47

Анонимен

преди 13 години

Кушлев, мишко. Как не те е срам бе ? Как може да си толкова нагъл бе ?

46

Анонимен

преди 13 години

Егати скандалите, които тресат държавата. Ама това вече минава всички граници. Такова чудо и такова безобразие найстина и най-буйното въображение трудно може да си представи. Тук, приятели, държава ли е това или джунгла? Аз си мисля, че Бойко трябда да се развърти още по-силно и такива същества като това на снимката трябва да бъдат изхвърлени и осъдени с цялата строгост на закона.

45

Брад Пит

преди 13 години

Ей такива шушумиги като въпросния професор и неговата рода цял живот си изкарват като на трапеза. Нищо не произвеждат, нищо не правят, нищо не създават, освен че живеят за да папат и да акат. Да къса билетчета в някоя тоалетна, за друго не става този.

44

Анонимен

преди 13 години

Такива "***" като мене има хиляди. Учихме здраво, постигахме успехи и сега сме безработни - благодарение точно на такива като този ***. Вие да не си помислихте, че само при Кушлев е така. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ПРОГНИЛА ОТ ШУРОБАДЖАНАЩИНА.

43

анализатор озурпатор

преди 13 години

Kушлев е за комислията Кушлев, съдът е за съд....А ТИКВАТА МАЖЕ ЛИ МАЖЕ !!!АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...ШЕНГЕН ??????

42

Анонимен

преди 13 години

Голямо БРАВО на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси!

41

Анонимен

преди 13 години

Браво на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси! Това е най-доброто и полезно дело на депутатите, поне до този момент. Явно имало и свестни хора сред депутатите, особено тези, които са разобличили този престъпник.

40

радикал

преди 13 години

Тоя тип надмина по наглост, безсрамие и безочие всички досегашни негодници във висшите ешалони на бившата власт. Тоя беше депутат от НДСВ и назначен от тройната комунистическа коалиция. Моментално трябва да бъде уволнен, съден и да му бъде конфискувано незаконно придобитото имущество.

39

Анонимен

преди 13 години

Не е само Кушлев. Навсякъде си назначават свойте. В Националната Електрическа Компания се назначават предимно служители на ЧЕЗ, и свои хора. Ужким се провеждат конкурси, но всеки знае, че в България конкурса е само проформа, а и за замазване очите на проверяващите. Не случайно цари пълно безумие и хаос, там е заприличало на селска седянка.

38

к.к

преди 13 години

И каква стана тя , а бе бай Стояне ,ама какво да правиш я ''апетитат идвал с яденето'' !

37

Фил

преди 13 години

Другари, нека защитим отговорният другар Кушлев!Някои вражески елементи дори искат да го изпратят преждевременно при другаря Шушулов .Ние сме категорично против подобни ционистки предложения.Другарят Кушлев е един от нашите най-чисти и предани за делото другари, така че той не заслужава подобно отношение от някакви антиобществени провокатори.Нека не забравяме че каквото и да е извършил, след като е в името на партията любима то е правилно и не подлежи на съмнение и обсъждане!

36

дзвероукротител

преди 13 години

Е те това е баш наглия октопод.

35

яааа

преди 13 години

" в интервю за национален всекидневник увери, че няма никакъв конфликт на интереси, и обясни атаката срещу себе си с това, че е засегнал с дейността си интереси на членове на парламентарната комисия за борба с корупцията"Цветанов обясни пред журналисти, че няма намерение да подава оставка.Атаката е организирана от засегнати от дейността му.Намерете разликите!

34

!!!

преди 13 години

Е като Боко си е назначил *** министър, та к'во?

33

ххх

преди 13 години

Нека да прегледат и роднинските връзки на политиците ;), кой къде какво длъжности заема, а не само тоя дърт ***. После да говорят смешници.

32

marks

преди 13 години

eto tova sa kadrite na bsp, svinari, ovqari, mesari, niama edin po-obrayovan i chovek s idei

31

Анонимен

преди 13 години

Оле,на Бъзиката Иван Сестриния Син:) Ало,Кукушлев,а ти на кой си брат'чед?:):) И той ще гони заможните,мама миа,пълна пародия на държава сме....

30

лъвица

преди 13 години

Де да беше само той......но най -малкото трябва всички да върнат парите...

29

Спомням си...

преди 13 години

Спомням си, беше 1990 или 1991 година, когато в Бургас изведнъж се появи някакъв Свободен университет ( по късно и до сега това нещо се нарича Бургаски свободзен университет). Тогава този СУ беше ЕООД, търговско дружество собственост на "Мултигруп". По онова време време този Кушлев беше шеф на овцевъдната ферма на "Мултигруп" в Странджа. Незнайно как собствениците на СУ му лепнаха научното звание "професор". Съжалявам, но в последните 10 г. той наистина е професор, стадото са други, като нас.

28

Анонимен

преди 13 години

***! тоя само кучето си не е назначил като охрана !