180

матрЯл

преди 13 години

"... * 33 * 13:18 * 17 ное, 2010ОтговорДокато Ц.Ц е вътрешен министър и любителя на сладките приказки Б.Велчев -гл.прокурор , ще е винаги така, т.е. съдът няма кого да осъди след като няма събрани доказателства , а не приказки в сутрешните блокове на телевизиите !..."

179

ivan

преди 13 години

PM

178

Николай Цонев

преди 13 години

Седим си ние с съдията, пием си ракия, ядем си мезенце и си говорим, както в доброто старо време, когато бях министър и той ми вика:-Цонев, ще те осъдя да знаешАз пък му отговарям:-Съдия, аре стига бе, Аз па ще се разприказвам!И видехте какво стана!

177

hagen

преди 13 години

Не си ли даваш сметка че тия осем милиона за тая машина ще ги плащаме аз и ти.Колко летища и самолети имаме та трябва да закупуваме това чудо.Или е по-сладка комисионната от тази сделка.С която някой се е нагушил и която пак ти и аз ще плащаме.Ако ти имаш пари от такива писания аз нямам.

176

АРАЧ

преди 13 години

НЯМА СЪД ПРАВОСЪДИЕ,НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ-АЛЕСКСЕЙ,ЦОНЕВ,ГАЛЕВИ РЕД МНОГОИМОТНИ ДРУЖЯ СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА И ТРОВЯТ ВЪЗДУХА НА НАРОДА,ТОЗИ ИМОТ НА ЦОНЕВ С КАКВИ ПАРИ СИ Е СДОБИЛ,ВСИЧКО Е МАФИЯ БОЙКО МАЙ НЕ ТИ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ,ВКАРВАШ В АРЕСТА ЦЕЦО И ГИ ПУСКАТ,НЕЗНАМ КАКВО СЕ ЦЕЛИ ЩЕ УНИЖОЖИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА В СПРАВИДЛИВОСТА.

175

Анонимен

преди 13 години

174Че хайде върви де! Какво чакаш! Форумен плъх не е равно на площаден лъв!

174

Анонимен

преди 13 години

Поне да беше прочел статията:) Неосъждането е споменато от обвинението и му искат ефективна присъда:)))))))))))))))

173

Анонимен

преди 13 години

казах ви аз , че дорде не влезем с някоя съдебна палата нищо няма да се оправи.крадците си крадат, после си "очисляват " за съдиите и всичко точно.

172

Анонимен

преди 13 години

Прокурорите и те са в играта, до сега не са изкарали нито едно обвинение срещу "бедните" съдии в Приморско. МАФИЯ. НАТО пускай атомна бомба върху съда, само по този начин ще се изкорини злото.......

171

nue

преди 13 години

и аз съм неосъждан, до колко милиона ме предпазва този факт?? от 8 до....??

170

Анонимен

преди 13 години

Наистина си *** и *** човек:)))))))) И защо когато магистрати оправдаят някой трябва да се подиграват с теб! А,да! Не са спазили повелята на ГЕРБ:) Всеки наш враг е враг на народа:)))))))))

169

Киро

преди 13 години

и при предишните беше същото не по различно но не толко зрелищно, под масата ставаше на тихо а тези бият тъпан без звук

168

Nasko

преди 13 години

Дали на всички пишещи тук , не им ПУКА, че ни правят на МАЙМУНИ???Та нали, от нашите данъци се хранят всички магистрати, защо се подиграват с всички????Наистина сме *** и *** народ

167

Анонимен

преди 13 години

Ако прокурорите са сигурни, че доказателствата им са железни, ДА НЕ ВЛИЗАТ В СЪДЕБНАТА ЗАЛА, ЗА ДА РАЗБЕРЕ И СВЕТА, ЧЕ СЪДА Е КОРУМПИРАН И ГНИЛО ЧЕРВЕН!!! БОЙКОТ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!!!

166

алооо

преди 13 години

бг съдът е най-корумпираната и изгнила отвътре система, но благодарение на формаланата си "независимост" от държавата и абсолютната зависимост от бандитите и олигархията, нищо не може да свърши. Делото Борилски е едно от стотиците и хиляди дела, които доказват колко гнила е съдебната ни система, както и всичко в тая скапана, мутро-комунистическа ***!!!!!

165

Справедлив

преди 13 години

Поточна линия за хангари купил.И какво, град от хангари ли ще правим?То е толкова прозрачно къде е отишъл потока от комисионната, че повече какво?При това решение ,следващ министър ще купи примерно Буран,нищо ,че няма откъде да я изстреляме в Космоса.

164

лайномет

преди 13 години

ЗА КОКВО НИ Е АРМИЯ ОТ КОГО ЩЕ НИ ПАЗИ И МОЖЕ ЛИ ВЪОБЩЕ ДА НИ ПАЗИ, САМО ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ СА ТОВА, МО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТО НЯМАМЕ НУЖДА ОТ НЕГО, САМО РАЗХОДИ СА ТОВА И ТО ОГРОМНИ РАЗХОДИ????

163

Елена

преди 13 години

Днес Уорлик каза, че откакто Цецко бори престъпността в България, тук вече не е толкова страшно за живот.... Мда, явно си живеем в един свят с тези господа, ама в различни измерения... Това правителство ще го запомня с громки обещания, именити акцийки, вкарване в съда на отявлени мафиоти и престъпници и след една седмица пускане на същите, само че вече чисти и неопетнени като момина сълза. Смях през сълзи, Господи!

162

Анонимен

преди 13 години

Сега е времето Велчев да помисли пак отново

161

DIOS

преди 13 години

I AZ BIH GO OPRAVDAL AKO MI VLIAZAT V SMETKATA 4 000 000 LV. S EDNA OPRAVDATELNA PRISJDA...