77

Анонимен

преди 13 години

Ще мине ли,няма ли да мине,не е толкова важно!По-важното е-никога повече БСП на власт!

76

Анонимен

преди 13 години

ВОЛЕНЕ КОЛКО ПАРИ ТИ ПЛАЩА БОЙКО ТА КАПКА ПРЕЗ СЕДМИЦА Е ПО БУТИЦИТЕ В МИЛАНО И ПАРИЖ.

75

1234

преди 13 години

Бравоо, много дясна и европейска партия са Герб, няма що. Опряха до подкрепата на ултра-лява фашистка партия, създадена от ДС, чийто лидер е подиграван из цяла Европа заради изцепките му в Луфтханза. То не че и на Бойко не му се подиграват вече, ама и той толкова си може.

74

Обядвал

преди 13 години

Ох хапнах сега и ако не ми вдигнат заплатата до довечера нищо няма да хапна.... до довечера!!!

73

jlklhk

преди 13 години

А на мен ми обеща звездолет, командирът на който ще съм аз. Пътниците са от БСП и ДПС. Дестинация - далече, много далече в безвъздушното пространство.

72

ГЕРБ-това е бирата

преди 13 години

На 27 ноември 2009 г. Леденика АД, собственост на Михаил Михов Бирата, взима кредит от 2 млн. лв. от...СИбанк. В замяна на крупната сума Мишо Бирата залага цялото си търговско предприятие като обезпечение по кредита. Крайният срок на погасяване на сумата е 20 октомври 2014 г. Това си личи от копие на договора между Леденика и СИбанк, което бе получено в редакцията на Галерия.Както е известно, съвсем доскоро акционер и шеф на Надзорния съвет на СИбанк бе не друг, а приятелката на премиерата Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Три месеца след сключването на този договор през ноември 2010 г., лицензът на Мишо Бирата за производство на пенливата течност е отнет заради многобройни акцизни и данъчни нарушения. Целият му бизнес увисва на косъм. Логично, в тази ситауция той не би могъл да изплаща кредита си към банката на Цветелина Бориславова.Това е класически пример за конфликт на интереси. Премиерът натиска шефа на митницата Ваньо Танов да спре проверка в предприятие, което има финансови задължения към банката на жена му!, коментират юристи.Излиза, че семейството на премиера е имало личен интерес бизнес неприятностите на Мишо Бирата да се разминат и той да продължи да произвежда алкохол необезпокояван от държавните органи.

71

гурбетчия

преди 13 години

Старата песен на нов глас! За съжаление една шепа хора си играят с вас както си искат!Мисля,че който и да дойде на власт,все тая!Така е било и така ще продължава-онези меджу 35-40 г. вече нямат вяра и търсят да избягат от Бг.,макар и малко късно.По-младите са настроени патриотично и са пълни с оптимизъм,както бяхме и ние,те ще останат в Бг. и докато разберат за какво става дума и те ще станат на 35-40г. и т.н. и т.н.

70

Виновен

преди 13 години

Viva Volen viva Borisov viva Bulgaria

69

I.H.

преди 13 години

Щото той не дава неговите да бъркат в кацата с меда и следи стриктно, някой да не гепи повече

68

Анонимен

преди 13 години

Аз обявявам гладна стачка до довечера!!!

67

Анонимен

преди 13 години

До I.H.:А защо си мислиш че само Костов ще краде? Те тия неговите депотати да не ядат доматите с колчета? Ако само той ще краде тия за какво да стоят с него? За слава ли? Хайде моляти се

66

jfgfo

преди 13 години

Прегледай се

65

Волен Луфтханзата

преди 13 години

Нашият шеф, пожарникаря, ми обеща да ме уреди отново да ме возят на самолети на Луфтханза, и аз ще гласувам за него!

64

Анонимен

преди 13 години

Синята коалиция Е ЧАСТ ОТ СИНЬО - ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА. КОГАТО УПРАВЛЯВАХА И ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА - НЕНАПРАВИХА НИЩО.

63

jkfkgl

преди 13 години

"ДИЛЕМАТА Е БОЙКО ИЛИ АЛЕКСЕЙ ?" Каква дилема ? Каква шантава алтернатива ни предлагате ? Кой ще гласува за престъпник ?

62

mi

преди 13 години

еййй на всички ви пречи Цветанов, явно ви е нагазил сериозно. Значи браво на него, защото всички останали явно сте маскари, щом толкова натискате да се махне.

61

Надайте се

преди 13 години

Няма да се върне вашата, процесите са необратими.БСП, СДС, ДСБ, ДПС, РЗС, просто забравете за тях, в следващия парламент -- най-много с по 5 - 6 процента да влезат БДП и ДПС.За това, повече няма да можете да крадете изяснете си това и най-доброто което може да правите заемете се с някаква съзидателна дейност и престанете да плачете

60

kk

преди 13 години

Болене,Болене,изобщо знаеш ли какви сте?!Превърна "Атака" в "семейно" ООД!Ще гледаш Парламен на идващите избори през "крив макарон"!Поредното парвеню,което като чуе шумът на ПАРИТЕ занемява ,и е съгласен като *** на всичко!

59

Анонимен

преди 13 години

До 52 Ако вземат от ДПС да подкрепят безрезервно ГЕРБ дали Атака ще застанат в опозиция ?Един ден когато ГЕРБ са сигурни в оставането си при от на недоверие ДПС да си врътне опашката и ГЕРБ да падне от власт :)

58

I.H.

преди 13 години

До 47 първо защото сам човек не може да откраде толкова колкото цялата партия на ГЕРБ дето си мислятче като са взели властта са хванали някой за шлифера. и второ защото все пак Костов разбира поне малко от политика (да не забравяме правителството на Жан докаде ни беше довело). не ме разбирайте погрешно и него го мразя ама....