111

българия над всичко

преди 13 години

Време е за промяна , време е да изгоним крадливите компании , които крадат парите на народа . Време е да национализираме всички посредници и монополи , време е този народ да се събуди ,

110

Анонимен

преди 13 години

Ето затова не пиша от регистриран ник. Каква полза от такъв ник, като платените герберастки *** крадат никовете и пишат простотии, с цел да си заслужат надниците. Тези нагли мошеници управляващите, вместо да покажат мъжество и да подадат оставка, продължават да се лигавят и да се оправдават с някой друг. Каква полза да се пишат 'мъжкари', като делата им са абсолютно ***. А е казано в Библията: по делата им ще ги познаете!

109

зак

преди 13 години

До 88 Браво Анонимен ,изпрати им полови привети на "драскачите"!!!

108

до 103

преди 13 години

Бе ти не помниш ли, че Бойко получи докладите от "съвестният гражданин" Алексей Петров?Това беше началото на компроматната бойна, за преразпределяне на контрабандата.А за тоя *** не ми се говори. Хората са измислили дума за такива като него - ***!

107

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Стих посветен на крадеца на профили.Хей ти ГЕРБерче платено, хич не си ти надарено. Мозъчето ти е гладко,с размера е на ядка. Плащат ГЕРБ на ***,Да защитават техни мафиоти. Мъка страшна са за всички, Тез Калинки и пчелички.Със успех по-малък от три,Ти за митницата май не си.Та за това те трудоустроиха,Тук на нюза във тепиха. Само че си без акъл, И ще те разтелят като чакъл. Смешни, жалки герберасти,Супокойте ваште страсти. Свиквайте със мисълта,Че изпускате властта! Истинското СеРеСе, Не можете да го манипулирате! Хората го виждат знам,Кой е пич и кой ***!

106

GLEN

преди 13 години

Егати НАГЛЕЦА!

105

Бай Ристо

преди 13 години

Трактора си смени слугата- Яне подаде оставка с другата прислужница маминото синче Семов......да видим кой ще е следващия бушон?

104

до глупака

преди 13 години

не говори на хората че тройната коалиция ще дойде , винаги ще има алтернатива и на тях , те това искат да си мислите че няма алтернатива и дави гласят , но се видя че народа в арабският свят не търпи , трябва национализация , на заграбеното , трябва да се изгонят посредниците като еон , чез , евн , да се национализира отново вик и крадливите телекоми - това е истината , парите да не излизат от бг катто става сега - това е парвилният път , който иска да прави бизнес в бг 50 % наема българи .-

103

Анонимен

преди 13 години

Ако полицаите не признават Цветанов за свой човек, значи, че Цветанов не е корумпиран и наистина иска да пребори престъпниците. Голяма част от полицаите са корумпирани и работят заедно с престъпниците. Като пример соча: Свободната продажба на дрога, проституцията, обирите посред бял ден и други, а кварталните не правят нищо, напротив бавят следствените дела с месеци в услуга на престъпниците, а издирвани от полицията престъпници свободно си живеят под тяхна закрила.

102

Анонимен

преди 13 години

защо да подава оставка, за изтекла информация?Станишев като му изчезнаха 4 секретни доклада, да не би да подаде оставка?

101

NAGAL SI CECO

преди 13 години

VSEKI DRUG ISKAM DA ME UPRAVLQVA SAMOP NE CECO I BOIKO MOLQ SE MOLQ SE DA SE MAHNAT TUKA TOZI SAIT GO GLEDAT PONE 15000 4OVEKA NA DEN SAVETVAM GI I TE SA6TOTO DA NAPRAVAT ZA6TOTO KVO DA GOVORIME VIJDAME LI REZULTATI NIKAKVI NARODA GLADEN BEDEN OZVEREN KOGATO VIE *** NAPRAVITE NA NARODA ZAPLATITE PO 2000 LEVA NE VQRVAM DA VI PLUQT SAMO 4E TOVA 6TE STANE KOGATO CECO NAGLIA SI DADE OSTAVKATA DEMEK NIKOGA NE NAGLITE SA NAGLITE CECO TI SI NAGLIA

100

Idiot

преди 13 години

"Бил концентриран в работата си и в раждането на третото му дете"Имам чувството, че той ще ражда и то докато е наработа...Аз ли полудявам?

99

Nеrealen

преди 13 години

Браво приятелю СeСеСеРЕ (СеРеСе) !Разбрал си за какво точно става дума. Точно така. Цветанов засегна много интереси, на стари, номеклатурни червени кадри и те сега търпят загуби с много милиони. Атаката срещу него е съвсем естествена.

98

Анонимен

преди 13 години

Когато дойде Цветанов на власт спряха отвличанията, магистралните грабежи, убийствата и тежката криминална престъпност.Поне това неко му признаем.Не виждам защо трябва да си подава оставка, за момента си върши работата.Преди да ми обясните че се е увеличил делът на битовата престъпност да ви кажа че той се е увеличил и в Германия с 9% за миналата година.Това е в следствие от кризата , но никой не иска оставката на германският вътрешен министър.

97

1234

преди 13 години

Вече не ми пука дали Президента и Премиера ни ще бъде от турски произход ! Искам да живея добре !

96

Червенотиквеновчета

преди 13 години

Като деца използвахме една думичка - червенотиквеновчета. Винаги съм се чудил какво означава.Днес след появата на ГЕРБ вече знам - това са привържениците на червените милиционери от ГЕРБ, с водач Тиквата. Та от там - червенотиквеновчета !!! :)

95

Анонимен

преди 13 години

А сега бъдете малко честни, който пише от служебното ПС + , който от собственото -.

94

гуньо до: MUFC

преди 13 години

Как не ти омръзна да оправдаваш безхаберието и наглостта на управляващите като плашиш с комунисти и турци ако видите ли ГЕРБ бъде свален от власт. По-тъпо нещо не бях чувал. И за сведение антикомунист съм и недолюбвам ДПС.

93

do 80

преди 13 години

Нещо плашиш ли ни, к'во ли?Запомни неграмотен гейбърист, един бит струва колкото 10 неб ити!Я тоя наглец, дори и да го хванат , че гепо, пак ще каже, че не толкова актуално за хората.И тъпата му мисъл че "публичното пронстранство" не са хората, направо ме уби!Хем ***, хем нагъл! Да си ходи, като не може да сложи ред в МВР!

92

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

"Цветанов не мисли" това трябва да е заглавието. Фанал неколко тира с цигари а сега ще изпуши цигарите с колегите си. Това му е цялата работа. Няколко тира. Иначе всекакви акции с крещящи имена, но нито един осъден. Защото Цвъцьо не мисли.