На канадска борба.

127

Яко до 130

преди 13 години

Не си прав! Бойко еволюира от мутра в сурат. Гьон-сурат...

126

ssss

преди 13 години

tozi pumaski *** po golemi smehorii nemoje da dranka....

125

Анонимен

преди 13 години

Алексей Петров-министър председател!

124

свободолюб

преди 13 години

бих казал, че колкото АП е мутра точно толкова и ББ е мутра....доживяхме мутрите да се карат за ПОЛИТИЧЕСКАТА власт...!!!

123

Напомняне

преди 13 години

Тази вечер нашето слънце ще е при Юлиян Вучков. Следващата му изява ще е в ТВ "Планета".

122

народа

преди 13 години

Не ни се слуша помашки клюки от личен характер,за нас ти си един лижикурник от престъпния свят,и не си прави илюзии че ще влезеш в политиката,по простата причина че ще влизаш в затвора и то за дълго.

121

До пост № 121

преди 13 години

Мене не ме слушай и не ме гледай какво пиша. Прочети какво пишат чуждите драскачи за д-р Борисов:Американското сп.Конгрешънъл Куотърли (08.03.2007) нарече Бойко близък сътрудник на известни мафиоти. Английският журналист Миша Глени в книгата сиМакМофия: престъпност без граници (2008) го определя като типичен бракониер, превърнал се в дивечовъд (стр. 27).Според в.Уолстрийт джърнал той е непредвидим популист.Френският в.Монд (01.07.2009) го обрисува като първичен, недодялан човек.

120

чичо

преди 13 години

Трактора отдавна е бита карта, ама ву се чудя на акъла откъде вади това самочувствие. На Запад не искат и да чуват за него, а тоя взел да се кандидатира за президент, е може да стане президент на някой бардак, ама до тука.

119

jjjjjdddd

преди 13 години

Яне ще ги оправи всички!:D:D:D:D:D:D:D:D

118

истината

преди 13 години

АКО ГЕРБ ИЗДИГНАТ КАНДИДАТУРАТА НА ЕДНО МАГАРЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ С ЛЕКОТА СРЕЩУ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА И ЗНАЕ ЧЕ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е МАФИОТ,ПРЕСТЪПНИК И ЧЕ Е ЗА ЗАТВОРА ,А САМО СЪДА НЕ ГО РАЗБРА ТОВА.СЪДИИТЕ РАЗБИРАТ САМО ОТ .....ПАРИ ...КОЙТО ПЛАЩА Е НЕВИНЕН----В СЛУЧАЯ-ТРАКТОРА

117

Анонимен

преди 13 години

111, айде платените драскачи стига сте промивали мозъци и вменявали идеи, които ние така или иначе никога няма да възприемем. Борисов изобщо не е класическия тип мутра, какъвто е тоя на снимката. Да се чудиш как един такъв е оцелял след 90-те. Тях ги няма вече, освен Маргините може би.

116

Шумкарина

преди 13 години

До Партизанина.Мафията превзе държавата на 5.07.2009 г.

115

истината

преди 13 години

ЗАЩОТО ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ПРОТИВ БОЙКО И ГЕРБ СТЕ ЕДНО ЦЯЛО С МАФИЯТА..БСП,ГОЦЕ,РЗС,АЛ.ПЕТРОВ-ВАШИЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТЩЕ СЕ ПУКНА ОТ СМЯХБСП-ПОЧИНА...АМИН