96

Анонимен

преди 13 години

Съпредседателят на дясното обединение Иван Костов: Възможно ли е някой да стои на тази трибуна и да казва, не на лекар, а на последния човек, на последния гражданин в страната: Ти си изверг! Ти си убиец на деца!" Не е възможно. Трябва да го защитим. Как иначе?! Кой да защити тези хора, ако истината е на тяхна страна. Призовавам Народното събрание да не бяга от тази отговорност, защото така както започна да бяга от всички теми, ще добяга до предсрочни избори".

95

Аз

преди 13 години

Най-странното е, че човек с ниско образование, съмнителна кариера (и съмнителни доходи) и с изключително нисък коефициент на интелигентност е стигнал до такъв висок държавен пост. Мисля, че останалите странности произтичат от тази.

94

Българин

преди 13 години

Като какъв комунист мълчал, бе !!! Я го дайте на мене - аз съм чел в книжките какво са правили с комунистите преди Девети, да го видим толкова ли е отворен !!! А на всички ***, докарали ни на власт това престъпно правителство - ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!

93

Анонимен

преди 13 години

Тоя никога ,ама никога няма да подаде оставка сам.Трябва да му се поиска и то много настоятелно, но Борисов не смее.

92

Аз

преди 13 години

Ако е мълчал като Антон Иванов пред Гешев..... Те май всички червени *** са мълчали така.

91

курбалаев до el40

преди 13 години

проблем???

90

Анонимен

преди 13 години

Странно е, че един човек с нискоразрядно образование и съмнителна професионална и политическа кариера, заемащ висш държавен пост може да разтърси толкова сериозно държавата. Още по-странно е, че държавата е впрегнала цялата власт, включително и прокуратурата да го защитава. В каква държава живеем, ние овце ли сме? Ако той няма смелост и доблест да се махне нека ние да му помогнем.

89

Nerealen

преди 13 години

Странджата, ти или си много добре платен или си тотален ***. Как обясняваш 6- апартамента на Цецо, консултациите му, Тео Интернешънъл на Боко? Или и това са лъжи?

88

El4o

преди 13 години

Ееее-крайно време беше да се появи и кУрбалавев- с "***"!

87

Анонимен

преди 13 години

Дали ще е правилно Цветанов да си подаде оставката, заради гафовете със СРС-тата, а Борисов да не я приеме?

86

Анонимен

преди 13 години

До сега съм гласувал само 1-2 пъти но на следващите избори ако мога 2 пъти ще отида, Бойко не може да управлява нищо повече от една пожарна. Преди не се справяше с управлението на София, Сергей му бил виновен. Сега се видя докъде докара страната,сега пък кризата му е виновна, винаги някой ще му е виновен на него. Хората вече не издържат, само за сини зони се мисли, за увиличаване за данъци, нови такси, по-високи акцизи и цени, а относно залатите и пенсийте - да го духаме, него не го интересува.

85

Тихо Цецо отронил

преди 13 години

Не човек, а желязо - казал агентът фашист.Тихо Цецо отронил - не, комунист!

84

Анонимен

преди 13 години

Прави ми впечатление, че от Станишев насам всички комунисти обиждат противниците с "комунисти" :)

83

До 86

преди 13 години

Добро утро и на теб, куха лейко.

82

Анонимен

преди 13 години

NE STEME MOL ISKAME ZATVOR BEEE BEE PEE BEEBEEE

81

Анонимен

преди 13 години

Добро утро на всички трактористи във форума!

80

до Странджата

преди 13 години

Като чета редовете ти и страховитите неща, лъхащи от тях, си мисля, че не заслужаваш името Странджата. Това е един литературен герой, който е олицетворявал любовта към българския народ и е способствал, според силите си, за неговото освобождение. При теб се наблюдава само омраза към инакомислещите, която не може да роди добро. Аз не съм червен, опазил ме Бог, но ми идва страшно, че ще ме убиеш, защото не одобрявам действията на това правителство. А и то май не ни обича нас - хората на България.

79

Анонимен

преди 13 години

KAT NESTETE BOIKO VARNETE SER GEI

78

до 78

преди 13 години

Точно така, ще го върнем, за техниямандат заплатите в страната скочиха 100% а сега при пожарникарчето се върнахме поне 10-12 години назат. Много ни понижи стандарта на живот това момче с неговите простотий и *** да *** на ЕС. всичко вдига, а хората вече изнемогват. Една заплата 400 - 500лв. Една сметка за парно 350лв. Като платиш и останалите сметко и те свършват напълно, айде обяснете ми вие защитницете на Бойко с 0 лева на месец как се живее????????

77

Анонимен

преди 13 години

STIGA MAGISTRALI ISKAMA KOSARI BE SE PEE BBEEBEEE BEEE