79

Анонимен

преди 13 години

Айде стига глупости бе. Това си е преднамерен удар по ГЕРБ и АТАКА . ОТ БСП СА ПОКАНЕНИ 2-*** , А ОТ ГЕРБ 22-*** . Браво на тези които не са отишли, нека бъдем реалисти кой от вас пишещите не би отишал примерно на презентация на Верту и би се отказал от телефон , който уж е за пополяризиране на марката в България. И другото интересно е че депутата от БСП , който отиде, каза че телефона му бил по скъп от предлаганите им .

78

Горски

преди 13 години

На кривата ракета космоса и виновен :))))))))))))))))))))))) Абдали са всичките. Ама като сме си ги избрали ще си ги траем :)

77

БайКолю

преди 13 години

Щом те кефи, сърбай си я! Всеки има право на мнение! Щом за теб предишното некадърно управление е достатъчно оправдание, да се съгласяваш със сегашното некадърно управление, това си е твой проблем! Аз лично не виждам подобрение в нито една сфера на обществото, напротив! Нещата отиват на катастрофа! Ноо...както казах, всеки си има право на мнение! Като отидем на изборите, ще си изразим мненията! Няма смисъл да се убеждаваме тук един друг!

76

Емо

преди 13 години

ГЕРБ-господи,ела разбий България.

75

Анонимен

преди 13 години

Хората на Болен съвсем се сляха с гербавите. Я как са им усвоили номерата да търсят някой да им е виновен за нааканото в гащите :)А най-позорното е, че тия *** са припнали за телефонче от по 6000 лева докато псе приема законът "колибка"!Ууууууууууууууууууууууууу!Долууууууууууууууууууууу!

74

kk

преди 13 години

Независимо кой им е устроил "резила",той е факт!!!!Да се сърдят на алчните си ***!!!Никой не им е виновен!Но това се очаква от прости кратуни!Бойко да обяснява на бабите в Банкя,колко са работни и дисциплинирани ГЕРБАДЖИИ!

73

do 64

преди 13 години

и кой е "ШТастливецът"?Кой според тебе заслужава првото да е депутат в РБ?

72

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм че и другите поканени щяха да се отзоват, ако предложения гювеч беше по голям, просто моркова от 6000 лв се е оказал малко за неявилите се депутати.

71

Анонимен

преди 13 години

Няма ГСМ-джии от Синята коалиция, не защото са го организирали. Просто са един файтон хора. Ако бяха повече и от тях щеше да клъвне някой.

70

Пич

преди 13 години

Каква попара бе Коленце ? Е, ако попарата е, че 8 души били отишли на някаква промоция за телефони, честно да ти кажа това с удовлствие ще го сърбам. Онази другата попара не ми се сърба на мен - с кражбите за стотици милиони от АЕЦ Белене, с официалните рушвети за по милион и половина на един хидроинженер-философ, с договорките на миснистри и оргазнизираната престъпност на Спартак, с отвличанията, с убийствата, с мълчаливото съгласие на един президент, такива неща Коле.

69

СД

преди 13 години

То трябва да си много празна шамандура, за да повярваш че някой ще ти подари току тъй телефон за 6 хил лв.Ама на Атака им е по странно, че има такива които не са се вързали :-) Хаха

68

Дени

преди 13 години

Може ли да ми обясните къде се намира хотелът, защото офертата ме заинтригува", попита за повече подробности червеният Захари Георгиев. Въпреки обещанието, че ще получи безплатен телефон, Георгиев се поинтересува дали ще се наложи да дава пари за скъпото бижу. Питам, защото и друг път ми се е случвало да казват, че всичко е безплатно, а после да искат пари, допълни Георгиев. Въпреки потвърждението, че ще присъства на партито, депутатът така и не се появи. (Вчера Георгиев официално опроверга информацията, че е звънял да се интересува за поканата - бел. ред.).За разлика от него колегата му от Атака" Кирил Гумнеров удържа на обещанието си.Вие ме спечелихте. Щом е безплатно, пишете с големи букви, че ще дойда",категоричен бе Гумнеров.Според атакиста доста негови приятели имат подобни телефони и са доволни. Затова възможността да се сдобие не била за изпускане.

67

Несвети Петър

преди 13 години

Ако Бойко се бои, Цецка се черви и нища кардинално не последва след всичко това - а само подръпване на уши ... Боже, България пази! От тези и онези.

66

Анонимен

преди 13 години

... и още нещо - какъв Етичен кодекс!!! Нали закона трябва да е за всички и над всичко. Има си кодекс на труда, трудово-правни взаимоотношения. Там си има всичко - мъмрене, наказания, дисциплинарно уволнение.

65

Анонимен

преди 13 години

Може да сформират нова парламентарна група - ГСМ.

64

Един

преди 13 години

Дали не реших за кой да си дам гласа следващите избори?:)

63

Анонимен

преди 13 години

Има ли изобщо някакъв механизъм за контрол на работата на депутатите? Тези сега се втурнаха да получават подаръци. Доган изобщо не се появяваше в парламента. По телевизията почти винаги гледаме полупразна зала. Ако аз не ходя на работа ще ме уволнят. А тези на всичкото отгоре имат имунитет - даже не могат да бъдат разследвани. Докога така! Те са на работа като всички останали. И им се плаща от моитте и вашите пари. Не са феодални господари, а колкото и да не им се иска са слуги на народа!

62

БайКолю

преди 13 години

Данчо, ами много просто! Поради две причини! Първо, защото в Конституцията пише, че народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ.... т.е. дали са гербави, червени или зелени, НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Направиха ни за резил, независимо дали аз и ти сме гласували конкретно за тях! И второто, заради което споменах Лъчко и герб в предишния си пост, е огромните претенции на гербавите преди няма и две години! То не бяха клетви, не бяха обещания, как те щели да бъдат по други, по честни, по ...бла бла бла... та надяваме се, дано и вие най после забележите, че са същите *** и те! И щото на дълго и на широко съм писал къде ли не, че този милицоинер на става за нищо, пък вие въпреки всичко си го избрахте! Е, сърбайте си му сега попарата! Лошото е, че съм принуден и аз да я сърбам....

61

Анонимен

преди 13 години

59-ти тъпанарА от герб колко са лакомите чи ни тъ разбрах,селска шундо?

60

123

преди 13 години

Колко удобно вече 20 години няма етичен кодекс...