63

Анонимен

преди 13 години

как ги точат тея ддс-та балиго...На нас имаха да ни връщат 6000 лв ДДС от юни и юли, е сега ни го изплатиха, пък измамите за милиони като че ли си вървят с пълна сила.. А уж щяха да изплащат ДДС до месец, за да не влачат оборотните пари на бизнеса.

62

БГ

преди 13 години

"Депутатите" от бсп, дпс, рзс да бъдат изведени с чували за смет на главите през задния вход на парламента, натъпкани в няколко затворнически "Чавдар"-а и в затвора!

61

Анонимен

преди 13 години

до 54Лошото е,че се въртят и сега бръмчат при други.Ще мине време и пак ще те посетят:(.Само топене му е майката,но след това нали знаеш....Сано да свърши, но като знам как комунист частник не търпи....

60

Българин

преди 13 години

До 51-вияДнес, 20.12 бях в офиса на една строителна фирма. До сега е построила две големи сгради, едната - 8 етажен бизнес център. Заприказвахме се с единия от собствениците, по едно време в стаята влезе човек. Собственикът го поздрави, пита го къде работи (стана ясно, че е бил досега в данъчното) и от дума на дума, се изтърва, че сградите се строят с ... ДДС. Той не е червен. Нито син. Нито от ГЕРБ. Той е ПРЕДПРИЕМАЧ!Пък държавата - кучета я яли.

59

до 55

преди 13 години

Бойко и компания, ако продължават да си следват предизборната платформа - ИНФРАСТРУКТУРА И БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА, ще изкарат не един, не два, а пет мандата..Това са ПЪРВИТЕ, които правят, ако не всичко - то не малко от предварително заявеното.

58

Гошо Тъпото

преди 13 години

Тоя Керкенезов,още ли ръси ....мозъци в Парламента;докато има такива като него в БСП-то и то...дупетати,редовите членове ще видят правосъдие от ... червения съд,през ...крив макарон.

57

КИРО ПИТОНА

преди 13 години

ЧАКАМ НОВИТЕ БУЛКИ ОТ ДПС И БСП В СОФИЙСКИЯ

56

Анонимен

преди 13 години

Айде да видим сега как ще се ''мачкат '' дела в съда ...

55

Анонимен

преди 13 години

Защо си мислите,че този съд ще осъди някоя голяма клечка?Не се заблуждавайте.Всяко чудо за 3 дни.Не ,че не ми се иска,ама нека гледаме реално на нещата.Гарван гарвану око не вади!Бойко няма да е вечно на власт.Какво ли му гласят като го свалят един ден?Не случайно задели женските пари за черни дни.Нали един ден и той ще трябва да се откупи.

54

до 50 от 40

преди 13 години

Надявам се да не си прав, но след затягането на разни "инспектори", ръководители и други клиенти на съда от НАП, ние ядове повече не сме имали. А ми беше писнало да ме изнудват до полуда.Ама какво да правиш, ако не платиш- спираш за месец-два, докато решат, че вече нещата "излизат в системата" и междувременно направо да освобождаваме служителите..Бяхме учтиво посъветвани да си плащаме...

53

Prokurora

преди 13 години

Ne za6tiavam kradcite izob6to.Samo 6te ti kaja, che BB jiv odra Gergov s 10 miliona evro, Dogan s 5 i 4erepa s 5...kesh!!!! Da ne gi zaka4a.E, pipna li nqkoi dosega? i nema da pipne!!! parite se iznasqt navun. razbra li?Koito ne pla6t otiva na mainata si...i na tozi sud. Gergov be re6il da bega no se razbraha.Za6to ne se zaka4a Emel Etem? Milioni otmukna i...edno ni6to!! Horata na BB vzimat 55 hilqdi evro za da pusnat konteiner s cigari.Stani6kata vzima6e 22 hilqdi. Mnogo sa 4estni i tezi nali?

52

Анонимен

преди 13 години

НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СЕГА ВСИЧКО ЩЕ ТРЪГНЕ ПО МЕД И МАСЛО С ТОЗИ СЪД.КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ВСИЧКИ СИЛИ ДА ПРЕЧАТ НА РАБОТАТА ЗА СЪДА

51

Анонимен

преди 13 години

Като започне работа новия съд , цялата група на бсп , през задния вход на парламента в един камион и на съд !

50

Анонимен

преди 13 години

до 40Абе има си го още.Късметлия си ,че на теб още не ти се е случило пак.

49

Анонимен

преди 13 години

Край на отлаганията на дела поради болест на обвиняеми и адвокати

48

БГ

преди 13 години

ТРЕПЕРЕТЕ ***! БСП, ДПС, РЗС, ПАНДИЗА ВИ ЧАКА! ХА ХА ХА ХА ХА

47

Анонимен

преди 13 години

Нема такава държава.

46

Prokurora

преди 13 години

Shte ti se sluchi..pochakai oshte malko!!!!Da poogladnejat!!

45

Деян

преди 13 години

Реалистче съм! Не съм нито комунистче нито герберче или там каквото друго искаш. Радвам се съм се научил да мисля преди да говоря, а не да си използвам главата само за шапка и да гледам телевизия!

44

Анонимен

преди 13 години

ВКАРАЙТЕ ГИ ВЪВ ЗАТВОРА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ШУШОМИГИ