94

Анонимен

преди 13 години

някой да те е карал на сила

93

Анонимен

преди 13 години

Не е най лошото, че този доктор ще си остане само с това "порицание". Дело, ако има ще се проточи, проточи и накрая ще се прекрати поради "липса на достатъчно доказателства"- Жалко за родителите, че пак ще изстрадат всичко и освен морално ще се съсипят и финансово. Най-лошото, обаче ще е това, че всеки доктор в България, ще се мисли ЗА БЕЗНАКАЗАН и ще си прави, каквото си иска: Сиреч - който както му плати на ръка - така ще лекува! И това за щалост ще продължи, докато съществува корупцията!

92

студент

преди 13 години

медицината е гадна да се учи!

91

kushel

преди 13 години

Истината е, че здравната система се руши систематично вече 20 години. Лекарите са превърнати в търговци и вече не се съревновават по умения и пациентско признание а по спечелените пари. Глупаво е да се търси само следствието, изразяващо се в отделни издънки. Грешката е фундаменталнаи тя е в гоненето на Мамона.

90

Интелектуалец

преди 13 години

Този шеф на ИСУЛ се държи като ***, онзи ден по БТВ яростно защитаваше въпросния доктор, а сега прави мили очи на пострадалите, то и министъра на здравеопазването е същата ***, ако е принципен веднага трябва да смени и шефа на ИСУЛ !

89

Мила

преди 13 години

Лили Игнатова от сърце ти желая същата съдба като на Гери при добрия лекар и големия специалист при когото си се записала... Надявам се, че и за теб ще прочетем във форума, но бъди сигурна, че всички ще сме доволни... Поне името на убиеца да беше написала правилно...Маджунов, а не Маджунски. А сега сериозно - *** на психиатър, полежи в лудницата и документ ще ти дадат!

88

Мария

преди 13 години

Сега, когато твоят земен път завърши,и няма те вече на този свят,когато твоят детски смях се прекърши,остана само споменът благ.Сега, когато извайваме за теб Вселена,закачаме звездите и пеем ти на глас,но когато докосна ни мълвата нажежена,спря дъхът ни пред истинския факт.Сега, когато смъртта успя да те измъчи,и демона уби всички твои блянове за час,тръгваме за справедливост да се борим,за да намериш небесния покой в оня свят..Сега, когато тихо гледаме небето,а ти надничаш пак от своята звезда,спускаш истините да стигнат до сърцето,до хората, събрала ги една светлина.

87

Майчица

преди 13 години

Какво е 1година без права. Нали утре пак ще почне пак да прегледжа.Къдеживеем ние???. Как ще си опазим децата?

86

менгеле

преди 13 години

тоя касап ще кълца наново само след 11 месеца

85

Чоко

преди 13 години

А пък ако това беше моето дете, да знайш Докторе , тогаз аз какъв доктор щях да стана! Малеее! Кви операцийки щях да ти направя! Малееее! И на всичкото отгоре - щях жив да те оставя!!!!

84

2

преди 13 години

вече така смачкаха народа че едва ли имат сили да се борят мълчат и плащат на министри лекари депутати адвокати

83

Мутраген

преди 13 години

Кво стаа тука бе! Кво стаа? Тиа докторя че ни трепят ли? Кво? А бе докторе! Ако това дете беше моето, щеше да се молиш да влезеш в затвора и да не излезеш, докато аз съм жив!

82

ivan

преди 13 години

Kak nego e stram toq *** bil si svarhil rabotata toi taka lisi varhi rabotata da ubie edno nevidno sahtestvo damoga as data lekuvam as htete izlekuvam utrepko takava zatvor za takiva bokluci

81

ангел

преди 13 години

година без право да практикува?! страшно наказание, няма що! затри 4-годишно дете, а за наказание - 1 година почивка.... ненормална държава. или 2 г. затвор, или без право на лекарска практика доживот - или пък и двете. една година почивка е абсурдно неадекватна санкция.

80

българия

преди 13 години

само две думи ще останат в българия сръб и пари много алчни тия доктори за пари

79

Анонимен

преди 13 години

Аз , ако бях бащата , взимам директно пищова от касата и цял пълнител в главата му не мърда .. то в нашата " хубава " държавица всеки за всичко трябва сам да се грижи .. няма полиция , няма съд .. патлака и всичко се решава .. не може в Испания медицинските услуги дори и за чужденците да са напъно безплатни , а тук да се плаща дори за един смотан некомпетентен преглед .. вече 6 години *** не могат да раберат какво имам на крака - киста или нещо друго .. АМИ не знам .. да ти *ба лекарите _)_

78

Белият гълъб

преди 13 години

Едно време имаше един италиански филм - "Бялата мафия". За явно УБИЙСТВО на невръстно дете, т. н. ЛЕКАРСКА ГИЛДИЯ, лишава от права УБИЕЦА-ДОКТОР, една година без право да упражнява провесията. ЕВАЛАААААААА, господа доктори!

77

АЛ ДЖАЗИРА

преди 13 години

САМО ЛИБИЯ САМО ЛИБИЯ ДАЙТЕ МУ ВИЗА

76

Аз

преди 13 години

Ежедневно умират хора, вярно е, от рак, от спин, от множествена склироза и от всякакви нелечими или трудно лечими болести. В ХХ век обаче, да умре четири годишно дете от вадене на сливици, едва ли има друг такъв случай в цивилизования свят. За мен това не е лекарска грешка. Грешка е ако объркаш диагнозата. Тук случаят не е такъв, това е престъпна немърливост и наглост. За това трябва да се третира като престъпление, а не като грешка.

75

д-р Мехмед

преди 13 години

Ако живеехме няколко хиляди километра по на югоизток от тук, за такова престъпление, този *** щеше да вее крачка набит на кол пред входа на ИСУЛ или кучетата щяха да разнасят червата му някъде ...