516

EC

преди 13 години

Корупция-използване на държавната власт за лични облаги!!С една дума всички консултанти от 20 години конфискация на имот и имущество и на съд

515

гладен

преди 13 години

Г-н Цветанов незнам как ще влезем в ШЕНГЕН,като на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ИМ стана ясно че вие и Г-н Премиера сте корумпирани и покровителствате контрабандата,използвате МВР да отстраняване на неудобните за вас хора.Всички видяхме как назначавате хора и в какви схеми и далавери сте вкарани,и кой се опитвате да убедите вече че изобщо правите нещо за хората,които са гладни и боси като кучета.

514

ДЕМОКРАТ

преди 13 години

Голямо мазане ще падне, докато влезем в Шенген...*)))Страшното е само да не се ОМАЖЕМ!Въпреки всичко - желая СПОЛУКА на ПРАВИТЕЛСТВОТО!Ако влезем в ШЕНГЕН - ще е доста добре за България! Ще направим една ГОЛЯМА крачка наПред! И дано на изборите да мислим КОЙ избираме.Връщане назад НЕ трчбва да има...ДЕМОКРАЦИЯ е единствената НИ мечта!

513

ех нашенска трагедио

преди 13 години

ех ти нашенска трагедио - ех ! пак чакаме комунизма да ни стопли, ех нашенска трагедио, ех мизерио проста !

512

не не вярва

преди 13 години

той говори това, което му е навито от пружинката.

511

:-))

преди 13 години

Тоя явно е измазал и бойдисал къщето! Хахахахаааа....

510

з

преди 13 години

цуки апартамента пак полудя - хахах

509

Анонимен

преди 13 години

Този дали сам си вярва?Локуми, локуми.

508

ех комедио

преди 13 години

ех комедио... да гледам как разни чатери висят пред централата на герб за поредните 50 лв месечно, да копират и пействат тъпизми, яка комедия! студено е, знам, но 50 лв за вас са си 50 лв. вождът ви лично подписва банкнотите.

507

8888

преди 13 години

цецко е консултант Н 1 на БГДа живеят консултантите политици на БГ-ето това е корупция и заради тях шенген няма да видимКой политик в света работи и като консултант?Никoй!!!Светът ни смее на простотията.Всичките навънка

506

Анонимен

преди 13 години

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ПАПКОНОСЕЦ -КОНСУЛТАНТ ОТ БКП ,КВА СТАНА ТЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ УЛЕШ СКРИЙ СЕ

505

Анонимен

преди 13 години

Според тая амеба на снимката предишното правителство е виновно и за това, че жена му е бременна и ще роди още едно такова недоразумение като мъжа си.

504

ех трагедио

преди 13 години

чакате комунизма да ви поохрани ... и стопли....ех трагедио - ех !

503

ех грамофоне

преди 13 години

ех грамофоне развален, чакащ някой да те побутне, та да продължиш... герб е партийка на две години. преди това какви бяхте пребоядисани слънчогледи? къде бяхте? чакахте в подлеза на централна гара клиентите ли?

502

Желев

преди 13 години

,,Технически сме готови,,. Вероятно измазахте къщичката.Ами съвеста измихте ли си или смятате,че европейците като ви тупат по рамото и всичко е отлично.Не вярвам,те само потупват,но сме аут.Вие знаете защо.

501

а котараците

преди 13 години

а за котараците може да отидете да попитате в перник с какво са известни и какви прахчета продават! е вашият е кум на единия.

500

ех трагедио

преди 13 години

изгладнели чакате комунизма да ви поохрани малко поне...

499

до трагедията

преди 13 години

бегай копай канафките на околовръстното, че се затлачват и вече хората с кораби ще тръгнат по тази канализация! ще се изложиш пред началника си с шапка, естествено.

498

ТИХОООООО

преди 13 години

Ейййй,оставете БОЙКО да измаже сградата за ШЕНГЕН!К'во сте го нападнали...И "котараците" ще могат СВОБОДНО да маат *** из ШЕНГЕНСКОТО земно пространство....Да не говорим и за ЦЕЦО - ще може да си ВЗИМА апартаменти и ТАМ...)) Разни ***,ипонци,свинари,ковачки,барети,гоцета и тем подобни недоклатеняци...

497

до трагедията

преди 13 години

не се безпокой, ние всички, които не чакаме комунизма, знаем ти точно какво чакаш, какъв салам и от коя страна!