125

Дядо Йоцо

преди 13 години

Каква приятелка бе, педко? СерГЕЙ ли имаш Предвид?Циркаджия!

124

Анонимен

преди 13 години

Е**х ти смешника,жалък *** смешен ***.Омръзна ми да му гледам разпенената злобна уста.Мафиота си ти бе Яне.Ти с Алексей Петров.То се види от всякъде.Ама след тия злобни нападки без почва ,не знам защо не те вкарат в панделата вече,че ми писна да ти гледам тъпата мутра.

123

Пенсионер

преди 13 години

Нищо лошо не е сторила г-а Фидосова.Все пак трябва да е добре охранена за да се грижи за нашето благо. Цените на храните постоянно нарастват а за да може да мисли Фидосова й трябват много калории.Аз понеже нямам нужда от мислене си купувам един хляб и кофичка с кисело мляко което разреждам с вода също така си мажа филийка с калиакра и това е достатъчно за да доживея до следващите избори.Тази вечер се чувствам като истински европеец защото си купих два кренвирша

122

Абе...

преди 13 години

Със сигурност Яне знае какво говори,много хора го мислят за *** ама накрая ми се струва ,че той последен ще се смее

121

Анонимен

преди 13 години

150 бона - малиии, това са 250 хиляди бири Леденика.

120

Иван

преди 13 години

Всички, които казват, че Яне дестабилизирал ДЪЪРЖАВАТА и застрашавал нейната СИГУРНОСТ, да си спомнят, че ДС се грижеше за ДЪРЖАВНАТА СИСУРНОСТ!Правете разлика между ДЪРЖАВА и ПРАВИТЕЛСТВО!За сигурността на държавата е важно, правителството да не е сигурно, че е незаменимо. Това е демокрацията - властта е на хората, а не на правителството.Другото е "демократичен централизъм" :)

119

малииии

преди 13 години

тука стана като Хелоин бе ,пълно с тикви мутропоклонници

118

Анонимен

преди 13 години

Няма спирка Янка каузата е да разсмива и забавлява народа поредното доказателство за объркана професия

117

Анонимен

преди 13 години

114Кого повтаря бе акне, като пиша за пъри път в този форум:)

116

Ушев=ГЕРБ

преди 13 години

Със ченгета може ли да се спори ? А със ГЕРБаджия е още по трудно :)Гербаджийте повтарят само едно Бойко каза това и точка...Не е лесно да *** а още по голяма мъка е да си ГЕРБаджия...Вече се чудят как да защитават "борците със корупцията" затънали до шия в ***.ата.

115

ddt

преди 13 години

Кой се интересува какво *** педераста на мафията?Само ако може и тъпите медии да го игнорират-това че е *** някаква глупост някъде не значи че е новина,а още по малко някои трябва да я коментира.И докога ще толерираме безнаказаното лъжене на комунисто-мафиотите,най вече по измислените сътрешни блокове?

114

Искра Ф.

преди 13 години

Това ми беше хонорара за снимките ми като фотомодел в календара на Титан АС за 2008г.

113

MM

преди 13 години

Като има толкова доказателства да ги дава в прокуратурата да вкарват всички в затвора и да се свършва с този цирк!Ако са толкова неоспорими колкото миксовете дето "подхвърлят" на Галерия,пак само ще оакат България пред света само и нищо друго.Ако на това *** му пукаше за България и наистина имаше реални доказателства щеше мирно и тихо да ги даде на прокурор,да се свърши всичко за един ден,а не месеци наред да издава по един сингъл на ден и да ни се смее цяла Европа ......

112

Анонимен

преди 13 години

107Че той трактора съда го освободи и Октопода се разпадна, ако не знаеш! И последния излезе:) Хайде дай една бира:)))))))) По възможност "Леденика":) От онази - експертизната:)))))))))))

111

Аз

преди 13 години

Да вервали бе Янке или......мамата

110

666

преди 13 години

Eй *** народ.Като ви чета постовете и виждам как ви маниполират-ако бяхте риби с *** щяха да ви хванат.А този циркаджия Яне да вземе да се покрие-не мой стигна кокъла

109

вцепенен

преди 13 години

Янето като пак е във вихъра си. Чак ми е чудно как не се страхува да говори с такива думи срещу властта. Дали наистина има доказателства щом е толкова смел?

108

до 99

преди 13 години

ПО-МАЛКО МАФИОТИ В ДЪРЖАВАТА - ПО-ВИСОК БНП

107

Руми

преди 13 години

странно ми е дали ако Я. Янев се беше сработил с Б.Борисов сега щеше да хвърчат компромати ??????????????????????????????????Власта е по-сладка и от парите и всеки има цена. Яне и комунистите изтърваха кокалчето и сега злобеят. Жалко, че всичко е въпрос на интереси и няма никаква политика в тази държава.

106

Съвременник

преди 13 години

Яне, комсомолецо никой не те слуша, никой не слуша никой и твойте червени приятелчета. Нагледахме ви се 60 г.Изчезвай !