58

HD

преди 13 години

Ако маймуни отглеждаха децата дали нямаше да се справят по-добре във всяко едно отношение? И таз сега като влезе в затвора с наште пари ще трябада я храним .... ужас

57

SAW

преди 13 години

И само като си помисля, че от мойте данъци и плащат детски на тая...

56

Amenhotep

преди 13 години

Както тая е казала на кмета "ще направим ново" ... Незнам, защо вообще я наричате тая гад "майка" ... тая е само БИОЛОГИЧЕН РОДИТЕЛ, но ей Богу, това не е майка! Всеки нормален човек, ако си затрие детето ще изпитва скръб, угризения, мъка, безпомощност и още една камара отрицателни ЧОВЕШКИ чувства ... но това ... нещо ... то нито чувства вина, нито му пука ... Подяволите, та дори гризачите се грижат по-добре за малките си. Дори някои видове жаби полагат повече грижи за потомството си!

55

анонимен

преди 13 години

На *** трябва да им се забрани да раждат повече от 2 деца,да се хванат на работа а не народа да ги издържа.Плащаме им парно,ток,вода а и безплатен градски транспорт.

54

Говедарин

преди 13 години

Ми да! Требе да се използва десетилетието на ромското включване за нещо!Предлагам да включим ситe... В ел. мрежата... :DИ без друго цицат ток безплатно... :D

53

до коментатор !!!

преди 13 години

Прав си ,но има изход ,АКО САМИТЕ *** НЕ СЕ РАЗСЕЛЯТ ИЗ ЕВРОПАТА или НИЕ НЕ СИ "ВНЕСЕМ" БЪЛГАРИ ОТ ЧУЖБИНА ,ТА МАЛКО ДА УТИХНЕ ЕТНИЧЕСКОТО НАПРЕЖЕНИЕ ...!!!Всички приказки за ИНТЕГРАЦИЯ СА ФАНТАСТИКА... !!!Както виждате *** ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ точно такива СОЦИАЛНИ АУТСАЙДЕРИ, КАТО САМИТЕ ТЯХ...И ГИ ХВЪРЛЯТ НА ШИЯТА НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ...!!!СУТРИН В МЕТРОТО Е ЕДИНСТВЕНОТО МЕСТО, В КОЕТО НЕ ВИЖДАМ *** ...ЗА СМЕТКА НА ТРАМВАИТЕ И РЕЙСОВЕТЕ ...ТАМ ТЕ СА ЦАРЕ !!

52

mm

преди 13 години

Както казват хората в другите коментари, имаме нужда от десетилетие на Ромската кастрация.

51

паь

преди 13 години

до: коментаторда! М___

50

коментатор

преди 13 години

Така е. Европейците сами си го навряха. И те едва сега ще започват да го усещат все по на вътре. Лошото е че се оставихме и на нас да ни го вкарат.

49

от 66

преди 13 години

Мисля, че такива стипендии биха стимулирали интеграцията. А и биха развили отговорност и у самите деца.

48

Анонимен

преди 13 години

Държавата да обособи фонд и да дава по 5 000 лева на всеки *** който се кастрира доброволно.

47

1

преди 13 години

Мда- за тези май важи приказка на един ***, който наблюдаваше децата си:" Тези ли да ги изкъпя или да родим нови?" Едно повече, едно по- малко- за тези няма значение- нали са инкубатори за разплод на жива крадяща, просяща и проституираща плът. Е, както казваше един човек- от това хора няма да станат.

46

Мимоза

преди 13 години

Миналата година по това време, умря от старост кучето на майка ми и баща ми, те и двамата бяха разстроени и плакаха поне един месец, дори на самите празници се сещаха и плакаха...Чак се бях притеснила за тях! Едвам дочакаха, докато намерим и купим през февруари друго куче, та чак тогава се успокоиха нещата. Представете си само за каква любов и привързаност става на въпрос към животно, а тази НЕ СТРАДА за дете! За какво говорим! Каква интеграция, какво ромско включване...

45

66

преди 13 години

А не може ли изобщо без детски? Вместо детските - да се дават нещо като стипендии на децата, които се учат добре и имат определен успех. Не зная, нещо подобно - да се ценят знанията и отговорността, а не бройката...Тази жена представлява крайната деформация на разбирането, че раждаемостта трябда да се подкрепя на всяка цена.

44

паь

преди 13 години

до коментатор:трагедията е, че вевропа това вече е тежък проблев и нации като германия и англия ще влязат в тази война до 10-тина години, т.е. преди нас. Помощ и здрав разум от никъде!!

43

МЕН

преди 13 години

Направо за крематориума са

42

Един Българин

преди 13 години

К'во толкова ще си направи друго? Детски до 3тото дете!!!

41

Анонимен

преди 13 години

НАЛИ Я ВИДЯХТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,НО АКО БЕШЕ САМО ТЯ С МЕД ДА Я НАМАЖЕШ...!!!В МОМЕНТА Е БРЕМЕННА ,А ТАКИВА СА 6-700 000 души -*** ...!!!НИКОГА В ЖИВОТА СИ НЕ Е РАБОТИЛА -ТЯ САМАТА ГО КАЗА ,НО ВСЕКИ МЕСЕЦ И ПЛАЩАМЕ 300 и КУСУР ЛЕВА И СЕ ЖАЛИ ,ЧЕ НИЩО НЕ И ДАВАЛИ,,,!!!МОЖЕМ ЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА И З Д Ъ Р Ж А М Е ТАЗИ НАПАСТ И ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ НИ СЕ ВДИГНЕ СТАНДАРТА ,,,!!!!!!!!!!!!!!!

40

коментатор

преди 13 години

До 15 максимум 20 години тук ще избухне тежка гражданска война. Двата вида които населяват тази страна не могат да съжителстват заедно и единият просто ще трябва да си отиде по един или друг начин. Просто вече е неизбежно.

39

mda

преди 13 години

до докторите:тази гадина ще ражда след месец-дваза Бога, стерилизирайте я!!!!!!!!!!!