21

с.

преди 13 години

Той,че има проблеми е факт!Обаче му плякат плѝсчета като за последно!Доста одобряват написаното от него!Изврати се тоя народ!

20

Питър Пан

преди 13 години

Поправете ме ако греша .. но "тикам под дъгата" не е ли точно склоняване към хомосексуализъм.... Някак заглавието и текста на статията не ми се вързват. Психоложката по-скоро ги е "тикала извън дъгата" ако трябва да сме точни ( не съм специалист )

19

До Bob

преди 13 години

Имаш сериозни проблеми, лекувай се!

18

Анонимен

преди 13 години

Виж ся ... от време оно, целта на ловеца е да хване по-голяма *** ... (във всеки смисъл, за който можеш да се сетиш) ... пробвай!

17

с.

преди 13 години

За какво ми е мъжки секс!?Жена ми е егати мадамата!Какво ми пречи да си *** и да си гледам мачове с приятели и на финала да я хавана моята и да и ударя едно здраво е...... на дивана или където реша!????И с нея мога да си гледам порно!Я стига глупости!

16

с.

преди 13 години

Едни от най-ободните думи за българите са *** и ***!Колкото и да се наричат гейчета,ромчета и подобни си остават гадни *** и ***!Факт!

15

Анонимен

преди 13 години

Е да де ....обществото се обезпаразитява от ***-човешките ***......

14

Morth

преди 13 години

Ти направо ги разби!

13

Bob

преди 13 години

Ха ха ха... И как ше накараш един хомосексуален мъж, пробвал секс с друг мъж, да стане хетеро...? И как ще му се намери партньор-жена, с която да си прекарва така добре - да блъскат заедно във фитнеса, да се изпотят яко, да се поборят, да легнат на дивана пред телевизора, да пият бира заедно, да си *** и да се оригват в синхрон, да лъснат бастуните на някое извратено порно, после да се овъргалят хубаво в леглото и да си ударят един здрав мъжки секс...?

12

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да се опитват да накарат нормалният човек да приеме хомотата за нещо нормално, това никога няма да стане.

11

Иво

преди 13 години

ЦИКЛОН Б се използва за обезпаразитяване, ползват го дори в американските затвори. И трудно можеш да убиеш човек с него. Освен това "арийци", колкото и немско да ти звучи всъщност е синоним на "индоевропейци"... Срамота, че си си сложил за име "Рудолф Хес"!

10

roccobarocco

преди 13 години

Правилно а лечебното заведение се казва Аушвиц.

9

Анонимен

преди 13 години

Най гейската нация е Израел.

8

Анонимен

преди 13 години

Всички по-долу пищеши са за психоотделението,да се лекуват от хомофобия!Глупоста и омразата явно са на почит между тях!

7

Анонимен

преди 13 години

По принцип проблема със хомосексуализма е... психологически.Иначе разбира се всеки мъж се ражда различен от жената.От личните ми контакти с хомосексуални знам, че причината да тръгнеш по този път е най-различна:1. *** не иска момче и те възпитава като момиче.2. Страх те е от другият пол и опитваш със собствения си пол. Ако няма кой да ти подаде ръка, тази прозаична причина може да те направи гей.3. Модерно е да опиташ. Този опит е опасен, защото може да те направи гей.4. Има и други причини - например те е изнасилил мъж и ти вече тръгваш по пътя на хомосексуализма.При всички положения гейовете съзнават, че не са хора с нормална сексуалност.Освен това те копират нормалната сексуалност на другите хора. Т.е. в хомосексуалната двойка един играе мъжът, а друг играе жената.Има много случаи на прекъсване на хомосексуалните контакти и възобновяване на хетеросексуалните контакти.Като всеки психологичен проблем и този подлежи на лечение. Не казвам, че винаги може да се излекува, защото това зависи от желанието на пациента.Лошото е, че в съвременното общество не се разбира, че внушавайки на хомосексуалните, че това е нелечимо (или още по лошото - че така са се родили - т.е. генетично) ги лишаваме от надежда за лечение.Както споменах по горе лечението до голяма степен зависи от желанието на пациента. Ако на пациента му е внушено, че болестта му е нелечима, той няма да иска да се лекува, защото няма да вярва, че е възможно да се излекува.

6

Анонимен

преди 13 години

Ваще номера са не по-малко педерастки... пръкне ли се таква статия, веднага почвате да се надскачате кой ще ги заклейми повече и по-брутален начин. Погледнете се как пишете самата дума "***" даже...

5

56

преди 13 години

Хайде още един ще го отнесе заради "великите" права на п.....е с техните номера.интересно дали се е възползвал от леченито.

4

Пфууу ..

преди 13 години

Ето извратената система наречена от масоните иНов Световен Ред и налагана насилствено на света !Това е красноречив пример за нейната извратеност !Вместо да поощрят тази психоложка, че лекува психично болните ***, те я съдят ....

3

Р.Хес

преди 13 години

Арийската наука лекува отдавна всякакви човешки ***!!Лекарството се казва ЦИКЛОН Б!!

2

mm

преди 13 години

някои гейове верно не са наред с главата. едно е да го приемем че си такъв, ама и ти приеми че ти си различния, а не ние. тръгнали да я дават на комисия чак, борят се да са гейове, ц ц ц ...