108

Кочо

преди 13 години

А бе хора, тук не става дума за частни фирма, тук става дума за държавна фирма.В частния сектор собственикада си дава каквото иска.Но тук две години ни протръбиха ушите, да траем, да стискаме, да незнам какво, защото държавата няма пари, защото е криза, защото предишните окрали всичко. И в същото време и миналата година и тази - Бюджета за едни има, за други - стискайте, надявайте се,след една, две години ще видите рога на ... незнам какво.Така че не бъркайте, частника с държавата

107

Анонимен

преди 13 години

Бойко, Цецко, Плевнелиев... хайде да си взимате торбичките и да ви няма... еничари гнусни... доразбихте здравеопазването, образованието... прибрахте парите от НЗОК в бюджета и за какво... за да си ги преразпределяте като бонуси... такива наглеци никога не е имало начело на държавата...

106

Анонимен

преди 13 години

В цял свят има разделение на заплатите.Вие какво искате.Работника да взима колко шефа.Вие не сте добре.Шефа за това е шев,утре като стане нещо, той носи отговорност, не вие.Друг е въпроса че стандарта ни е нисък.

105

Браво на СДС !

преди 13 години

Къде е пицаря Дянков сега? Нали беше много строг :) За лекарства и пенсии няма пари, а за тунеядците по министерствата има !Как стана тази работа?БРАВО НА СИНИТЕ !

104

тодор живков

преди 13 години

ГЕРБаджийски ***, начело с боко тиквата, умрете!!!

103

Анонимен

преди 13 години

Криза е!При нас също!Работата намаля, тръгнаха съкращения....Аз оцелях...до кога, не знам!Съкратените колеги, получаха обезщетение. По две заплати. С последната редовна станаха три!И отидоха на борсата...какво ще правят от тук на там, не ми се ще да мисля! Отделно, нашите заплати не са по 1500 лв, ами далеч по малко...А ТЕЗИ ГЬОНСУРАТЛИИ ПОЛУЧАВАТ ПО 3 ЗАПЛАТИ + НОРМАЛНАТА - ЧЕТИРИ, САМО КАТО БОНУС..... И ТО МАЗЕН БОНУС...6 000 ЛВ....ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАДЕТЕ, МАМКА ВИ РАЗБОЙНИЦИ!!!!

102

Да

преди 13 години

от: до 98 преди 1 минута до: АнонименИ аз съм с нова кола..? И бая си друса... от 4ти км. до околомръсното... Те не са ремонтирали този участък :)

101

Анонимен

преди 13 години

Че там правен ли е ремонт скоро? Говорим за ремонтирани в последните години пътища. А за Цариградското от Орлов мост до алея Яворов.

100

Анонимен

преди 13 години

Ако всички разсъждават като вас, трябва да живеем още в пещери.Правят стадион за какво ни бил,правят метро за какво ни е,строят магистрала айде била само за софиянци.Неандерталци.Вие какво искате, държава ограничена като собствените ви разбирания.Всички говорят наводнила се Южната дъга, да ама асфалта не мръдна нали.Това не го видяхте.А в колко други по-богати страни имаха този проблем.Също не видяхте.

99

до sd

преди 13 години

Това се опитвам да кажа на хората - заплати до 4-5 са нещо нормално и доста хора ги вземат. Аз вземам наполовина - може би не съм потърсил на правилното място или просто толкова си мога. Я всички да ревнат за пари, ама масово, не поединично, да видим дали няма средната заплата да стане 1500-2000? Че те бачкаторите по стоежите в пика се цупеха на 100 лв надник? Искайте си пари, даром никой няма да ви даде. Лошото е, че винаги ще се намери някой да почне за малко. Това ни е проблема.

98

Тойота Секвоя

преди 13 години

да ама от трейс шефчетата карат джипове за 200000, а вие яжте пепетина да ви е.а ....

97

до 98

преди 13 години

И аз съм с нова кола..? И бая си друса... от 4ти км. до околомръсното...

96

Анонимен

преди 13 години

Ми движа се с нова кола. Кажи къде са неравностите?

95

Живеещ с Чалга

преди 13 години

Ми то няма как да останат пари за пътищата

94

Българин до 92

преди 13 години

Прощавай, ти с хиликоптер ли се движиш? Нямало неравности по Цариградско - не ми останаха пломби...

93

informaciq

преди 13 години

Националната агенция по приходите се е заинтересувала от имотното състояние на главната редакторка на вестник "Галерия", наричан от някои орган на БМ (Българската мафия), пише в. "Торнадо". Данъчните щели да сравнят придобитите от семейството имоти, получените доходи и платените данъци. По предварителни данни Патрашкова и съпругът й Иво Димитров, верен сподвижник на водача на РЗС Яне Янев, притежавали 10 (десет) имота. Според изданието ставало дума за следните имоти.1. Апартамент в скъпарския столичен квартал "Лозенец".2. Апартамент в столичния кв. "Слатина" (в него живее дъщерята на Димитров от първия брак).3. Къща в кв. Иваняне на Банкя.4. Солидна вила с двор в тузарския курорт Слънчев бряг.5. Имот в района на Каварна.6. Имот в Обзор, за който се предполага, че е продаден на руснаци, плюс още един имот на морето.7. Апартамент в района на Орлов мост в столицата, наследен от Иво Димитров по схемата "жилище срещу гледане" от възрастна жена. Същият бил продаден, но щял да се проверява на каква цена и какви данъци са платени. (Покойната баба имала син в Англия, който май не знаел за сделките с наследствения му имот, пише "Торнадо".)8. Имоти в Габровско.9. Имоти в Севлиевско.10. Имоти в Ломско.Освен имотите на семейството от НАП щели да проверяват също и "произхода на картините и античните предмети, с които толкова се гордеят и хвалят сем. Патрашкови". В ГДБОП имали сигнали за извършване на нерегламентирана търговска дейност с фалшиви произведения на изкуството, но за това "Торнадо" заявява, че ще пише в следващите броеве.Министър Цветанов ще трябва да навърти още доста трудов стаж, за да достигне жизнения стандарт на своите опоненти от "Галерия", които така храбро го обвиняват в лош морал, коментира изданието. И припомня как неотдавна Патрашкова се прочу с това, че шантажирала банкерката Петя Славова да накара своя служител Георги Цветанов да оттегли показанията си срещу Алексей Петров в мегаделото "Октопод".

92

шменти-капели

преди 13 години

Плевнелиев за бонусите в АПИ: Взимат, но не толкова...малко.

91

Българин

преди 13 години

Преди няколко дни шефът на Агенция "Пътна инфраструктура"(АПИ) Божидар Йотов съобщи, че няма да има промени в цените на винетните стикери за следващата година.Предлагам всенародно движение - НИКОЙ ДА НЕ КУПУВА ВИНЕТКА! Да ги платят Б.Йотов и Компания - мисля, че само лихвите ще стигнат! За целта има Фейсбук и др.подобни...

90

Анонимен

преди 13 години

Че точно от последните години в столицата съдя че се строи по-качествено. За справка дори и южната дъга, която беше наводнена, не е мръднала. За Цариградското, отдана не усещам неравности по него.А за Тракия, последните 10 км ги строиха по времето на Станишев. Факт, вече има леки коловози в бавната лента.

89

до Груйчо

преди 13 години

Ей мушмурок,много помниш ей, как ги помниш тези стихове.Сигур и ти си един от строителите на онзи строй, а сега един от преданите лъскачи на новия строй.Ей харесами че помниш