53

1 изход

преди 13 години

трябва да се спрат помощите за над 3 деца. Само това е изходът. Който има над 3 деца, да не получава помощи, защото щом е направил 3, значи е преценил, че е богат и може да ги издържа. Това е.

52

Molba!

преди 13 години

помощ за отопление, детски надбавки в размер на 210 лв. 193 лв. за социални помощи съгласно Закона за социално подпомагане.- i vsichko tova vseki mesec ot men i ot teb.Za Boga, promenite tozi tapanarski zakon !!

51

Amenhotep

преди 13 години

Те нито ги отглеждат, нито ги възпитават. Само ги правят, за да взимат социални помощи за тях.

50

Анонимен

преди 13 години

Така ще да е, като умните и начетени хора носители на качествен генетичен материал не искат на правят и да раждат деца.

49

Desi

преди 13 години

И най-лошото е, че след 15 години хлапетата на тази *** ще са също мъртво пияни и ще са народили 5-6 *** и нека ние да работим и да ги издържаме!!!

48

ayse

преди 13 години

nishto ne razbrah kak moje takova neshto mayka bashta i deca da sa pili zaedno ne e normalno takviz roditeli da odglejdat deca i da gi vazpitavat

47

Скрат

преди 13 години

Мързи ги да гледат, обаче за пукница кинти намират! Сега ще влезнат на "топло" и двамата, и пак на гърба на изнемогващия народ ще лешперят! Кой ги оставя тия *** да живуркат - нито работят, нито деца могат да гледат...за какъв *** държавата и всички ние с вас, дето бъхтаме като роби ги носим на гърбовете си?!!! На това ли, г-дата в Парламента викат "социална солидарност"?!!!

46

тома неверни

преди 13 години

винаги съм казвал,че смислен,ще е закон,родените от маика под 18 год,да не вземат детски.ми те почват от 12г и до 18 става цял табун.така и загрижените европеици,не могат ни обвинят в дискриминация,нали?.онези хаидуци от парламента,да не мислят за собствени облаги,а да спретнатъ закон.е на почна се ,със сълзлив глас да ни приканват-дарете,за бедни,за .....

45

100%

преди 13 години

bezumno p r a v i t e l s t v o !

44

Shark

преди 13 години

Досега не знаех че на децата като кашлят им се дава ракия да пият. Дали помага??!!

43

Анонимен

преди 13 години

много "кашляло" това семейство,бе! всички се наредили на греяна ракия. и онова ,нероденото,и то вече е закърмено още от корема на майка си...и то кашляло вътре....

42

Amenhotep

преди 13 години

Въпросче:Къде са *** НПО-та и правозащитните организации, които обикновенно се избиват да защитават този вид "културни" особености? Къде е Джеймс Уорлик, който настоява за *** да се дават още повече пари от БЮДЖЕТА ... да се дават, за да могат да продължават да "живеят" по този начин.

41

Анонимен

преди 13 години

Е защо цвета на герб?

40

Amenhotep

преди 13 години

Докато държавата НАСЪРЧАВА подобни ***, които живеят в условия, негодни за живот дори и за кучета, ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО! Най-добре на тия помощите, да се изплащат в РАКИЯ! п.п.А мъртво пияната *** е била и БРЕМЕННА!

39

rex

преди 13 години

cveta na gerb

38

#

преди 13 години

защо, защо господи, не му даде сили на мръсния м***нгал да ги избие всичките ..... а сега трябва да ги храним и да им плащаме издъжките?!?

37

Анонимен

преди 13 години

Трагедия!Едни пиандури критикуват други пиандури.Жалко за детенцето.

36

Amenhotep

преди 13 години

Професията на това семейство е била да правят деца за социални и детски помощи ... Как са се грижили за тия деца се вижда идеално ... Въпросът е, до кога на тия ще се изплащат толкова много пари, за да правят бъдещи престъпници?

35

NEWS

преди 13 години

Скандал: Пияни родители убиха детето си Гледайте видеото

34

Amenhotep

преди 13 години

Майката е от ромски произход, в кръвта й имало 2,86 промила алкохол, бащата е българин и е с 0,98 промила. Близначката на убитото дете е с 1,6 промила. Другите две деца, които са по-малки, също са употребили алкохол.***Семейството е имало пет деца - Лора, Силвия, която е открита с близо 2 промила алкохол, Васил на година и половина и Мариета, която е на 10 г. Майката Аксиния била бременна. Именно тя е намерена с близо 3 промила в кръвта.Осемгодишната Силвия, близначка на мъртвото дете, също е пияна, с близо 2 промила в кръвта. Традиционна за семейството е било децата да пият с тях, съобщи бТВ.Мъртвото момиченце е лежало на леглото, заедно с три малки дечица, които са продължавали да спят с трупа му, разказали полицаите, дошли на мястото на трагедията.Установява се, че семейството дори не е обядвало, тъй като храната още не е била готова. Семейството е седнало да пие греяна ракия, на гладно. На едното дете му е даван алкохол, защото кашляло и трябвало да се разгрее, за да спре да кашля.Родителите са безработни, семейството е живяло от помощи, от детски, но това по селата е масово явление, казаха от местната полиция.Кметът на селото разказа пред бТВ, че е видял, че едното дете се е катери по контейнер и се е притеснил, че капакът може да му падне на главата. Извикал е майката, за да я предупреди, но тя му е казала, че ще си роди друго и че по-добре да отиде да й купи една двулитрова бира и едно петроханче, вместо да я занимава с това.