80

Tikva i Kratuna=gerb

преди 13 години

*** Porizow i Cwrcan Raceplian sa dushata i umyt na bulgraskata nacia!

79

Само ГЕРБ

преди 13 години

нека си ***.....само герб

78

ДО 70

преди 13 години

БРАТЛЕ ЧЕ СИ *** СИ ЛИЧИ ДОРИ И САМО ПО ТОВА ЧЕ СИ КОМУНИСТ.НЕ Е НЕОБХОДИМО И ДА ГО ПИШЕШ.САМО ДА ТЕ СВЕТНА:ПИШЕ СЕ ПОКОЛЕНИЯ А НЕ ПОКуЛЕНИЯ.АЙДЕ ПОЗДРАВИ НА ***.ПОНЕ ДА ТЕ БЕШЕ НАУЧИЛА ДА ПИШЕШ.

77

за 76

преди 13 години

дрън дрън има разрешение от прокуратурата, второкурснико..........има още да учиш :)

76

Анонимен

преди 13 години

i oste po-dobre vodi nestata, Jan4o si 4ete sega lekcii w Plovdiv, a Ceco 4ete sereseta u parlamento

75

Интимно

преди 13 години

Само като погледниш фейса на Цуцко и ти се разваля настроението. Има един тъжен и матов поглед, който може да трогне петдесетгодишни девсвеници и закоравели ***. Те биха му простили гафовете, които твори в МВР, защото гледат на него като на потенциален интимен партньор.

74

Анонимен

преди 13 години

Явно и ти си носен само 25 седмици като Цецо вместо 40,ама не си притеснявай то ти личи.

73

Анонимен

преди 13 години

Цветанов ИЗВЪРШИ престъпление по НК. Това може да го установи всеки второкурстник по право.Българската прокуратура НЕ Е независима - това е ЕДИНСТВЕНАТА причина този човек да не е обвиняем. Причината е политическа,не правна.Върнахме се във времена , в които изпълнителната власт командва прокуратурата - какъв контрол за спазване на законите и социална справедливост бълнувате. Има пълно своеволие. Прокурорчето Кокинов е идеалният пример.

72

Желев

преди 13 години

По примера на Симеон, и ГЕРБ с много лъжливи обещания дойде на власт,а сега искате заради някакви си гафове да зареже всичко и ...на улицата.Това ще е,кога пак ще излъжат хората ?

71

harko

преди 13 години

Нека си трагнат те се оядоха,стига ве4е

70

harko

преди 13 години

Все едно ЖАН ВИДЕНОВ Е НА ВЛАСТ

69

тъп и прост

преди 13 години

Хора осъзнайте се , преди време премиерът-слънце рече тъй -Ако ЦЦ или Мони Дянков трябва да си тръгнат,то това означава че цялото правителство ще си тръгне - все пак това са най висшите министерства ... ЗА ТОВА ДАМИ И ГОСПОДА ОСТАВКИ НЯМА ДА ИМА

68

Анонимен

преди 13 години

ХахахахаДоста време ти отне да го измислиш, ще да си напрегнал до край неврона. Айде сега почини.*** Цецко да те потупа по рамото. П.П: Обикновенно *** като теб са плод на покуления кръвосмешения в семейството.Хахахахаха

67

A татко Цветко?

преди 13 години

ако татко Цветко , таткото шефиор на ДС, е още жив си представям как би погнал с манивелата от запорожеца Цецо Беглецът-лъжецот-крадецот-сересецот

66

И пак

преди 13 години

Станишев искал оставката на ГЕРБ и казал.Цитат: Църрр,църрр,църррррррррррррррА Бойко му отвърнал.Цитат:Ко..Коооо...коот...!.коота....котар!!!..........И котарака изял мишката.

65

harko

преди 13 години

УРУДИ ВЪРВЕТЕ СИ С МИР

64

Келешчо

преди 13 години

"Туй" е голям хитрец. Преметна Боко, че е честен и скромен, преметна ГЕРБ, че той е алтернативата на Боко и преметна цяла България с PR показни акции и тем подобни ченгесарски хитринки.

63

ДО 53

преди 13 години

НЕ ПРИЯТЕЛЮ.СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МАГАРЕТА СА ГО ВТАГАРЯСАЛИ НА ***.ЗАТОВА ТИ СИ СЕ РОДИЛ С КРИВА КОМУНОИДНА ГЛАВА.НО ПЪК ТИ ОТИВА.РОКЕНДРОЛ ***.

62

коко

преди 13 години

Станишев искал оставката на ГЕРБ и казал.Цитат: Църрр,църрр,църррррррррррррррА Бойко му отвърнал.Цитат:Ко..Коооо...коот...!.коота....котар!!!..........И котарака го изял.

61

Анонимен

преди 13 години

След като не компетентен за друго освен да слушка защо дава изявления?Не е бил запознат с тематиката, но прави заключения без да изчака експертизата.Нещо защита ви куца.