143

Анонимен

преди 13 години

БРЕЙ, ХОРА ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? ДАНЪЦИТЕ НЕ СА ПИПАНИ!!!! НЯКОЛКО КВАРТАЛА ДО ЦЕНТЪРА СА ГИ СЛОЖИЛИ В ЦЕНТРАЛНА ЗОНА И ОТТАМ ИДВА ЗАВИШЕНИЕТО НА ДАНЪЦИТЕ ИМ!!!

142

ВИВА

преди 13 години

Аз тия от витошката яка не ги мисля....... мисля себе си.На баровеца с голямата къща ако му вдигнат с 90 лева данъка не го мисля............. Ама моя ако скочи от 400 на 600 почвам да се замислям.И кво му е елитното на "топ локейшън"-а Зона Б 18, а? Пазара Д.Петков и *** ли?

141

Анонимен

преди 13 години

Някой може ли да обясни смислено за какво е този данък? Земята е моя къщата е моя плащам ток вода какъв е този данък и за какво.

140

Президент на РъБъ

преди 13 години

Само между другото - всички любители на БСП трябва да хвърлят къч в момента от радост, щото вдигането на данъците е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО лява политика :)

139

Президент на РъБъ

преди 13 години

135 - може да съм ***, може да съм ***, ама 280лв за двустаен в Младост и Люлин е лъжа :)А и ако твоя е двустаен - ако ще да е на *** на коня - пак няма такъв данък :)

138

Serbest Korkmaz

преди 13 години

*** смешен, скрий се в мишата си дупка!

137

ДА

преди 13 години

Как си прехвърлят топката-сега ГЕРБ вдига данъците,а БСП са против,а после обратното-а за народа никой не мисли.

136

търкалета

преди 13 години

Вече на увеличението на данъците "справедливост" ли му казват? Има много дето трябва да получат справедливост. Чета ви мненията, мили сънародници, и се питам: добре, високи са данъците, но защо се обиждате на "граждани" и селяни", "столичани" и "провинциалисти"? Не е ли по-добре да зададете въпроса:"Какво получаваме срещу високите данъци?" Плащането на данъци е като пазаруването в бакалията - повече пари, повече сирене. Ето това е! Никой не се отчита пред гражданите, а ние плащаме като попове.

135

Анчо

преди 13 години

Бий шопа, бий шопа! :)))

134

ми

преди 13 години

Съвсем дипломатична политично е редно да помолим правителството да напусне държавата България .защото единственно коренните й жители са най ощетените.

133

Честито !

преди 13 години

Да са им честити допълнителните 20 лв. данък на софиянци.Тази година 20 лв. , догодина 200 лева отгоре за панелката.

132

123 и 128

преди 13 години

Много добре знам каква е. За канализацията не си прав. Зоната и Лозенец си имат. А тези от Витошката яка по цени надминават центъра, но там няма канализация, справка наводнената южна дъга, която пак за щастие без проблеми остана. А и там не ги мисли.

131

Анонимен

преди 13 години

"Супер новина , дано секирата е по яка.А догодина 2-на.Всички софийски бекове трябва да бъдат секирени мнооого яко. ""софийски бекове"???? ХъТи да не си "селски нападател" че да ги мразиш толкова. Нема значение.Стана ми ясно, че си футболист. Тогава простотията ти е простена.

130

тъпанарин

преди 13 години

Хайде сега хора на нещастните форумни оплаквачки да почва да циври в тон сега!

129

Amenhotep

преди 13 години

128"Топ локейшънс"Ти виждал ли си к`ва свинщина е тоя "топ локейшънс"? Та половината от тоя "топ локейшънс" няма канализация бе човек. А и от "топ локейшънс-а" се почва и после ще сложат и по 5-10 лева и за "лоу локейшънса" и гледай бонус за СОС-а от 70-90 млн. на година... Ама иначе е криза ... Но имаме да строим стадион, лувър и лъч на метрото до Пернишкия Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура.

128

Berhilhn до 131

преди 13 години

И на теб.

127

Анонимен

преди 13 години

*** ***, селски - аз плащам не 280лв, а 640лв - апартаментът ми е на ул.Черноризец Храбър, ако въобще знаеш къде е това

126

Президент на РъБъ

преди 13 години

Бреййй - не знаех, че в Люлин и Младост нямате улици :) Щото другарят с 280-те лева данък ( което е абсурдно и направо лъжа ) каза, че имал жилище, а нямал дори улица на която да е то :)И пак казвам - това, че в Люлин и Младост за две стаи се плащат 280лв данък сгради е лъжа :)

125

123Село

преди 13 години

Супер новина , дано секирата е по яка.А догодина 2-на.Всички софийски бекове трябва да бъдат секирени мнооого яко.

124

Анонимен

преди 13 години

123 - преведи ако обичаш какво е ТОП ЛОКЕЙШЪНС, все пак не всички сме учили ингелизки като вас богоизбраните синчета на партийната номенклатура