13

Безпристрастен

преди 13 години

Не прехвърляйте проблемът от болната глава на здравата" Цветанов и сие "оплескаха" нещата ,а сега друг им е виновен.Стига .Не "пасем трева"

12

Мишо Бирата

преди 13 години

Наздраве!

11

Анонимен

преди 13 години

ТОЧНО ЗА И.КОСТОВ НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА?

10

redordead

преди 13 години

1984 си стана факт...и ако в много държави е постигнат баланс на това видеонаблюдението да се позлва за озаптяване на престъпницте, то в БГ нещата са си точно като в книгата на Оруел - ББ ни прави на маймуни и сам си гласува за себе си...чудя се дали това не го е научил от любимия си вижд - Тодор Живков...?

9

Анонимен

преди 13 години

Европарламентът изслушва Цветанов за безконтролното подслушване до две-три седмициВъзможно е вътрешният министър Цветан Цветанов и председателят на парламентарната подкомисия за контрол на използването на Специални разузнавателни средства (СРС) Явор Нотев, да бъдат изслушани в Европейския парламент заради скандалите с безконтролното подслушване отстрана на МВР, от което вече пострадаха високопоставени държавни чиновници, министър и дори самият премиер Бойко Борисов. Съобщението беше направено от българския евродепутат Станимир Илчев, който каза, че групата на либералите, в която членува е изпратила писмо до Европейската комисия във връзка със сигнала с подслушванията в България. По думите на Илчев изслушването може да се състои още след две или три седмици в Страсбург.

8

Няма коментари!

преди 13 години

Няма коментари и оценки под статиите в ДНЕС.БГ!Най-вероятно БОПа, ДОТИ или ДАНС, или пък и трите заедно си обновяват архива!Очаквайте акция "Коментаторите"!

7

Анонимен

преди 13 години

opa

6

Инкогнито

преди 13 години

До 5: Като учителя му Тато, нали? А какво излезе накрая - бай Тошо се оказа най-големият лъжец и измамник...

5

Анонимен

преди 13 години

А колко процента вярват на И. Костоф. Когато човек крие нещо, говори много и нищо не казва. Б. Борисов, говори кратко и ясно на моменти и цветущо. И най-важното умее да мотивира хората да работят а не да философстват без край.

4

Amenhotep

преди 13 години

Спрямо Мавъра никога не съм изпитвал и няма да изпитвам топли чувства, но в случая няма да си кривя душата и ще кажа, че е прав!

3

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. Безпомощният ужас върху сивото лице на майката го поразяваше. С тези деца животът на клетата жена трябва да е същински ад, помисли си Иван. Още година-две и ще започнат да я дебнат ден и нощ за признаци на неправоверност. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ.

2

Гуньо

преди 13 години

Е то някой остана ли в тая държава пък да вярва на ББ за тея СРС-та... опс, извинете - 'записи', както твърди Цветанов...Май само 30-те % върли фенове на ГЕРБ вярват все още на всичко което чуят по телевизията; останалите хора май прогледнаха...

1

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов е много хитра лисица!