82

Анонимен

преди 13 години

току що преброих баба ми и дядо ми - нямах проблеми! :))) Отне ми 10 мин в сайта и 10 мин по телефона докато си намерят и издиктуват данните! :))))

81

до 75 ти !!!

преди 13 години

НЕ Е ЯСНО ПАРОЛА ЛИ ЩЕ ДАДАТ СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ДА ВЛЯЗА В СТРАНИЦАТА ИМ И ТЯ СЪВПАДА ЛИ СЪС УНИКАЛНИЯТ КОД, КОЙТО ЩЕ МИ БЪДЕ ПРИСВОЕН,,,!!! РЕГИСТРИРАХ СЕ И ДОСЕГА НЯМАМ НИЩО НА МЕЙЛА -ВЕЧЕ ПОЛОВИН ЧАС ,,,!!!ЯЗЪК ИМ ЗА ЗАПЛАТИТЕ, ДЕТО ГИ ВЗИМАТ -ИМЕННО ТОВА Е НАПРАВЕНО НЕЯСНО ,,,МАЙНАТА ИМ !!!

80

Анонимен

преди 13 години

с това преброяване дали пращат парола до 9???българска работа пак!!!

79

Анонимен

преди 13 години

Деси,изчакай известно време за парола,бавят се около 15 мин.!

78

ВИП

преди 13 години

Внимавайте когато се броите в интернет..Броите до 31.01.2011 година така че ако някой ваш роднина почина днес 01.02.2011 го броите за жив,но ако се роди дете на 01.02.2011 те го вписвате..

77

до 74 шапка

преди 13 години

Защото се е случвало и преди! Хората помнят! Няма законово регламентирана глоба!!! Ако глобят някого, това веднага се обжалва и пада!!! Не пускайте вълците в домовете си! Не могат да ви глобят! Има и европейски съд! Те само това чакат!

76

ili

преди 13 години

Аз се регистрирах преди 2 часа, и все още нямам паролата ????....дали да не се регистрирам пак , или да изчакам още ? Някой да каже, ако е имал или има същия проблем :)

75

Анонимен

преди 13 години

Аз се преброих към 8:00 часа, за около 10мин. Паролата пристигна на мейла ми веднага. Тоест нямах проблеми нито със сайта, нито с въпросите! Ако някой не разбира въпросите...без думи!

74

Анонимен

преди 13 години

Леле хора, защо си мислите, че крадците чакат информация от лелките-пребройтелки! :DАз, ако съм крадец, ще си набележа средностатистическо жилище, ще наблюдавам известно време и хоп - обирам! Няма да чакам лелки с съмнителна информация! :D

73

NSI

преди 13 години

ne im raboti sajta .... ve4e . v BG vsi4ko se pravi i slu4va vse edno sme edna tylpa ot 6tastlivo usmihnati maloumnici: 6e napravim , 6e spestim i nakraq osirane ;-)))

72

тино

преди 13 години

СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ МОЛЯ ВИ!!!Току що приключих с преброяването за точно 30 минутки с чуденето на някои въпроси.Този път всико си е наред,така че стига сте критикували от любов към спорта а влезте и се убедете сами,колко е удобно.p.s.Аз само не мога да си обясня как ще пресекат попълването на невярна информация,като например:някой който живее в София да речем,а попълва,че живее в родното си място.

71

хотелиер

преди 13 години

В момента в България е пълна бъркотия с личните данни.Първо - никъде контролните органи не проверяват хотелите имат ли права /документи/ да изискват личните данни на клиентите, както са банките.Самите клиенти отказват да си представят пълните данни, както е по адресна карта.А там е пълен абсурд - иска се и рожденна дата, и ЕГН? А самите паспортни служби доколкото знам проверяват картите по ЕГН - за какво са тогава адреси, номера на лични карти и т.н.Докога ще е тази бъркотия ?

70

до 64 шапка

преди 13 години

като толкова искате да знаете битието на хората, защо не пратите по домовете данъчни инспектори да правят опис, а някакви случайни лелки и потенциални крадци. да, гарантирам, че информацията ще изтече при крадците! гарантирам! всеки мошеник може да бие два шамара на лелката и да и вземе листовете. да не би да ги пазите или? гарантирайте ми даже минимална сигурност от защита на данните. чакам, гарантирайте! не можете, защото сте елементарни, защото сте некадърни и защото сте шапки до един!

69

400 000 в сек.

преди 13 години

Сайта е "мъртъв" , от два часа опитвам и въобще не мога да вляза, нека вметна, че имам директна оптична свързаност и скорост 50 Mbps. Тия лъжливи *** да си бяха оправили сървърите, а не по всички новини да слушаме че няма проблем и ще поемат по 400 000 заявки в секунда...

68

Деси

преди 13 години

Не получавам парола за вход в системата, някой има ли същия проблем???

67

do 64

преди 13 години

до 64 шапка:като не трябва да сме параноични (опитвайки се да забравим злоупотребите с лични данни, разговори, инфо... в последно време и които герб не може да гарантира по никакав начин, че няма да се случат. знаейки какви калинки и малинки седят по бюра), защо в анкетата не сте поставили само име и вазраст. освен това имате даначни декларации, егн-та и т.н. За какво ви е това преброяване, ако ли не и единствено само с користни цели? изключвам поредната далавера като вариант. сайта не ви бачка

66

123

преди 13 години

Аз се спънах на страницата за семейство и домакинство...ядосах се и затворих,утре дано мръдна с крачка напред..

65

momakat.net

преди 13 години

Толкова е по-удобно по интернет. Може да разгледаш всички въпроси, а има и разяснителна бланка, която обяснява всеки един върпос:

64

ха ха

преди 13 години

За всички, които ги тресе параноя - разгледайте анкетната карта, не хапе и не, не иска да знае колко телевизора имате! И имате право да не допускате преброител у дома, а само до входната врата.

63

до 24

преди 13 години

благодаря ти,защото мислех,че трябва първо и-мейл и парола,и тогава регистрация. както ти ме посъветва-първо се регистрирах,те ми дадоха тяхна парола...и 30 минути стигнаха някяк си. оправих се,само не схванах,защо веднъж живея сама и съм си глава на семейство,а по-надолу ...нямало семейство от 1 човек ?????????? това с домакинство и семейство си беше каша.ама-дреме ми. нали отървах 120 лв от глоба за непреброил се. вече съм ПРЕБРОИЛ СЕ !