351

7-8

преди 13 години

Журналистите нямат вина, че депутатите сами уронват престижа си.

350

7-8

преди 13 години

Малеее Тази трябва да си подаде оставката за тези думи !Явно ги защитава.

349

Малиииииии

преди 13 години

Ама пък са много прости тези селяци :) Клаус Барби :) 50 процента от поканените депутати не знаят кой е Клаус Барби ! Сигурно са си мислели, че ще им подарят и по една чанта кукли Барби за децата. Пълни гашници !И на тези сме дали да ни управляват !!!!

348

7-8

преди 13 години

Май няма ден без гаф на ГЕРБ :)))))До кога ще гледаме този цирк ?

347

www

преди 13 години

е, ако екскурзията е до Италия, може Мишел Бонев да я поеме или Вежди, той ги разбира тия работи

346

Дени

преди 13 години

"Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще сезира парламентарната комисия по етика по случая с експеримента за подаръците на депутатите, направен от бТВ и "168 часа", но изрази неодобрението си към провеждането на такива експерименти с цел уронване престижа на депутатите."Чий престиж уронват журналистите ? На алчните депутатите ли ? Дори няма нужда от коментар .

345

Ноф Мурал

преди 13 години

Дайте да видим какво ще каже Бойко Велики :) Този ще получи някой инфаркт с тези ***, дето си ги е събрал в ГЕРБ :)

344

Анонимен

преди 13 години

другият път раздавайте кюфтета ,,стара планина" ,............. дали ще се изнесе целия парламент???????????????

343

7-8

преди 13 години

Ако на Лъчо Мозъка му направят постановка как ще получи пари за услуга и сложат СРС-та, може би и тогава ще се лепне като муха за мед.

342

Анонимен

преди 13 години

Сега ще се оправдаят депутатите,че са искали да вземат безплатно телефоните от по 6 000 лв.,за да направят после благотворителен бал в подкрепа на Ани Салич и "Великолепната шесторка" и с парите от продадените 16 телефона да осигурят лечение на болни деца.Само гледайте и съм сигурен,че голяма част от народа ще повярва и ще почне голямо плюене и делене по форумите на комунисти,герберисти,царисти,костовисти и т.н.В България всичко стига до там до плюенето.

341

7-8

преди 13 години

Лъчо Мозъка е най-подходящата кандидатура на ГЕРБ ! Защо ? Въпреки, че го изолираха той пак е ТВ герой в ново журналистическо разследване :)))

340

Нетаняху

преди 13 години

Хората на Клаус Барбо! Искам ги съдени в Международния съд за нацистките военопрестъпници!

339

YAKUDZATA

преди 13 години

Много хора казват че е грешно да НЕ се гласува, но май това ще е най правилното решение в следващите избори, ми те като си се напишат в първите места по листите и си влизат автоматично и то най долните и корумпирани новоизлюпени богаташи които са си платили за това, е а кажете как да стане.

338

Анонимен

преди 13 години

МАЛИИИИ СУПЕР РЕЗИЛ ........ ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ЗА ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА,А НА ДЪРЖАВА С НАСЕЛЕНИЕ КОЛКОТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НЕ И ТРЯБВАТ ТОЛКОВА СЪВЕСТНИ ДЕПУТАТИ

337

пейо

преди 13 години

до 7-8да, лобиските закони не са новост дори и по света, но с тази разлика, че в повечето цивилизовани държави, където се приемат лобиски закони, те са регламентирани, особено по отношение на антикорупционни действия от срана на парламентаристите, които ги предлагат и подкрепят.

336

Фирмен регистър

преди 13 години

Калина Илиева и Румяна Желева са направили фирма "Рейтинг терминатор" с рекламен лозунг: "Правим всеки рейтинг едноцифрен". Не са поканили обаче Цецка Цачева и Лъчо Мозъка. Явно Лъчо иска да докаже, че в него има много потенциал и веднага скочи в нова издънка. Чакаме отговора на другарката Цецка :) С този темп на надпревара, рейтинга на Бойко ще стане отрицателен след около 2 месеца :) :)

335

до НОВ МОРАЛ

преди 13 години

Заблуждаваш се драги ,,,Лъчо МОЗЪКА И ЧОВЕК ДА У Б И Е ПРЕД КАМЕРИТЕ ББ ЩЕ КАЖЕ ,ЧЕ ТОВА Е МОНТАЖ ,ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА И ИНСИНУАЦИИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ,СИНИТЕ ,ЗЕЛЕНИТЕ ,ПЕМБЕНИТЕ ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ ИМА ИЗВЪН ЗЕМНА НАМЕСА ...И НЯМА ДА ГО МАХНЕ ...В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ-ЛЪЧО ,ЩЕ СЕ ОБЯВИ ЗА НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ ПРОДАЖНАТА МУ МУЦУНА ДО КРАЯ НА МАНДАТА ..

334

българин

преди 13 години

маатинчо и костов са външни агентиантибългари. благодаря за правописа. чалгата е символ нановите партии. сдс 98г с чалга дойдена власт.

333

Чифут убит

преди 13 години

Кой слага минуси, бе? Майка му потурчена да изгние в шалварите.

332

revlio

преди 13 години

до пишещите стига вече с тия пристрастия бсп ,сдс ,герб ,рзс,ндсв, атака..... т-к ГОЛЯМ СРАМ БЕ ХОРА САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАК СЕ СМЕЯТ ПО ПОСОЛСТВА И ДЪРЖАВИ ЕИ ЗА ТОВА НЯМА ДА НИ УВАЖАВАТ