31

Вук

преди 13 години

Бугарските жени са *** и ***,а муже са *** и дрогаре...

30

киро

преди 13 години

един ЧЕХ каза и показа един държава *** ....аз съм напълно съгласен с него...С 3 стотинки ще поскъпне бензинът догодина заради по-високия акциз. Днес депутатите окончателно приеха данъчните закони. При акциза върху бензините, увеличението е 25 лева за 1000 литра, а при дизела - с 15 лева.Да ви честитя и да поздравя майките на всички управляващи и управлявали досега.

29

Анонимен

преди 13 години

не мога да разбера защо само в българското първенство да са пияници че то половината така наречени звезди тази вечер играят навън.демек и там като тука ядене пиеене ...........и така нататака(дали)или просто не им се играе за националният отбор.

28

Анонимен

преди 13 години

Къв ген бе. Не те разбирам за какво говориш ***.

27

Анонимен

преди 13 години

Български сайт се пише с малка буква в България ,когато е в средата на изречението ,велики патриоте. Иначе съм съгласен не сме ***, защото и едни тоалетни нямаме ,че да иде човек по нужда !

26

}

преди 13 години

АААААХАХАХА, айде бе няма ли да сменят най-накрая вратаря, тоя до кога ще клечи на вратата-вижте един Петков в Левски преди или Мболи сега в ЦСКА-то как държи отбора на не рухне, а нашия само шуннндрафели са му в глават-световно неизвестния мики

25

pfu

преди 13 години

Чак пък серия и чак пък ера....истината винаги се показва! Колкото и да ми е болно..това си могат момчетата на терена, чалготеките са друго нещо!

24

сдг

преди 13 години

Що се пенете бе,толкова си можем,та ние удар към вратата нямаме.Матеус не ни е виновен,трябват ни футболисти.

23

Български Войн

преди 13 години

Просто жалката ни нация е безсилна и некадърна пред сръбската :)Генът си казва думата :)

22

Angel

преди 13 години

е как да играеш футбол , акот предната нощ си бил на масата с шише уиски в рака в Син Сити....?! Е не става !!!

21

разбирател

преди 13 години

държавата скапана,заплатите малки,работа няма,кредитите непогасяеми доживот,дъщерята възмажава,сина се изпедерастил,жената все при комшията,ракията лоша,бирата пикня,изгледи за спасение-нулеви,ми то и един мач хубав като не може да гледа човек-ми да ти таковам и държавата

20

Анонимен

преди 13 години

Тея ако са боксъори ще ги спукат от бой ,ама нали са 20 човека има с кой да се оправдават за слабата игра .

19

Анонимен

преди 13 години

"...наашият национален отбор на държавата ***... "Като си от "***" защо пишеш на Български и какво правиш в Български сайт.

18

vladislav

преди 13 години

Bravo Brigante kraino vreme e da razberem 4e sme Bokluci sinove na bokluci,Predateli i ***

17

Анонимен

преди 13 години

С тея чукове и трева да скубете пак ще загубите ,егати дървеняците,,,,ръкиджии такива.

16

Анонимен

преди 13 години

Страна бомбардирана от САЩ преди няколко години ни бие на футбол. Защо ? По-зле ли сме икономияески или сме по-некадърни ? Не знам. Май дядо ми беше прав. Сега сме по-зле отколкото след война.

15

киро

преди 13 години

незнам защо след мача с УЕЛС тука бяха ХВАЛБИ И ПАТОСИ ...боби пeруката (син и зетя )счупи сто микрофона и камери от стойки и словоизлияния БЕЗ ГРАМ СТОЙНОСТ:)))наашият национален отбор на държавата *** е малко след.....ЧЕРНА ГОРА и преди АЛБАНИЯ:)))).. БОБИ перуката ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ МАХНЕ ОТ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Machiavelli

преди 13 години

Вие ако очаквате Матеус да спаси тия пияндета, жестоко се лъжете.То Марадона и Пеле да играят с тях, пак нищо няма да се получи, то няма как да играят и да се блъскат с тия коне. Не Матеус, ми да им спрат малко парите, че да намалят алкохола, *** и дрогата.

13

барове с мадами

преди 13 години

Ядене пиене, чалга и убавици от всякакъв калибър не вървят ръка за ръка със спорта ,докато човек е спортист не може и нетрябва да си позволява нищо друго освен РЕЖИМ , те хем искат да са навърха в спорта ем гледат да не изтърват тънката и веселата част,,, на кой му викат плейбоя на кой не знам си кво ,,,,

12

brigante

преди 13 години

ние можем само да крадем,убиваме,лъжем,прелюбодействаме,мързелуваме,завиждаме,суетничим,интригантстваме...ние българите сме и ще си останем едни големи ***!!!