36

Анонимен

преди 13 години

Наркобаронът вика "Дръжте наркомана!"

35

Nagul

преди 13 години

Awe Rumene shto ne vzemesh da se grumnesh nai dobre shte napravish. Vsichki lujat i sa ti krivi samo ti istini govorish. E bahti naglia Hater Maina!

34

Аз

преди 13 години

Нагъл, чак смешен! :-D :-D

33

FF

преди 13 години

НАГЪЛ е много НАГЪЛ е ПЕТКОВ щото контролира безнеса с НАРКОТИЦИ и оръжие тоя ***!!!питайте го за АНДРЕЙ ЛУКАНОВ

32

Анти

преди 13 години

Цял свят знае, че члена на криминално проявената партия БСП Румен Петков е наркоман, който се друса нонСтоп!Аман от от наркомани!

31

Dan

преди 13 години

Румен Петков- Да ЛЪЖЕ, Уорлик не бях със червена вратовръзка а с бордо на черни точици, и чорапите ми не бяха бели аз не нося бели чорапи... и искам да го питам аз него - А той споменавал ли е в компания има ли живот на Марс и вода на Луната, и дали случааайно не знае кой уби Лора Палмър? Айде бе ше ми се отваря тоя на моя територия, и Братя Галеви пазят най-страшната тайна във вселената в тях е ключа за Царичината дупка за това ще говоря само пред галактическото ГДБОП!!! Аз да не съм клюкарка?

30

Анонимен

преди 13 години

21Едва ли някой в ефир би си позволил да зададе подобен въпрос към ус посланника ако не беше УБЕДЕН че това е истина!

29

Анонимен

преди 13 години

Третият брат Галев нали щеше да си дава имунитета? Май с всяка следваща лъжа брадавицата м у расте като носа на Пинокио?!

28

ПИКЛИВ

преди 13 години

РУМЕН ПЕТКОВ В ЗАТВОРА.ТОЙ Е ТРЕТИЯ БРАТ ГАЛЕВ.

27

Bella

преди 13 години

Румен Петков е толкова жалък...истински *** - *** на политическата сцена.Никакъв свян, никакво чувство на срам не изпитва, напротив! Хили се нагло и в същото време безпомощно като истински ***... Боже, пази България!

26

Анонимен

преди 13 години

Уорлик... Go home dirty dog

25

Анонимен

преди 13 години

муаххаах тоя селски тарикат туко що приключи всякъв шанс някога да му пуснат виза за щатите

24

Джон

преди 13 години

Понятията "Американска дипломация" и "Престиж" са противоположни и съществиването им в едно изречение е абсурдно... Активността на "американската дипломация" у нас се изчерпва единствено с политическата проституция на ББ. Иначе всеки нормален ТВ зрител отдавна си е направил извода, че Уорлик е едно дребно *** от кариерата и не притежава нищо впечетляващо. Неговото "дипломатстване" се дължи единствено на проститутския му слугинаж у нас. Уорлик сам си зализва перчема, а ББ му улизва ***...

23

ВР

преди 13 години

При наличие на официални документи , че няма повдигнато обвинение и образувани дела срещу Петков, за какво трябва да говорим писменият документ в съда ще го кредитират пред думите на Уорлик . И ако Уорлик знае за някакво разследване срещу Петков и то трябва да е разработка и тогава тя е квалифицирана информация която някой е изнесъл и предал на Уорлик. Ще има ли кой да понесе отговорноста за това, а колко лесно се нарушава ЗЗК и никой не носи вина за това.

22

ПИКЛИВ

преди 13 години

ДО 12 НАМАЧКАЛ ГО Е КАТО ДУПЕ ТАРАЛЕЖ .СТРАХОТЕН КЕФ ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ ПИКАЕ КРЪВ

21

vini

преди 13 години

Който е гледал предаванията може да добие представа колко нагъл и безочлив може да бъде Румен Петков.Той не можа на практика нищо да каже освен да хвърля хули и да създава сплетни което страшно много му се отдава.За толкова години като политик само това е правил.Спрете да го давате по телевизиите просто натежава на хората.

20

Анонимен

преди 13 години

Хаха, сега и американския посланик взимал наркотици, абе всички са грешни, само Румен Пикнята е праведен :)) Утре ще каже нещо подобно и за Барозу...

19

Тялото

преди 13 години

Що ми се струва че това е поредния случай в който цуци ще произведе едно голямо ако.Разследване - събиране на доказателства - подготвяне на тезата - арест - обвинение - пресконференция Сега ги обърнете в обратен ред и получавате родното МВР

18

Анонимен

преди 13 години

Брадавицата е най-наглото, гнусно комунистическо същество от съвременната посткомунистическа история на България. Арогантен, безочлив, подъл, мръсен, безпринципен ***!

17

PR

преди 13 години

... и двамата имат вид на мазни педофили!