480

Анонимен

преди 13 години

529Ти колко голям полу-*** си?Голям или много голям?

479

безпартиен

преди 13 години

Много добре го каза! Тия с многото дипломи се скъсаха да крадат. Кво ме грее, че имат дипломи, като ограбват собствения си народ!

478

a1

преди 13 години

точно така, Бойко . Оправните и без диплома са оправни . А тия с две дипломи особено съм забелазал, че много добре владеят само навирането на главата си в газа .

477

нирваната

преди 13 години

што съм останал с впечатление че, еднопартиината система е наиуспешна като цяло за една държава.

476

Анонимен

преди 13 години

В България всеки е престъпник до доказване на противното.

475

Клошар Upper Class

преди 13 години

Само така колега!Нема такава държава!Пожарникар стана министър председател,учител по физкултура министър на ВР,дашната щерка на колегата от пожарната без диплома стана р-л на ДФ,докато хиляди хора с по две дипломи да висше образование и по два езика стоят без работа,осигуряван си,но не те лекуват в болницата защото няма пари!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В КОЯТО ЦАРСТВА ГЛУПОСТТА!НЯМА.А че има ***,които заради единият хлебец продават душа и чест-има!Не е от вчера!Много потомци има на Рачко Пръдлето!

474

514

преди 13 години

521Идиото,герберите крадат защото ТЕ ИМАТ ВЛАСТТА!!И най-големият крадец вика "дръще крадеца" а такива глухари като теб завършили 7 клас в селското школо ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ за неща които НЕ РАЗБИРАТ!

473

Анонимен

преди 13 години

Ей, умирам си от кеф, че Съсела го изхвърлиха като мръсно коте от управлението на държавата! Само с един продажен глас стана премиер - с триста зора - и после неговите хора се *** да крадат. То не беше Масларова, Цонев, Мургина... Поне народът ви видя нааканите *** - малко червено и много кафяво!

472

Анонимен

преди 13 години

523Що не отидеш на майка си в пу...та?!Ако искаш да живееш в Северна Корея,заминавай веднага.

471

Анонимен

преди 13 години

Не народ, а мазохисти, бе! Кога ви крадоха Серго и Доган мълчахте като пукъли, сега сте дигнали вой до небесата, че Бойко бил незнам си какъв. Или сте забравили как ви биха полицаите, когато излязохте на протест срещу тройната коалиция?

470

Анонимен

преди 13 години

Голямо следене,голямо подслушване,няма що.Калинка работи с фалшива диплома,прецака стотици редовно проекти на земеделци,излъга ги като селски балъци че била болна от рак и в същото време"снесе" едно ***-олафче.И всичко това при едно "поголовно" подлушване.Класа!

469

за 514

преди 13 години

Каква стана тя ? Не е демократично да ви подслушват докато крадета, а ? Оставка, Оставка................искаме си доги и хамстера , поне краденето беше официално и никой не беше еня

468

Анонимен

преди 13 години

През 2000 г. молдовецът Степан Рибаков донесъл в централата на Стамболийски 45А три кутии със скъпоценни камъни. Оставили ги в касата на Доган.Рибаков бил посредник по сделка с нафта между ДПС и украинска фирма. Доставката трябвало да попълни държавния резерв, от който било източено огромно количество, за да бъде продадено в Турция.Това съобщава Керим Караали, предшественика на Ахмед Емин в централата на ДПС, пред в.168 часа. Караали смята, че със сделката са свързани Рибаков и Илия Павлов, които по онова време били близки.Три години по-късно шефът на Мултигруп бе убит, а 16 часа по-късно съдбата му последва и Рибаков. Приживе Степан Рибаков е издирван от Интерпол за убийство и трафик на дрога и оръжие.

467

Анонимен

преди 13 години

Боже, пристигнали два нови вагона за метрото от Русия - и той ги "открива

466

Анонимен

преди 13 години

Давай, Боце! Мачкай изедниците народни! Душмани нйедни!

465

Тихо!

преди 13 години

Тихо! Пожарникарят в момента слуша любимата си песен How Sweet to Be an *** от Neil Innes!

464

Анонимен

преди 13 години

Ухх че миришеее...кой гербер се размириса на калинки

463

Мърто

преди 13 години

На който не му харесва, да не става начлник, или министър или какъвто там големец му се ще... това е, браво на ББ...

462

Анонимен

преди 13 години

Точно така,всички и всичко ТРЯБВА да бъде ПОДСЛУШВАНО.Това ако го беше казал някой управляващ в някоя РАЗВИТА ДЕМОКРАЦИЯпросто си заминаваше на мига.Но Бг нито е "развита" а още по-малко "демокрация".Честито на избирателите!

461

да не мляскат

преди 13 години

Пожарникарят: -Моля всички подслушвани да не мляскат, да не се уригват, да не грухтят, да не се секнат, да не се хилят, да не кихат, да не кашлят и да не ***, защото не се чува добре и ще трябва да повтаряме записа.