53

БЪЛГАРИН

преди 13 години

НЕ РАЗБРАХ КАКВО РЕГУЛИРАТ ?

52

ГРЕШКА

преди 13 години

Защо Абревиатурата се изписва ДКЕВР ,след като е ЧКЕВР - Частна комисия за енергийно и водно регулиране .

51

Елена

преди 13 години

Единствен проблем на Герб е кризата- ако не беше тя, сега щяха да крадът със лопати, ама покрай мизеруването на народа се налага да гребът с шепи- пак става, ама по-бавно от очакваното- стистай доде пуска!

50

Amenhotep

преди 13 години

Вижте го Семерджиев на снимката как се е оял, чак очичките не може да си отвори ... И тоя трябва да брани интересите на все по-бедния народ? Това е пълен идиотизъм!

49

Бай Танас

преди 13 години

Ангелчо,маминСинът ти два зетя да ти доведе,със кожени панталони и фуражки и да го оправят неделно пред целата фамилия за кеф.А дъщеря ти от Амстрердам от витрините да не излезне,и да ти праща парите за Химиотерапия

48

Бореца

преди 13 години

Какво значи корекция на цената съгласно инфлацията!Ако официалната инфлация е 5% защо искат вдигане на цените с 20,30% тогава коя е истинската инфлация тази на НСИ или на монополистите?И ДОКОГА ТАКА БРЕ ХОРА ДОКОГА ЩЕ НИ ПРАВЯТ НА *** И МОНОПОЛИСТИ,*** НИ ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО С ПОЖАРНИКАРЯ,РАЗНИ *** ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ КАТО ТОЯ *** НА СНИМКАТА,МИНИСТЪР ТОТЮ 'ПИЯНИЦАТА' МЛАДЕНОВ!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ *** ДА НИ УПРАВЛЯВА!РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО ДОКАТО НЕ ГИ ИЗБЕСИМ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА ВСЕ ЩЕ Е ТАКА

47

Анонимен

преди 13 години

А въз основа на инфлацията защо не вдигат заплати и пенсии? Кожодери.

46

Gaskoing

преди 13 години

Вие виждате сами, но да кажа... момчета и момичета положението става трагично и плачевно!

45

БАЧКАТОР

преди 13 години

От 20 години насам при всяко правителство се увеличава цените на тока. Мислехме че при ГЕРБ ще е по-различно, но не би! Бойко ако не озаптиш тоя блажен брадат сурат на снимката ТИ ЩЕ СИ ХОДИШ!

44

Amenhotep

преди 13 години

Искам да чуя СРС от разговорите на Семерджиев с Монополистите от което да разбера КОЛКО ПАРИ Е ВЗЕЛ ТОЯ ИЗЕДНИК ЗА ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ВОДАТА И ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ТАКСА "ЕЛЕКТРОМЕР"!

43

Дядо Мраз

преди 13 години

Е как няма да го одобри, нали ще се взимат повече пари от народа, ще има повече пари за комисионни и за подмасата. А това че сега са увеличили с по-малък процент - няма нищо, след 6 месеца ще я дигнем с още толкова, та да компенсираме тези 6 месе;а и никой нема да се усети и да каже нещо. Важно е пари за пиене и за шибане на млади курвентии да има, а и за некое идруго ново мерцедесче, порше или БВМ, и след нас - потоп!

42

Анонимен

преди 13 години

За какво е тогава тази комисия?Има ли един случай,когато е предложено увеличение тя да се е противопоставила?Играта с проценти е чсна -искам 20% за да ми дадеш 10% увеличение.Най-глупавата приватизация у нас е на енергодружествата-от един монопол се получиха 3 или 4.А тъй като тези ,които са ги продавали не са глупави-това е христоматиен пример за корупция в гигантски размери.Какво ли не доводи се използваха за повишение на цените-остана само международното положение да използват.Мошеници!

41

1

преди 13 години

Е как ще посрещам Новата година с надежда, като знам, че тези кърлежи едвам изчакаха няколко дни и се почна- плащаш си осигуровки и ще мреш в болницата, щеш- не щеш; тока родния ще го плащаш на цената все едно го карат от Юпитер; водата ще поскъпне- да, ама братя роми ще продължават да перат гащите и килимите денонощно, превръщайки махалата в блато. Докога? Какво трябва да стане още за да се събудим?

40

Анонимен

преди 13 години

ДКЕВР изобщо не трябва да има. Това не е държавен регулатор, а просто папагали.Като кажат ЕРП-тата вдигаме тока и тея се съгласяват. Излиза че държавата е една безгласна буква

39

УГО ЧАВЕС

преди 13 години

Да се отървете от него изпрате го при мен.

38

222

преди 13 години

Номерата за вдигане на цените в тази комисия са толкова стари колкото е Шушулов. Как може експертите да доказват повишението с числа по утвърдени методики а г-н Семерджиев не ги зачита и ги определя от прима виста. Отделен е въпроса кой финансира при концесия. Аман от урудливи договори в нашата иначе красива страна.

37

Сицилия Моя Родина

преди 13 години

"... и те правят протокол и решават по свое усмотрение, дали има основание за изгаряне на елетроуреди в резултат на грешка на ЧЕЗ". В смисъл, каквато и да е причината, аз съм си виновен, макар и зад сърдж протектор, макар и с модерни бушони и т.н. Все ми е на ъкъла, че ще ми платят нещо! Това е, в България монополистите си правят каквото си искат, особено след като всички са с тях за жълти стотинки комисионни! После *** крадяли кабели и не знам си какво, а парите от ток къде отиват, а????

36

7777777

преди 13 години

pone parite da otvaha v darjavata da ne me e qd ami hranime nekvi 4ujdi kompanii i kapitalisti. taq na6ata darjava ne e li kadarna da upravlqva sama strategi4eskite si kominikacii i da pribira pe4albite?

35

Анонимен

преди 13 години

ОБРЪСНИСА БЕ *** ТАКЪВ

34

Петко Ганчев

преди 13 години

Първо Честита 2011 г на всички Българи -да са живи и здрави ! По темата -ЕРП бяха прададени 8-10 пъти по евтино от себестойноста , виновни няма въпреки че съм сезирал Г-л прокурор , Премир , М-р Дянков -става дума за загуби за Република България в размер на 7 милиаарда Евро ... Всички медни проводници се заменят със алуминиеви , изгорели Електроуредди на Абонати без да се носи вина от ЕРП , по ниско захранване от 200 волта , раздаване на такса Мощност без да има наличност на такава по трансформаторите , одиране на кожите на бедния Български народ , затварянето на 4 Блока в Козлодуй където тока излиза на цена по 1,421 стотинки на Киловат , като същевременно ще строим Белене и ще похарчим 15 милиарда лева за ток който е поне 6 пъти по скъп .... Виновни няма , използвал съм законовия метод -сезиране на Прокуратура , Областен , Премиер , Данс . Възниква един основен въпрос ? -защо ЕРП монтират Цифрови Електромери за които се продава Електроника за блокиране съвсем свободно в големите вериги магазини ? .... Това което съм използвал съм го купил от там -справка -показвано е по всички национални Телевизии от 19 март 2010г . Защо на висок пост във Министерството на Енергетиката имат служител който е агент на Австрийското външно разузнаване и службите са информирани и той ... продължава да си работи там ? Само от спирането на 4 Блока в Козлодуй България ще загуби поне 10 милиарда евро и ще трябва да похарчим още 7,5 за да си направим Белене / -Всичко това ще плати бедния български народ ! Защо не се направи преоценка на продажната цена на ЕРП о 2003 г , държавата да си прибере законно 90 % от ЕВР и те да си платят за това че 7 ползват така метър съоръженията . Къде е дивидента за безплатното ползване на съоръженията от ЕРП , Защо ДКЕВР не е взела Лицензиите на 3 ЕРП за закононарушенията които са извършили . Какво става със безпричинните токови удари по мрежата и скапаните Ел уреди на Абонатите ... Защо Абонатите трябва да отговарят за собственост на пътя която не е тяхна -всеки може да ти разпломбира Електромера и да се обади аномимно че си вземаш ток -нима аз трябва да отговарям че кола на Е-он са я откраднали във Варна и да искат аз да плашам колата в Търново ? Тия направо ни мятат по върбите -имам ? към Премиера -кога ще си спазите закона и ще се Преоценят ЕРП от 2003 Г и Държавата да си всеме собственоста ???? какво става със дивидента на ЕРП ? -някъде се губят едни 500 милона лева ,Аз трябва да спя за земята като куче за да може тези да ни дерат кожите -ало аз не съм *** -за другите -веки отговаря за себе си ! А от ЕРП как би им се отразило на всеки кръгъл час вечер 19 , 20 , 21 , 22 часа за по 3 минути да се включват по 10 Киловта в мрежата ----тази мощност която им е разрешена от ЕРП по закон ? И да попитам какво търси П-р Тасев в новото Гражданско сдружение ...